Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, malý měl taky teplotky! Srážela jsem je buď paralenovými čípky nebo sirupem Panadol baby!
Na zoubky (dásínka) jsem měla vodičku BABYDENT z lékárny, stojí něco kolem 80,– Kč a moc nám pomáhala! Jen tím potřeš dásínka a ona to jakoby umrtví a mimi už to tak nebolí!
Každý má s tím jiné zkušenosti
Sivík, jo jo, mohou být teploty a buď ráda za ty, které jste měli. Honzíkovi když rostli stoličky, tak měl i přes 40 teploty, z toho febrilní křeče, no prostě hrůza. Vylezly první špičky a bylo po všem, po teplotách, po všem. Takže až mi příště někdo řekne, jako že už takový lidi byly
, že u růstu zubů nejsou teploty, tak si s ním popovídám více
. Podrážděnost, nechutenství a teploty, průjem, to všechno může souviset u dětí s růstem zubů. Nám pomáhal Calgel na zoubky, ten byl fakt dobrej!!!!!
My jsme zoubky prožívaly taky dost bouřlivě malá měla 40cítky byly jsme i na pohotovosti-tam nám řekly že od toho tak vysoké horečky nejsou a dostali jsme nějaký antibiotika+nurofen(malý nechutnal ale zabral 100%)Do dnes nikdo neřekl co jí tedy bylo když dostala antibiotika ale zajímavý je že v momentě kdy se zoubky prořízly bylo po horečkách
Chudinka trvalo to skoro týden a prořízly se 4 najednou od té doby nemá s prořezáváním problém. Katka