Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Druhá fotka nekvalitní. Druhou čárku nevidím nikde. Testuj se až po nedošlé MS.
@Russet píše:
Druhá fotka nekvalitní. Druhou čárku nevidím nikde. Testuj se až po nedošlé MS.
Taky nevidim nic. ![]()
@Russet ja to nechápu, v telefonu to vidím normálně a v diskuzi je to jak foceni na kalkulackou ![]()
Když se víc dívám na ten obrázek, kde jsou 3 testy, tak možná na tom spodním je něco malinko vidět, ale chtělo by to další testík zítra ráno. Jinak já sem měla pozitivní test už cca 3dny před MS, pak už testík jen sílil a cca 1-2 dny po vynechání z toho byla dálnice ![]()
@Janyyska prave ze to strašně zničilo kvalitu v mobilu to mám krasne
ja beru 2 měsíce MACU takže se mi možná srovná cyklus a možná jen testuji brzy, další zkusím v pátek ![]()
Zdravim, přidám se k tobě, mam taky 4 testy, na kterých vidím ducha, ale zatím jen já, kdysi dávno jsem testovala každý měsíc 4 roky, tak nejsem v tomhle nováček
ale u chlapa jsem za magora, takže nemam to s kým sdílet
,
tak nám drzim palečky at nam to jen sílí.
Jinak četla jsem o testu clearblue (ultrasuper? ) a ten slibuje detekci už 5 dní před ms. Nezkoušel někdo ![]()
@kalomi tak on tam tu čárku slabou vidí i ten můj, ale je fakt slaboucka
minuly měsíc jsem ji viděla jen ja ![]()
Držím palce 🙈 takový test mám doma ale setrim si ho až uvidím lepší a silnější na obyc testu ![]()
Můj chlap nechce videt
už jsem několikrát potratila, takže říká, že až tam budou dálnice, tak mu to mám ukazat ![]()
@kalomi to mě mrzí
my se snažíme 2 měsíc, první bylo biochemické
pokud bude i toto tak dojdu k dr, lecim se se stitnou zlazou a na půl roku jsme vysadili léky protože jsem měla dobré výsledky, tak se bojím abych neměla biochemko kvůli tomu ![]()
Ja nemenstruuji vůbec, syn má 9 a půl, a neberu nic celou dobu, ale od února jsem nastoupila do nové práce a ms přišla, od března jsme s muzech začali chodit na přípravný kurz pro pestounskou péči, 30 dubna jsem skončila akutně v nemocnici pro velké krvaceni, takže kyretaz, po kontrole u gyn, jsme se domluvili že počkáme 6 týdnu a že nasadíme hormonální nitrodelozni telisko( kvůli čím dál častější špinění, krvaceni jen tak) a tak jsem koupila inositol a říkám poslední šance na naše mimi, buď a nebo. Teď jsme už dodělali kurz a těšíme se na pěstounstvi, na kraji jen čekají na razítko, musím se přiznat že po kyretazi jsem byla jak nymfomanka
8.5 ze mě vypadl naružověly hlen, na druhý den ještě pořád něco průhledného teklo, a 30.5 jsem se vzbudila v noci ze si musím udělat test
no, vím že je moc brzo. A strašně mě bolí v podbřišku až mě to střílí do zad. Takže to nejspíš nedopadne ani dobře.
Jinak by to bylo fakt divný, neumím si představit, jak bych to na kraji řekla, že rok chodím všude, školím se a nakonec asi nic ![]()
Omlouvám se za chyby a překlepy, ležím v posteli s bolestmi a migrénou
![]()
@kalomi ja jsem s těmi bolestmi na tom stejne. Mám prsa jak kdybych už kojila - strašně tvrdý a těžký. Bolí mě podbrisek a zada - občas tohle mám den před ms ale ne tak intenzivně. Včera cely den žaludek jak na vodě, tak jsem večer delala 2 testy. Dneska ráno se přidala motanice takže jsem sáhla hned po testu. Na jedné diskuzi mi řekli jak to mám vsugerovane atd, ale ja se nějak nepozoruji, v práci na to nemám ani pomyšlení protože tam pracuji hlavou a musíš se na vše soustředit abyc neudelala chybu :/
Dneska mě bolí snad cely člověk a jen lezim jak kdybych měla mít chripku ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 2-5 dnů před MS, vím ze se před MS nemá testovat ale bylo mi dneska zle a prsa mám jak 2 balvany. Myslíte ze je tam něco vidět? Ja jen abych nebyla blázen a neměla v hlavě halušky 😂 ty 2 testy nad jsou ze včera. Spodní je dnes ráno
díky