teple boticky do kocarku

85
20.10.05 22:45

teple boticky do kocarku

Ahojte,

potrebovala bych poradit,kde koupit nejake teple boticky do kocarku. Malej ma pul roku. A chtela bych aby mel ,nohy pekne v teple:)))

Dekuji za rady a preji hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
21.10.05 07:32

Ahoj Elen,
takže když je prcek ještě takhle malý tak já bych šla do látkových capáčků, nebo bačkůrek. (dělají se letní i zimní) Mají je v klasických obchodech s dětsk. oblečením…, nejsem si jista jestli se dělají takhle malé opravdické botky, ale hlavně je to podle mě zbytečný, když ještě nechodí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.10.05 08:29

Ahoj.

Nám je taky půl roku a řešila jsem stejný problém. Jenže prďolka nemá rád boty, tak jsme zvolili teplý „hadrový“ bačkůrky. Nožičky má teplounký a je spokojený, že ho nic neškrtí.
Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
21.10.05 09:20

Ahojky,
v H&M a v C&A mají kožený „kozačky“ vevnitř s kožíškem. Nemají podrážku, jsou jen do kočárku, na na chození a jsou myslím dostatečně teplé. Cenu si bohužel nepamatuju.

Ať máte teplé nožičky:-)
Jana + Kačenka 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
21.10.05 09:47

Ahoj. My máme od úterka kožené s kožíškem uvnitř, spíš to jsou bačkůrky ne na chození, jsou nádherně měkkoučké. Stály 230,– a koupili jsme je v obchodě s koženým zbožím. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.05 11:19

Už jsem to psala do jedně diskuse, když byla naše malá ještě v kočárku a nechodila, koupili jsme jí v kožešnictví „mrazovky“ jsou to takový ty kožený bačkůrky bez podrážky a uvnitř je kožíšek, stály 150Kč. Nevím odkud jsi, ale v Brně je mají na Palacké ulici. Byly opravdu super. Stejnou službu udělají ale i látkové, které se prodávají v obchoďácích, jsou zateplené, nevím kolik stojí…ty mrazovky, ale budou určitě teplejší. Iva

• Citovat
  • Upravit
6545
21.10.05 11:26

Já jsem loni v zimě malé koupila v obchodě s dětským oblečením fleecové bačkorky bez jakékoliv výplně, žádný kožíšek a byla v pohodě. Do kočáru šla podzimně oblečená do fusaku, takže v tom jí zima rozhodně nebyla, jestli se dobře pamatuju, nestály ani stovku. Nevim, ale jestli dítě nechodí a je v kočáru a bude ve fusaku, vůbec bych nic teplejšího jako kožíšek nekupovala, zbytečně se potí nohy.
Gabča a Barča, 13měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.10.05 20:23

Holky, já hlasuju pro vlnu, nohy se v ní nepotí, taková zkrátka vlna je, hřeje a větrá zároveň. Naopak, ve fleesu a jiných umělinách se nohy potit mohou a pak naopak prochladnou. Naše malá vlněné bačkůrky má a jsou super. Určitě omrkni ta kožešnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.10.05 20:35

Ahoj.

Používám už 6 týdnů měkkounké kožešinové capáčky do kočárku. Dají se koupit v obchodech s dětským a kožešinovým zbožím. Velmi často je to dovoz z Polska. Radimek sice snad začne za chvíli chodit, ale ,koupi botiček pořád odkládáme. Je to problém, protože má nadstandartní výšku nártu. V těchto botkách je mu super. Má je rád i jako hračku, protože jsou heboučké.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
25.10.05 16:36

Ahoj,

syn se narodil na Štědrý den, takže jsme si zimu užili opravdu od malinka :-) Přiznám se, že mě nenapadlo, že by měl mít něco na nožičkách. Měl samozřejmě dupačky, ale dál už nic. Byl v rychlozavinovačce a flísovém fusaku od Emitexu. Po procházce měl nožičky vždycky teplé, tak myslím, že nestrádal.

Lasička a Matýsek 10 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
25.10.05 19:53

Ahoj, pro mého 5timěsíčního Vítka moje mamka upletla dvoje bačkory z teplé vlny a phoda. A navíc dobře vypadají. Když je v kočáru, má nožky krásně teplé, když ho nesu v šátku či klokance, tak mu do nich dám i dvoje ponožky, protože ačkoli ho mám pod bundou, ty nožky jsou vždy studené. ale s ponožkami OK. Tak pokud máš šikovnou maku či babičku, ať ti ze zbytků vlny upletou a máš to zadara. Krista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.10.05 20:23

tak jsem viděla ty bačkůrky s kožíškem v C&A. Jsou fakt nádherný, ale stojí kolem 300,– Kč a připadají mi dost maličký :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 21:41

Neznalku, dneska jsem videla kozene backurky vevnitr s kozesinkou a motivem Medvidka Pu a byly opravdu moc krasne. Cena uz tak ne, staly pres tri stovky urcite…

• Citovat
  • Upravit
914
25.10.05 22:38

Moc pěkný botičky jsou na www.tchibo.cz Jsou z beránčí kožešiny a stojí 229,– kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.05 21:26

Ahoj holky,
včera jsem se byla mrknout v Polsku (Polský Těšín) na dárky a další věci a měli tam ty kožešinové botičky za 80 Kč (u jiného stánku za 100 Kč). Jsou měkoučké a teploučké a v případě potřeby se tam určitě vejde i další ponožka. Délka chodidla 14 cm.
Myslím, že těm špuntům to bohatě stačí.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí