Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte,
potrebovala bych poradit,kde koupit nejake teple boticky do kocarku. Malej ma pul roku. A chtela bych aby mel ,nohy pekne v teple:)))
Dekuji za rady a preji hezky vikend
Ahoj Elen,
takže když je prcek ještě takhle malý tak já bych šla do látkových capáčků, nebo bačkůrek. (dělají se letní i zimní) Mají je v klasických obchodech s dětsk. oblečením…, nejsem si jista jestli se dělají takhle malé opravdické botky, ale hlavně je to podle mě zbytečný, když ještě nechodí… ![]()
Ahoj.
Nám je taky půl roku a řešila jsem stejný problém. Jenže prďolka nemá rád boty, tak jsme zvolili teplý „hadrový“ bačkůrky. Nožičky má teplounký a je spokojený, že ho nic neškrtí.
Pa Lenka
Ahojky,
v H&M a v C&A mají kožený „kozačky“ vevnitř s kožíškem. Nemají podrážku, jsou jen do kočárku, na na chození a jsou myslím dostatečně teplé. Cenu si bohužel nepamatuju.
Ať máte teplé nožičky:-)
Jana + Kačenka 10m
Ahoj. My máme od úterka kožené s kožíškem uvnitř, spíš to jsou bačkůrky ne na chození, jsou nádherně měkkoučké. Stály 230,– a koupili jsme je v obchodě s koženým zbožím. Petra
Už jsem to psala do jedně diskuse, když byla naše malá ještě v kočárku a nechodila, koupili jsme jí v kožešnictví „mrazovky“ jsou to takový ty kožený bačkůrky bez podrážky a uvnitř je kožíšek, stály 150Kč. Nevím odkud jsi, ale v Brně je mají na Palacké ulici. Byly opravdu super. Stejnou službu udělají ale i látkové, které se prodávají v obchoďácích, jsou zateplené, nevím kolik stojí…ty mrazovky, ale budou určitě teplejší. Iva
Já jsem loni v zimě malé koupila v obchodě s dětským oblečením fleecové bačkorky bez jakékoliv výplně, žádný kožíšek a byla v pohodě. Do kočáru šla podzimně oblečená do fusaku, takže v tom jí zima rozhodně nebyla, jestli se dobře pamatuju, nestály ani stovku. Nevim, ale jestli dítě nechodí a je v kočáru a bude ve fusaku, vůbec bych nic teplejšího jako kožíšek nekupovala, zbytečně se potí nohy.
Gabča a Barča, 13měs
Holky, já hlasuju pro vlnu, nohy se v ní nepotí, taková zkrátka vlna je, hřeje a větrá zároveň. Naopak, ve fleesu a jiných umělinách se nohy potit mohou a pak naopak prochladnou. Naše malá vlněné bačkůrky má a jsou super. Určitě omrkni ta kožešnictví.
Ahoj.
Používám už 6 týdnů měkkounké kožešinové capáčky do kočárku. Dají se koupit v obchodech s dětským a kožešinovým zbožím. Velmi často je to dovoz z Polska. Radimek sice snad začne za chvíli chodit, ale ,koupi botiček pořád odkládáme. Je to problém, protože má nadstandartní výšku nártu. V těchto botkách je mu super. Má je rád i jako hračku, protože jsou heboučké.
Beruška
Ahoj,
syn se narodil na Štědrý den, takže jsme si zimu užili opravdu od malinka
Přiznám se, že mě nenapadlo, že by měl mít něco na nožičkách. Měl samozřejmě dupačky, ale dál už nic. Byl v rychlozavinovačce a flísovém fusaku od Emitexu. Po procházce měl nožičky vždycky teplé, tak myslím, že nestrádal.
Lasička a Matýsek 10 m.
Ahoj, pro mého 5timěsíčního Vítka moje mamka upletla dvoje bačkory z teplé vlny a phoda. A navíc dobře vypadají. Když je v kočáru, má nožky krásně teplé, když ho nesu v šátku či klokance, tak mu do nich dám i dvoje ponožky, protože ačkoli ho mám pod bundou, ty nožky jsou vždy studené. ale s ponožkami OK. Tak pokud máš šikovnou maku či babičku, ať ti ze zbytků vlny upletou a máš to zadara. Krista
tak jsem viděla ty bačkůrky s kožíškem v C&A. Jsou fakt nádherný, ale stojí kolem 300,– Kč a připadají mi dost maličký ![]()
Neznalku, dneska jsem videla kozene backurky vevnitr s kozesinkou a motivem Medvidka Pu a byly opravdu moc krasne. Cena uz tak ne, staly pres tri stovky urcite…
Moc pěkný botičky jsou na www.tchibo.cz Jsou z beránčí kožešiny a stojí 229,– kč
Ahoj holky,
včera jsem se byla mrknout v Polsku (Polský Těšín) na dárky a další věci a měli tam ty kožešinové botičky za 80 Kč (u jiného stánku za 100 Kč). Jsou měkoučké a teploučké a v případě potřeby se tam určitě vejde i další ponožka. Délka chodidla 14 cm.
Myslím, že těm špuntům to bohatě stačí.
Míša