Termín květen, červen 2013 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
25.3.13 09:48

Hm, ledatak prd :zed: Počasí opravdu paráda, ale když jsem se dívala na počasí, tak neděle a pondělí už vypadá slibně :palec: :lol: Teď jen doufejme, aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 10:17

Snad meteorologové nekecají :D Asi ale celej den doma dneska nevydržím, už mě to fakt nebaví! Těším se až budu moct vyrazit s kočárem na procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 10:30

Snad ne :lol: už by fakt mohlo nastat jaro po té dlouhé zimě. Vrány už přece taky odletěly :lol: Jo na procházky v tom teple :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 10:31

Chtěla sem se tě zeptat jestli budeš psát podorní plán? Já nad tím uvažuju ale bojím se aby se na mě v porodce nekoukali jak na mimozemšťana. Nechci vymrčovat to ne, ale nechci u porodu mediky, nechci aby malého natahovali při měření apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 10:48

Nad tímhle jsem též přemýšlela, jestli psát porodní plán nebo ne a nakonec jsem se rozhodla, že ho psát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 11:00

@Kelly3 Taky se mi do toho moc nechce, snad bude stačit když se na něčem domluvíme až to příjde když na to teda bude čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 11:05

Jen, aby jsme měli štěstí na příjemný sestřičky a doktory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 11:08

@Kelly3 No snad jo, z cukru být nemusí, ale hlavně at nejsou nepříjemní. Přece jen budeme rodit poprvé. Ale asi to nikoho moc nezajímá. Modlím se i aby oddělení 6ti nedělí bylo v poho, přece jen si na mimča budeme zvykat a nerada bych šla domů s pocitem že sem neschopná :D :roll: No začínám z toho trochu blbnout, doufám že tě tím nějak neplaším, jen se mi v hlavě dějou občas šílenosti :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 11:12

Už jsem sama vyplašená dost, takže v pohodě neplašíš :lol: Hlavně to oddělení :) No snad to dopadne dobře všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 11:17

@Kelly3 Ještě si pamatuju jak sem tady lítala s testama a lovila duchy a byla to pro mě věda, ale teď jsem na palici ještě víc. Už ať sme s prckama doma! A pak se tomu předporodnímu šílení budeme jen pousmívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 11:23

A pak se budeme topit v depresích :lol:
Doufám, že aj ty 3-4 dny v porodnici utečou :) nemocnice nemám zrovna moc v lásce :lol: ale aspoň ten pobyt bude lepší, když tam budu s malou :) No přece jenom všude dobře, doma nejlíp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.3.13 11:59

@Kelly3 Přesně tak, doma nejlíp! Pořád čučím z okna jestli jet nebo nejet do města, chjo fakt mě to počasí s!!! Chtěla sem do tesca, mají tak docela pěkné věci pro prcky a určitě ještě něco „potřebujeme“ :mrgreen: Já bych tak utrácela prašulky. A netu se mi nakupovat nechce, tam si to numůžu ohmatak a kochat se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí