Kalhotový kostým Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
342
9.4.14 22:46

Kalhotový kostým Brno

Ahoj, potřebovala bych poradit. Na začátku května budu potřebovat tmavomodrý kalhotový kostým velikosti cca 44. Nevíte, kde by se dal takový kostým v Brně sehnat? Nemáte náhodou tip na skvělé krejčovství, kde by mi kostýmek ušili, kdybych koupila látku? Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
9.4.14 23:24

A co zkusit obejit nakupni centra? peak`a clopenburg ve vankovce nebo treba v marksu v olympii bys mohla neco najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
9.4.14 23:42

Gabina Paralova módní návrhářka. Nebude to nejlevnější ale bude to top;) ve velikosti 44 nic v obchode nema, ale ušije na míru, i látku dodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 08:03

Pietro-filipi?

• Citovat
  • Upravit
817
10.4.14 10:18

Tohle jsem řešila asi před rokem a půl, potřebovala jsem business kostýmek. V Peak and Cloppenburg ve Vaňkovce mají opravdu velký výběr :palec: Nakonec jsem koupila v Olympii v Espritu (tmavě modrý kalhotový:-). Oběhala jsem toho dost a celkem bída… A to jsem nepotřebovala konkrétní barvu a bylo mi jedno, jestli kalhotový nebo se sukní. Byla jsem tehdy ještě na Josefské a v jedné ulici nad Zelňákem, jak se jde na Šelingrák. V centru jinak nic kloudnýho není, nějaké butiky za nehorázné ceny a kostýmek maximálně jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.4.14 17:53

Děkuji za napady. oběhnu obchudky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie