Teplota doma 37 stupňů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1010
7.8.15 13:42

teplota doma 37stupnu

Holky akutne potrebuju poradit jak mam ochladit byt.mame tu 37 stupnu a vazne se v tom neda zit.jen v obyvaku mame 4 vetraky a stejne se to neda. klimatizavi nam maji nainstalovat prsti tyden ale tenhle nevimnejak zvladneme.diky za kazdej napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
7.8.15 13:45

„Kolik je dneska stupňů?“
„Všechny.“

Taky máme doma tropy. Nápady nemám, utekla jsem do práce. Kde je ještě víc, protože jsem prakticky venku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
7.8.15 13:45

Nechej puštěné větráky, zavři okna v celém bytě. Já to tak nechávám po celý den a v paneláku mám 24stupňů max. Větrám až večer a spím při otevřeném okně. Ráno zase zavřu. Funguje to jako klimoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.8.15 13:46

Nebýt doma? :think:

Zatáhnout žaluzie/závěsy, přes den nevětrat. Někde jsem četla radu: dát před ty větráky led, aby rozfoukávaly studený vzduch. Zatím jsem nemusela zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
150
7.8.15 13:46

V noci pořádně větrat průvanem a přes den zatáhnout žaluzie a hlavně mít zavřená všechna okna. Víc mě bohužel nenapadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:47

@lolla.jones máme doma aktuálně 33,2 st. Jediné co dělám - namočím deky, frknu je na balkon, to se trochu ochladí vzduch. Ale žijem v posledním patře, takže víc možností není - pořád otevřeno a sušim, co se dá - tady zabírá větrák a před něj dát flašku s ledem - co jsem měl na mrazáku.. to trochu ochladí. Jinak já mám otevřené ventilačky, ale zatažené žaluzky.. bez otevřených oken to v posledním patře nejde..

Příspěvek upraven 07.08.15 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.8.15 13:48

Jsme primo pod strechou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:49
@lolla.jones píše:
Jsme primo pod strechou:(

nejhorší bydlení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
7.8.15 13:49

Zavřít okna, zátahni žaluzie, na topení můžeš dát mokrá prostěradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.8.15 13:50

Otevři lednici :mrgreen:. Ne blba sranda, nevím, pokud je venku přes 30, tak se to bez klimatizace asi moc zchladit nedá :? Vetrakama se akorat honi ten teply vzduch po mistnosti. 37 už si teda nedovedou představit, máme tu 32 a je do des. Když pomyslim, že to má být celý týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.8.15 13:51

Rozvesit mokre rucniky a prosteradla. A pres noc vetrat a pres den zavrit vsechno, aby teplo neslo dovnitr. Nevarit, nepouzivat troubu.
No a pokud uz tam mate takhle, tak bych se sbalila a sla se nalozit do vody nekam na koupaliste a vratila bych se az vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.8.15 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.8.15 13:54

Nemuzu bejt celej den s prckem venku.uz mne napadlo jet ke tchyni ta ma doma chladek ale to je na diazepam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:55

Jedna věc tedy - ty podkrovní byty a poslední patra se ohřívají od střechy, né od vzduchu.. takže zavřít okna fakt nejde, to tu bude klidně 50 st :zed: - vyzkoušeno.. venku je lépe jak v bytě.

Příspěvek upraven 07.08.15 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:56
@lolla.jones píše:
Nemuzu bejt celej den s prckem venku.uz mne napadlo jet ke tchyni ta ma doma chladek ale to je na diazepam

možná lepší ten, jak takové vedro… kor pro prcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný