TEPLOTA U RÚSTU ZOUBKŮ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
367
19.7.08 00:20

TEPLOTA U RÚSTU ZOUBKŮ?

:mrgreen:

Příspěvek upraven 26.01.10 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
19.7.08 09:12

Ahoj, malý měl taky teplotky! Srážela jsem je buď paralenovými čípky nebo sirupem Panadol baby!
Na zoubky (dásínka) jsem měla vodičku BABYDENT z lékárny, stojí něco kolem 80,– Kč a moc nám pomáhala! Jen tím potřeš dásínka a ona to jakoby umrtví a mimi už to tak nebolí!
Každý má s tím jiné zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
4419
19.7.08 10:41

Sivík, jo jo, mohou být teploty a buď ráda za ty, které jste měli. Honzíkovi když rostli stoličky, tak měl i přes 40 teploty, z toho febrilní křeče, no prostě hrůza. Vylezly první špičky a bylo po všem, po teplotách, po všem. Takže až mi příště někdo řekne, jako že už takový lidi byly :wink: , že u růstu zubů nejsou teploty, tak si s ním popovídám více :lol: :lol: . Podrážděnost, nechutenství a teploty, průjem, to všechno může souviset u dětí s růstem zubů. Nám pomáhal Calgel na zoubky, ten byl fakt dobrej!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.7.08 11:09
:mrgreen:

Příspěvek upraven 26.01.10 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.12.08 22:30

My jsme zoubky prožívaly taky dost bouřlivě malá měla 40cítky byly jsme i na pohotovosti-tam nám řekly že od toho tak vysoké horečky nejsou a dostali jsme nějaký antibiotika+nurofen(malý nechutnal ale zabral 100%)Do dnes nikdo neřekl co jí tedy bylo když dostala antibiotika ale zajímavý je že v momentě kdy se zoubky prořízly bylo po horečkách :lol: Chudinka trvalo to skoro týden a prořízly se 4 najednou od té doby nemá s prořezáváním problém. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.