Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, mate nekdo stejny termin porodu??piste ![]()
Je poměrně brzo to zveřejňovat, od potratu jsem pověrčivá, ale termín porodu mam na 20 srpna, ale jelikož podle ultrazvuku jsem 14 dní pozadu, tak to vychází na začátek září.
Zítra jdu po 2 na 12tt kontrolu, tak uvidíme co mi řekne za termín porodu.
Noja jdu na prohlidku tedvpondeli a pakjedu na genetiku doplzne tak jsemzvedava ![]()
Já jedu do gennetu ve středu na UZ screening, posílá mě tam doktor protože jsem nemocná.
aha.no aleono se tamjezdi na tu genetiku normalne.no a pakjdu jeste na lochotin na ultrazvuk. myslis ze uzpoznaji ve 12tydnu pohlavi miminka? mam za to ze by meli
Tyjo, to nevím myslím, že až v tom 16 tt se to pozná podle ultrazvuku.
No ja nevim alepodleinternetu jsewmprave zjistila ze ve 12 tydnu jderozpoznat pohlavi ![]()
Tak to by bylo dobré, taky bych si to přála vědět. Prý se pohlaví dá poznat podle toho co jíš. Já jím každou chvíli něco jiného, ze začátku jsem jedla furt sladké a teď sladké vůbec nechci. Mám pocit, že u holek se právě jí více toho sladkého.
No to je pravda, ja u kristynky jedla dost sladkehomusela jsemmit pomalukazdej den aspon jedno deli:)normalne sladke nejim-vubec a tedzasejim sladke ale muzu tak nak vsechno, kazdou chvili mamchut na necojineho ![]()
Mě se chuť drží docela dobu, takže teď jim furt chleba se salámem a sýrem a na začátku těhu jsem ani jedno nemohla ani vidět. nebo na začátku jsem jedla furt pomeranče, teď už mi taky moc nejedou, teď se cpu zase furt rajčatama, každý den sním jednu vaničku těch malejch rajčátek. Koukala jsem na to pohlaví, kdy se dá poznat a na tom screeningu se dá poznat chlapeček, ale není to 100%,holky se prý poznají až dýl.