Poradna duly
Jana Čurdová
Hm, ledatak prd
Počasí opravdu paráda, ale když jsem se dívala na počasí, tak neděle a pondělí už vypadá slibně
Teď jen doufejme, aby to vyšlo ![]()
Snad meteorologové nekecají
Asi ale celej den doma dneska nevydržím, už mě to fakt nebaví! Těším se až budu moct vyrazit s kočárem na procházky
Snad ne
už by fakt mohlo nastat jaro po té dlouhé zimě. Vrány už přece taky odletěly
Jo na procházky v tom teple ![]()
Chtěla sem se tě zeptat jestli budeš psát podorní plán? Já nad tím uvažuju ale bojím se aby se na mě v porodce nekoukali jak na mimozemšťana. Nechci vymrčovat to ne, ale nechci u porodu mediky, nechci aby malého natahovali při měření apod.
Nad tímhle jsem též přemýšlela, jestli psát porodní plán nebo ne a nakonec jsem se rozhodla, že ho psát nebudu.
@Kelly3 Taky se mi do toho moc nechce, snad bude stačit když se na něčem domluvíme až to příjde když na to teda bude čas.
@Kelly3 No snad jo, z cukru být nemusí, ale hlavně at nejsou nepříjemní. Přece jen budeme rodit poprvé. Ale asi to nikoho moc nezajímá. Modlím se i aby oddělení 6ti nedělí bylo v poho, přece jen si na mimča budeme zvykat a nerada bych šla domů s pocitem že sem neschopná
No začínám z toho trochu blbnout, doufám že tě tím nějak neplaším, jen se mi v hlavě dějou občas šílenosti
![]()
Už jsem sama vyplašená dost, takže v pohodě neplašíš
Hlavně to oddělení
No snad to dopadne dobře všechno.
@Kelly3 Ještě si pamatuju jak sem tady lítala s testama a lovila duchy a byla to pro mě věda, ale teď jsem na palici ještě víc. Už ať sme s prckama doma! A pak se tomu předporodnímu šílení budeme jen pousmívat!
A pak se budeme topit v depresích ![]()
Doufám, že aj ty 3-4 dny v porodnici utečou
nemocnice nemám zrovna moc v lásce
ale aspoň ten pobyt bude lepší, když tam budu s malou
No přece jenom všude dobře, doma nejlíp ![]()
@Kelly3 Přesně tak, doma nejlíp! Pořád čučím z okna jestli jet nebo nejet do města, chjo fakt mě to počasí s!!! Chtěla sem do tesca, mají tak docela pěkné věci pro prcky a určitě ještě něco „potřebujeme“
Já bych tak utrácela prašulky. A netu se mi nakupovat nechce, tam si to numůžu ohmatak a kochat se ![]()