Teplota doma 37 stupňů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
7.8.15 13:57

@lolla.jones šla bych do obchoďáku, na koupaliště či ke komukoliv, kdo nemá takové vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.8.15 13:58
@martina.se píše:
možná lepší ten, jak takové vedro… kor pro prcka..

nemuzeme tam zustat cely tydn :,( tchyne chlasta a pak se chce s malym mazlit a on zacne brecet jak to z ni tahne a ona hulaka jak je to rozmazlenej smrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
@lolla.jones píše:
Nemuzu bejt celej den s prckem venku.uz mne napadlo jet ke tchyni ta ma doma chladek ale to je na diazepam

kolik je diteti? Jinak nemusi to byt jen koupaliste, kolikrat je velmi prijemne i v nakupnich centrech. My dneska vyslovene cilene s detmi courali mezi chladicimi regaly v supermarketu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Vlkoška píše:
Otevři lednici :mrgreen:. Ne blba sranda, nevím, pokud je venku přes 30, tak se to bez klimatizace asi moc zchladit nedá :? Vetrakama se akorat honi ten teply vzduch po mistnosti. 37 už si teda nedovedou představit, máme tu 32 a je do des. Když pomyslim, že to má být celý týden :roll:

a příští 2 týdny taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 14:00
@lolla.jones píše:
nemuzeme tam zustat cely tydn :,( tchyne chlasta a pak se chce s malym mazlit a on zacne brecet jak to z ni tahne a ona hulaka jak je to rozmazlenej smrad

jo, tak to je napytel :hug: pak bych snad radši courala někde po nákupních galeriích atd, protože tam klimku maj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.8.15 14:03
@martina.se píše:
Jedna věc tedy - ty podkrovní byty a poslední patra se ohřívají od střechy, né od vzduchu.. takže zavřít okna fakt nejde, to tu bude klidně 50 st :zed: - vyzkoušeno.. venku je lépe jak v bytě.Příspěvek upraven 07.08.15 v 13:57

Asi dost zalezi na izolaci, jsem v radovce s rovnou strechou a funguje to, nahore v loznicich je prijemne, pokud se tam celou noc vetralo a ted je zavreno a na slunecnou stranu i zatazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.8.15 14:04
@martina.se píše:
nejhorší bydlení :zed:

přidávám se do klubu :?
Já se ani nemám kam schovat. Šla bych se schladit někam do obchoďáku, ale než bych tam došla, tak bych padla tím vedrem. Nemám odvahu ven vystrčit ani nos. Pouštím na sebe větrák, ale to moc nepomáhá.
Ještě mi někdo poradil dát do kýblu s vodou led, že to vzduch trochu schladí, ale nemám sílu se s tím crcat. Nohy mám tak nateklé, že i sotva chodím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 14:05
@Bibi239 píše:
Asi dost zalezi na izolaci, jsem v radovce s rovnou strechou a funguje to, nahore v loznicich je prijemne, pokud se tam celou noc vetralo a ted je zavreno a na slunecnou stranu i zatazeno.

u nás nezateplený, střecha neodizolovaná :pocitac: měli dělat letos, ale prd, až příští rok.. do té doby střecha funguje jako kameny - se nahřeje a pálí celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 14:06

@silvik.sk v těhotenství je to peklo - taky jsem minulý rok seděla jen před větrákem.. dej si na mráz flašu s vodou a to pak před větrák. Zabírá to :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.8.15 14:06

Furt nadávám, že mám na blbé straně byt a teď jsem za to ráda. Sluníčko mi svítí jen do kuchyně a do obýváku a pokojíčku svítí až k večeru a navíc je to i starej cihlovej barák, takže tu mám chládek a teda nedokážu si představit mít doma 37 stupňů 8o. Chce to jedině zatáhnout okna, větráky nech puštěný a větrej v noci nebo brzo ráno. Přes den okna vůbec neotvírám a větrám právě je ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.8.15 14:07

To ještě dneska poslali chlapa z práce domů, protože jim v celým baráku nefungovala klimatizace… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.8.15 14:08

Tak nam na barak sviti slunicko celej den v zadny mistnosti se neda bejt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.8.15 14:08
@martina.se píše:
@silvik.sk v těhotenství je to peklo - taky jsem minulý rok seděla jen před větrákem.. dej si na mráz flašu s vodou a to pak před větrák. Zabírá to :palec: :hug:

Díky! Já si teď dělám vodu s ledem k pití, jenomže ani to moc vodu neochladí, led je hned pryč a voda nic moc studená. I z těch trubek teče teplá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
7.8.15 14:15

@lolla.jones Ja bych poradila to same, co holky vyse, jed s prckama to nakupniho centra. Bude tam vylidneno, vetsina center ma i nejake hernicky nebo detske koutky, na obed Happy Meal a mejte mne vsichni radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
7.8.15 14:18

Větrat jen v noci, přes den vůbec. Pokud možno zastínit okna, do kterých zrovna svítí slunce. My zastiňujeme polystyrenovymi deskami. A hlavně nic nepect v troubě. Vařit jen krátce - rychlovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný