Těšíme se na naušničky

1816
26.10.11 16:21

těšíme se na naušničky

Ahoj všem maminkám,jak jste prožívali,když jste šli s holčičkama k dr. píchnout naušničky?Mi jdeme zítra a sice to obrečím,ale už se moc těším,že bude princeznička ještě krásnější.Jak to u vás probíhalo?Byly jste u toho ,nebo jste čekali v čekárně?A v kolika měsících jste byli?Simonce jsou 4 měsíce a 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
26.10.11 16:27

Ahoj,také jsem se nemohla dočkat,šla jsem s dcerkou na nastřelení,tak jsem nevěděla co nás čeká,ale nakonec jsem tam s ní zůstala a opravdu to nic nebylo.Vždy se jen malá lekla,když to střelilo,ale ihned přestala plakat.Byla jsem nadšená,ouška byla celou dobu klidná.asi po měsíci jsem vyměnila za naše zlaté a je to moje hvězda,je kouzelná :palec: Jinak na nastřelení jsme byly po prvním očkování hexa,což u nás bylo skoro ve 4.měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.11 16:30

Tak většina doktorů vyhání matky z ordinace a je to lepší

• Citovat
  • Upravit
1816
26.10.11 16:32

tak já si myslím,že očkování je horší a maminky u toho zůstávají,teda alespon já a držím ji za ručičky,tak nevidím problém v tom,že bych u toho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.10.11 16:36

Já, kdybych měla dceru a rozhodla se pro píchnutí naušnic, tak je nechám radši nastřelit.
To ruční píchnutí jehlou od doktora musí sakra bolet a je to dost nepříjemný, podle mě zbytečně drastický.
Mamka mi říkala, jak jsem u toho řvala, protože jak DR. vytáhne jehlu a pak se tam začne strefovat tou náušnicí je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.10.11 16:37

jasný,že nastřelit,normálně jehlou už se to asi myslím ani moc nedělá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.10.11 16:42
slonikova píše:
jasný,že nastřelit,normálně jehlou už se to asi myslím ani moc nedělá ne?

Ajo, tak vy je jdete nastřelit? Já myslela píchnout. :-) No, doufám, že v dnešní době se už nepíchají, i když někde asi ještě jo.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.11 16:45

Ahoj, no já mám trošku jiný názor. Mám dvě holčičky.
Starší dceři jsem dávala naušničky až kolem 3 let a mladší 10 měs. je dám také v tuto dobu. Naušničky se mi zdají pro kojence nevhodný. U malých kojenců jsou naušničky překážkou při oblékání a svlékání, při koupeli atd. A navíc i při dobře a odborně provedeném zákroku hrozí infekce a čím je dítě menší, tím snáze může místní kožní nfekce přejít v celkovou. A navíc jaký má kojenec užitek z naušnic? Žádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.10.11 16:49
Sumaya píše:
slonikova píše:
jasný,že nastřelit,normálně jehlou už se to asi myslím ani moc nedělá ne?
Ajo, tak vy je jdete nastřelit? Já myslela píchnout. :-) No, doufám, že v dnešní době se už nepíchají, i když někde asi ještě jo. :kytka:
jo,jo,nastřelit nastřelit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.10.11 16:52
Florina píše:
Ahoj, no já mám trošku jiný názor. Mám dvě holčičky.
Starší dceři jsem dávala naušničky až kolem 3 let a mladší 10 měs. je dám také v tuto dobu. Naušničky se mi zdají pro kojence nevhodný. U malých kojenců jsou naušničky překážkou při oblékání a svlékání, při koupeli atd. A navíc i při dobře a odborně provedeném zákroku hrozí infekce a čím je dítě menší, tím snáze může místní kožní nfekce přejít v celkovou. A navíc jaký má kojenec užitek z naušnic? Žádný…

když jsem byla já malá,tak naušničky mi píchali jehlou ještě v šestinedělí a nedokážu si představit jít s tříletou holčičkou,aby pěkně držela,kojenec z toho ještě nemá rozum,líp se s ním manipuluje a rychleji zapomene a nastřelovací jsou ted mnohem jiný,je to jen malinká pecička a za ouškem je zavírání placatý,takže to nikde netlačí a ty nastřelený můžou být v oušku prej i půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.10.11 17:09

tyrani deti

delat bolest, kdyz to neni bezpodminecne nutne

a kvuli cemu? aby se poznalo, ze je holka? aby v duchodu mela usi, jak plachty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.11 17:23

já nechala naušničky dát hned po 6tinedělí a udělala jsem dobře. Malá trochu brečela ale ukonejšila jsem jí a hned usnula a pak pohoda. V čekárně pak byla asi 4 měsíční holčička a ta to nesla mnohem hůř, sahala si na obvaz a brečela. Malá miminka ještě to snašejí líp a mají to aspon rychle zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
26.10.11 17:23

Byli jsme v necelých 5 měsísích, po 2. hexe. Byla jsem tam s ní, ačkoliv nesnáším ani očkování a dalo se v pohodě, je to hrc prc hned hotovo. Naše malá hysterka ani moc neplakala :-P . Včera jsme dávali už zlatý a je to nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
26.10.11 17:27

Naše malá naušnice nemá, já tenhle zvyk moc nechápu, prostě jsem jí nechci způsobovat vědomě žádnou bolest. Až je bude chtít, tak je dostane a na to se těším, až je spolu budeme vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
26.10.11 17:29

nastřelení nebolí…holkám jen vadilo, že jim někdo držel hlavu a tím je omezoval…to se bouřily, ale jinak to nic nebylo. píchat bych nenechala! nic nehnisalo, vše hned zahojený… a byla jsem u toho…byla to rychlovka! :palec:

jako týrání by mi asi píchání přišlo…zkusila jsem na vlastní kůži coby dospělá a hnus…nastřelení fakt oproti očkování nic nebylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí