Kde koupit kvalitní pánské tepláky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
11.4.14 19:56

tepláky pro chlapa

Kde koupit kvalitní pánský tepláky? Manžel chce bavlněný, slabý, s gumou v pase. Hledala jsem v Kiku-hrůza, pouští to chlupy a letí do popelnice, vietnamci-to samý, takko měli jen silný-uvnitř takový ten chloupek. Sportissimo tam by si i vybral ale cena 500-1000. Potrebuje koupit 2-3 kusy. Takže pálka.
Velikost L-XL. Nesnese umêlinu.
Už jen zoufalá, objednám asi na netu, ale potřebuji vědět, který splňují požadavky. Hlavní aby byli fakt slabý, uvnitř bez toho chloupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.4.14 19:58

@goldenka tomuhle popisu odpovídají např adidasky - ale prostě to zaplatíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.4.14 20:05

Chlap tepláky nesnášel, od té doby co jezdíme do Rakouska do Primarku - nechodí doma v ničem jiným 8) Jedny vyšly na cca 3 stovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 20:09

Nevím odkud jste, v Praze na Zličíně v Direct sportu mají značkový věci z Anglie, hodně levně. tepláky od 200 myslím. mám pocit že mají pobočku i v Ostravě někde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.4.14 20:16

@goldenka ja myslim, ze se teda po pětistovku horko tezko dostanes :nevim: muj chlap si tepláky kupuje prave ve sportissimu, tak za 700-800,– coz uz je ve sleve. ale zas je to kvalita a něco vydrzi. videla jsem třeba nejake v new yorkru, necelých 500,– ale zase ti(nebo spis manzelovi) dřív odejdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
11.4.14 20:16

Tak já nevím, ale chceš kvalitu a 500 Kč je pro tebe moc. Se ani nedivím, že všechny oděvní firmy u nás zkrachovaly. Lidi chtějí všechno, ale pokud možno zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.14 20:18

Já objednávám ze zahraničí, jsou to kvalitnější věci, ale chce to objednat toho víc kvůli poštovnýmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.4.14 20:21

Ja uz p arkrat koupila od wolfa jsou okolo 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.4.14 20:50

@Lette nech si pindy když neradíš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
11.4.14 20:54
@goldenka píše:
@Lette nech si pindy když neradíš. :roll:

myslím, že můžu v rámci slušnosti pindat jak chci. Jinak radši si připlatím a koupím trošku lepší, než takové, které 2× vyperu a můžu hodit leda tak do odpaďáku. Ta poslední věta se nejspíš může brát jako rada, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.4.14 21:14

Kvalitní tepláky koupíš ve všech „sportech“… adidas, nike… atd atd a cena teda rozhodně nebude 200kč za kus (za tuhle cenu kupuju tepláky pro roční dítě!!! )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
11.4.14 22:06
@Loudalka píše:
Ja uz p arkrat koupila od wolfa jsou okolo 300,–

Taky jsem manželovi od Wolfa kupovala a dobré, akorát docela vybledly, po pár vypráních :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.4.14 22:18

Neporadim, ale souhlasim s tebou kupovat teplaky za 500 az litr bych se zvysoka vys.ala to bych ty prachy radeji propila :oops:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
11.4.14 22:19

Já koupila u Vietnamců, jsou super, ale byla to spíš náhoda. Poslala mě tam kámoška, že tam maj super tepláky. Ale dala jsem za ně 350,–
Jinak u Vietnamců nenakupuju, tak nevím, jak je to tam s „kvalitou“ :think:
Asi budeš muset připlatit, pokud nechceš každý měsíc kupovat nové :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6578
11.4.14 22:30

Ahoj, pokud by nevadilo, že to nejsou vyloženě tepláky, tak jsem letos manželovi na vánoce koupila něco takového, ale nosí to normálně na doma a nemůže si je vynachválit. :palec: Taky nesnese nic jiného, než bavlnu a hlavně se nechce v ničem „stahovat“, chtěl, aby to bylo pohodlné a přesně tohle to splňuje. Jenže pokud to má na jiné účely, než na doma, tak nevím… :nevim:

http://www.cotton-shop.cz/…y-josef.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák