Termín porodu září 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
9.1.26 10:43

@Marika888 ahoj, gratuluju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.1.26 10:58
@Marika888 píše: Více

Ahoj, gratuluji :srdce: já jsem 6tt a od pondělí jsem na PN, jsem strašně slabá, zadychávám se, prsa me bolej strašně uz od ovulace. Kontrolu mam v úterý. A ano to čekání do kontroly je nekonečný. Taky vlastne vůbec nevim zda je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.26 13:05

Ahoj, taky se přidám, ale ještě jsem na UTZ nebyla. Jsem teprve 12dpo, ale test mam docela hezký. Mam to potvrzeno uz i z krve. Doma uz mam rok a půl staré dítě, vzhledem k předchozímu obtiznemu otěhotnění jsme si řekli, ze tomu dáme volný průběh a hned napoprvé to vyšlo 😄 jinak jsem po 3 potratech, mam problém s imunitou, takže beru léky, hned po zjištění jsem musela i na infuze protilátek. Ty injekce, co tu píšete, jsem si také píchala, ale pouze u prvního těhotenství. Jsem rada, ale jeste jsem dost opatrná, vim co vše může ještě přijít… jake byly vaše testy takhle na začátku?

• Citovat
  • Upravit
1047
9.1.26 13:21

Ahoj, gratuluju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.26 13:51
@Majiss píše: Více

Moc gratuluji🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.26 13:58
@Marika888 píše: Více

Ahoj, ja budu mít kontrolu v 8+0,dnes jsem 5+3,to čekání je strašný🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.1.26 13:46

@Eva1694 jaké beres prášky s tim železem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.1.26 13:49

@Zuzule17 Maltofer ale je myslím jen na předpis. Uvidíme co mi dají po kontrole na hematologii 15.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.1.26 14:02

@Eva1694 ja totiž brala práve i to i to druhe a bylo to naprd. Zaprvé se to musí s ceckem kvuli vstřebávani, ale ja mam odzkousene. Volne prodejne co mi pomohlo. Tak klidne zkus. Taky to ted beru, protože jsem byla po zamlklem těhotenství a strašně se to tahlo. Dlouho jsem i krvácela…
Posilam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.1.26 14:06

Ahoj

Jinak ahoj holky, dneska je to uz 4. den, kdy mi vynechala MS. Jsem asi 4+4tt. A doufam, ze to tentokrat dopadne. Mam v unoru naplánovanou preventivku, takže musim do te doby vydržet, driv to u me asi stejně moc nemá cenu, ale je to ještě měsíc, tak to je sakra dlouho…
Jinak asi termin vychazi na 15.9., ja jedne z vas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.1.26 14:09

@Zuzule17 no já mam celkově špatné vstřebávání ve střevech takze i ten maltofer je podle me k ničemu ale třeba se vstřebá aspoň něco a samozřejmě to beru vždy s Cčkem :) uvidíme co řeknou. Praktická lékařka mi řekla ze teď toho zeleza ten plod zase moc neveme a ze kdyz jsem měla infuzi na konci záři, tak ze bych ještě zásoby mít měla. Tak uvidíme no… ale jsem strašně unavena a slaba, kort dneska je mi divne, a pobolívá me podbřišku, tak ležím.

Děkuji za typ, každopádně ja mam i problém s praskama jak mile je to větší tak to prostě nespolknu, beru i femibion a uz s tím mam co dělat. Takže ten maltofer je fajn ze se nechává rozpustit v ústech. Na té stejne bázi mam i to Céčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.1.26 14:15

@Eva1694 úplně te chápu. Taky s tim dost bojuju. Ale horcik je jeste vetsi prášek :lol: uvidis. Jen sdilim zkusenost, že obecně ty věci na předpis jsou na prd, jak ty na zelezo, navic taky nejsou úplně ok se strevy a muzou působit zacpu nebo ti to narusit. To same magnosolv, je na predpis a vstrebatelnost téměř nula a jen to prozene. Tohle je prave setrne a v super vstrebatelne forme. Tak jen takovy tip 🙏 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.1.26 14:21

@Zuzule17 jo magnosolv je pro je jak projimadlo no.. vím ze ještě než se mi potvrdilo špatné vstřebávání tak mi na hematolgii nějaký zelezo predepsali a po něm mi zase bylo zle. Maltofer snažím dobře, beru ho obden radši.
Uvidíme a děkuji 🙏 🫂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
10.1.26 16:07

@Zuzule17 ahoj, gratuluju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.1.26 18:54

Ahojky, tak se přidávám s ||.. Před Vánoci jsem se objednala na prevenci na 15.1 s tím aby mi to vycházelo pár dní po MS, která ovšem nepřišla 😅 což byl trošku šok. Máme doma už dva kluky 9 a 2,5.. další jsme neplánovali 😅..na včerejší kontrole potvrzeno, gestační váček. Další kontrola už za týden, což bych měla být 5+5tt. Termín podle doktorky 19.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí