Termín porodu květen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
4.9.08 13:04

Já to právě chci přítelovi jako překvapení, protože to stále neví, takže mi i na těch prvních snímcích dost záleží…ale uvidím, kdyžtak až na té druhé kontrole, to už něco vidět bude. Moc díky za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.9.08 13:41

Tak holky jsem opravdu těhotná!!!! HCG 956 ve 4+2. Říkám si, zda těch hormonů nemám nějak víc? Dle tabulek bych měla být kolem 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.08 13:42

Osmanko, to je teda zážitek! to je fakt drzost. a kor když máš pozitivní test a on ti nechce udělat odběr, taková banalita. to je strašný!!!

Za obrázek mám pocit, že se platí 100,–Kč. ale nejsem si úplně jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.08 13:45
Osmanka píše:
Tak holky jsem opravdu těhotná!!!! HCG 956 ve 4+2. Říkám si, zda těch hormonů nemám nějak víc? Dle tabulek bych měla být kolem 500.

Osmanko, obrovská gratulace!!!!!!!! to je naprosto super!!!! buď šťastná, že jich máš víc!! třeba to budou dvojčátka :lol:
já čekám na MUDr. na příští středu. snad bude to srdíčko,které tuto středu ještě nebylo, abych nedopadla jako s předchozím těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
4.9.08 13:48

Osmanko , to je supééééér, obrovská gratulace :P a raději ať je to víc než míň :wink:

mimochodem mě návštěva u doktora taky čeká ve středu, tak si pak povíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.08 14:03

Leni 123 myslím, že jsem na tom s těmi týdny jako ty. Tuto středu mi pan doktor řekl, že je to o týden mladší těhotenství. asi jsem neměla standardní ovu :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.9.08 19:03

Lenka a Kasyopea: Holky moc děkuju. Vy myslíte, že čekám dvojčata? To by byl fakt gól. No doufám, že to teď už vyjde. Tedy ty hormony se mnou tak mávají. Kolik jste měly vy v krvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
4.9.08 19:11

Osmanko , já na kontrolu teprve půjdu, ale pak Ti dám vědět :wink: dvojčátka by byla super, ne? :) i když by to bylo hodně práce…já bych je třeba zrovna chtěla, ale pochybuji o tom, že bych je měla. V rodině žádné nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.9.08 20:02

Taky si myslím, že to dvojčata nebudou. Ani já ani manžel je nemáme v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.9.08 00:06

Ahoj těhulky,

gratuluji všem, které mají potvrzené těhu a vítám všechny nové těhulky, které jsem prošvihla :wink:

Udělala jsem ty státnice (dokonce obě za 1 :oops: :wink: ), tak mám radost - ještě to není konec, čeká mi bakalářka a další 2 státnice, bohužel až po porodu (jestli to těhotenství teda vyjde tak, jak se zdá), ale už mám alespoň část za sebou, tak je mi hned volněji a mohu si ten bříškový poklad víc užívat :wink:

Já si teda dvojčata vůbec nedokážu představit 8O To by mi asi kleplo :oops: :lol: Ale je fakt, že u Marjánky jsem o tom zezačátku taky uvažovala a říkala jsem si, jaké by to bylo, kdyby tam ještě jedno miminko bylo schované :wink:

Držte se! J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.9.08 07:24

Jani , tak to teda velká gratulace, vůbec nechápu, jak to všechno zvládáš. Já jsem sotva zvládla bakalářské studium, sice konec už při práci, no ale i tak…s dětma by asi byl se školou konec, i když to navazující budu muset nějak přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
5.9.08 09:29

Ahojte :)

Nemate nektera z vas zkusenosti se zvracenim pri cisteni zubu? :(
Je to des…ja dneska myslela, ze si ty zuby snad nevycistim :-(

Jinak jak tak koukam, tak pristi stredu nas jde k dr. pomerne dost :)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
5.9.08 10:06

Osmanko moc gratuluju!!! to je super zpráva :lol:

Jani gratuluju ke státnicím, to je báječný oboje za 1 ještě s prckem :D

Jinak musím vám říct, že mi je dneska vyloženě divně, blbě a tak prostě jinak. nevím, třeba to dělá počasí, ale nejradši bych se zahrabala do peří a nevystrčila celej den noc. Musím sedět v práci a chudáci lidi dneska :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.9.08 10:49

Ahojky holky,

musim se pridat, jak jste se bavily o te unave…To je takovy muj hlavni priznak tehotenstvi…silena unava, porad bych spala, rano se mi nechce vubec vstavat, pres den se mi nechce vubec nic delat, coz v praci je celkem problem 8)
JInak s tim zvracenim u cisteni zubu zkusenost nemam, me jen hodne natahuje..
Jo, a pak mi vsechno smrdi a nejhorsi jsou zpoceni chlapi v autobuse, to je pak za trest :roll:
Osmonanko: to si vyresila dobre s tou krvi, ze sis nechala udelat to hcg…si na trefila na nejakeho posuka..
V po na me holky myslete, jdu na utz na srdicko, tak snad bude vse oki..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.9.08 10:58

Leni, Ty už jdeš na srdíčko? Jé, to závidím…V jakém jsi týdnu?Budu Ti na pondělí držet palečky,my ostatní jdeme většina až ve středu,tak to potom bude zážitků :lol: mimochodem propocení chlapi v tramvaji,tak to fakt málem zvracím,fuj…jinak je mi ale tak nějak normálně,naštěstí…jen večer únava,ale to až tak kolem půl deváté,tak na tom snad nic divného není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí