Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ženy omlouvám se za trošku „zbytečnou“ diskuzi
Ale poslední rok nemůžu sehnat bokové džíny. Prolezla jsem značkové obchody i větnamce a všude mají jenom ty vyšší do pasu. Kde kupujete bokové džíny?
Mooc děkuju ![]()
Za poslední dobu mám dvoje nejlepší bokovky od vietnamců jedny za 240, druhý 350… ale chce to mít štěstí a taky pořádně hledat mezi těma kusama ozdobenejma zlatejma a růžovejma nitěma a oblepenejma kamínkama různých velikostí a barev ![]()
@Ademe Ale mohly by se ti zobrazit kameny ochody treba, kde by se daly sehnat…Je pravda ze uz jsem je dlouho nevidela
A co se týče „nevietnamců“ tak jsem naposledy bokovky kupovala v Bershce… a nikdy víc, šíleně se vydřely, vytahaly… jsou teď sice fakt pohodlný, ale po jednom dni nošení je můžu hodit znovu do pračky, aby se zase trochu srazily ![]()
Právě, zkusím tedy zabrousit ještě k těm větnamcům. Dřív jsem je kupovala v NweYourkru ale tam už všude mají jen ty vyšší ![]()
Musela jsem kouknout odkud jsi. Já naopak nemůžu sehnat džíny do pasu - ze všech mi tak akorát kouká prrrrrdel ![]()
@SussieS Bershku my tady ani nikde nemáme a z netu se bojím, že bych se netrefila ![]()
@ncc1701 Když mě ty vyšší hrozně rozčilujou nejsem na ně zvyklá
A teď když už jde do tuhýho a můj šatník zdobí už jen jedny takové začínám mít lehké deprese ![]()