Termoobaly-aky je najlepsi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1376
4.11.05 20:29

Termoobaly-aky je najlepsi?

Ahojky maminy, chcem sa spytat skusenejsich aky je najlepsi termoobal, mame doma taky ten klasicky z molitanom ale je o nicom. Viem ze ma Avent termobag a este ma zaujal Red castle. Mate s nimi niekto skusenost? ako dlho vam to vydrzi teple?
Bojim sa ze zase kupim nejaku blbost :-)
Ako to riesite v zime s pitim ktore beriete von?
Za odpovede vopred dakujem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.11.05 21:28

Ahoj,
my na procházky i na delší výlety s sebou bereme termosku, ve které mám připravený čaj, případně na delší výlet jsem brávala i termosku s převařenou vodou a v krabici sunar. Když je potřeba, tak pití z temosky přeliju do sklenky a už se pije.

Já jsem dostala od kamarádky starší temoobal, vevnitř neměl molitan, ale takovou tu tuhou bílou hmotu, co se používá např. i na výplně v krabicích, když se kupuje něco křehčího (např. monitor). Jak jsem na mateřské, tak mi nějak vypadává slovník, nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje. Moc dlouho to ale nevydrželo, taky záleží na počasí, protože, když jsme byli na procházce a bylo chladno, tak to samozřejmě dříve vychladlo.

Zdraví Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.11.05 07:37

Ahoj,
taky bych ráda věděla, jestli existuje něco jiného než ten obal s polystyrenem :lol: … Jinak to zatím vidím tak, že půlku čajíku dám do něj a druhou půlku do klasické termosky a budu přilévat :roll: , jestli se trefím :lol: . Jestli náte někdo lepší tip či nápad, tak sem s ním, už to začíná být aktuální… :D :D :D
Iriss+2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.11.05 09:52

Ahojky,

taky jsem řešila podobný problém. Nejdřív jsem si koupila termoobal naprosto neznačkový s polystyrénem, ale moc dlouho to teplé nevydrželo. V zimě, ikdyž jsem tam pití dala horké, bylo to za hodinu vlažné. Trošku pomohlo, zabalit lahvičku ještě do alobalu. Pak jsem uviděla reklamu na Avent Thermabag, a protože jsem měla dobré zkušenosti s lahvičkami od této značky, koupila jsem i tento obal. Docela mě ale zklamal, protože funguje úplně stejně, jako ten obyčejný termoobal za stovku. Používala jsem ho tedy v létě, když jsem šla na nějaký krátký výlet a brala s sebou třeba jogurt. Ale v zimě je fakt nejlepší normální termoska a lahvička s sebou, do které se pak pití přelije. Toť má zkušenost.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.11.05 11:03

Dakujem za typy a nazory,
BeJitka to som rada ze si mi napisala svoju skusenost s tym Aventom. Presne toho som sa bala ze vyhodim 800sk a bude to o nicom :-(
A co ten Red Castle? s tym nema nikto skusenost?Stoji u nas okolo 400 a je to nieco ako ten Avent ale take tensie.
ja som este nasla myslim bebe-jou alebo nieco podobne a to je priamo nejaka termoflaska z cumlom sklenena. Nasla som to ked som si dala do vyhladavaca termoobaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.05 13:19

Tak jestli bys byla ochotná dát klidně osm stovek, tak to už bych šla do švýcarské lahvičky Sigg a neoprénového obalu na tu lahev. Je to určitě lepší než termoska, protože to není tak vřelé a nemusí se míchat se studeným do druhé nádoby jako při použití termosky (trochu to vychladne, ale ne moc, garantují to ofic. na dvě až tři hodiny teplý a na čtyři pět hodin že to zase v létě udrží studený, takže na běžné procházky stačí). Ale to je lahvička s pítkem, ne s dudlíkem a může sloužit hooodně dlouho, až do deseti let děcka :-) - lahev je odolná hliníková s vnitřním potravinářským potahem a dají se běžně dokoupit náhradní pítka i víčka a jiné doplňky jako držáky, popruhy apod. Je to po zkoušení všeho možného jediná lahvička, která mi nikdy nevytekla, a to jsem do ní lila klidně i sycené nápoje. Děti tohle pítko zvládnou v pohodě a není vysouvací jako Jupík, ale otočné, takže se na něj nemusí sahat špinavýma rukama.
www.sigg.ch
www.sigg.cz
www.babypark.cz
 www.vseprorodinu.cz

Petra

• Citovat
  • Upravit
176
5.11.05 13:26

Ahoj Gothic, my to taky řešíme termoskou. V obyčejným termobagu to opravdu teplé nevydrží a kamarádka má od Aventu a taky nif mof. Bohužel od Red Castlu neznám!
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
5.11.05 20:08

Ahoj.

Možná, že ti pomůže tato diskuse.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.05 22:17

Ahoj Gothic,

jestli se na tuto diskuzi ještě podíváš, navrhuji Ti následující - napiš svoji adresu a já Ti termoobal od Aventu zašlu zdarma poštou. Kluka už mám odrostlejšího a nemám v okolí nikoho, komu bych ho mohla dát - ergo odpočívá nevyužitý ve skříni. A když nebude vyhovovat, klidně ho vyhoď do popelnice.

Evča

• Citovat
  • Upravit
1376
6.11.05 09:29

Ahoj Evca dakujem za ponuku, napis mi prosim ta e-mail, nechcem tu pisat adresu verejne :D . termoobal by ma urcite potesil a urcite ho nevyhodim do kosa :-). mozes to kludne poslat na dobierku, postovne uhradim.
moj mail je gothic@chello.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
6.11.05 11:17

Dakujem aj Beruske Losik za najdenie rovnakej diskusie :D sorry za duplikat :-)
Dakujem aj Petre, ten sigg vyzera dobre, len na neho musim nasetrit, na slovensku nie je a z ciech by sa mi hrozne predrazil. :-( inak je to ale presne to co som hladala :-)
Pozdravujem Vichy, napis nieco uz aj k nam do dennicka, ako sa s Nikolkou mate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
22.8.06 20:29

Asi to nebude zcela k tématu, ale neshání některá z Vás sběrače mléka do podprsenky? Mám totiž doma troje (nákupní šílenství v šestinedělce). Nabízím jedny od Medely - zcela nové, nepoužívané, v neporušeném obalu, původní cena 293,–kč, dala bych za 200,– + poštovné a jedny od Aventu - minimálně používané (ještě jsem ani malého neodkojila), původní cena 356,–kč, dala bych za poloviční cenu, tedy za 180,– kč + poštovné. Oboje v originálním balení vč. papírů. Sběrače dle mých zkušeností maj tyto výhody - pro mě nepostradatelné především po porodu než se množství mléka ustálí, kdy jsou velké přebytky vytékajícího mléka, poté mohou suplovat prsní tampóny (těch spotřebuji při užívání sběračů minimum), bradavky při sběračích nejsou zarudlé, přecitlivělé jako při tampónech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí