Snažení o miminko - druhé plánovaně

Anonymní
1.6.22 10:01

Snažení o miminko - druhé plánovaně

Hezký den všem :)
je mi 27 let, mám syna 5 let, který byl neplánovaný. Bylo to s ním z počátku velmi náročné a tak jsme si s manželem řekli, že druhé v žádném případě nechceme. Karty se ale otočily, druhé bychom si velice přáli. Snažíme se od září 2021 a už jsem vyzkoušela snad vše - vitamíny pro těhotné (drahé a nejspíš jsem po nich přibrala), kapky Gynex (prodloužily cyklus). Zkoumám si ovulaci, baví mě to a krásně mi to dle ovulačních testů vychází.
Manžel si zaplatil spermiogram a vyšlo mu, že má línější spermie. Prý to ale není důvod k neplodnosti.
Jak dlouho jste se snažily vy? Co vám pomohlo? A měl někdo stejný problém jak my? Každý řekne, že to nemáme řešit, ale když my opravdu moc chceme a těšíme se na našeho budoucího člena rodiny. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
267
1.6.22 10:22

Mně nejvíc pomohla psychická pohoda a nemyslet na to, že už to musí být, ale to se lehce řekne, hůř udělá. A jinak k vitamínům…gynekoložka mi řekla, že takové ty multi drahé přípravky jsou před otěhotněním zbytečné, ale ať si koupím čistě kyselinu listovou a denně si jednu dám. Ta je prý pro lepší početí a hlavně vývoj v prvních týden nejdůležitější a vyjde to na pár kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
1.6.22 10:23

Nesnazite se ani rok, zbytecne silis. A po vitaminech se fakt nepribira. :)
Klidne bych tomu minimalne pul roku jeste dala bez řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 11:41

Ahoj, my se také snažili od září a teď to vypadá, že to snad vyšlo… :andel:
Manžel měl líné spermie už před 8 lety tak jsem žádný zázrak nečekala.
Teď poslední cyklus jsem brala tinkturu z jeřábu ptačího tak možná pomohlo tohle.
A z předchozích dvou těhotenství vím, že nejlepší je u líných spermii poloha zezadu.

• Citovat
  • Upravit
1.6.22 12:04

To chce pokoj holka, buď nad vecou a ono to príde, ešte máš času dosť na nejakú paniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 12:09

Máme dvojčata, už skoro devítiletá počatá v podstatě hned, jak jsme si řekli, že chceme dítě a přestáváme řešit ochranu. Od jejich 6 let jsme se snažili o třeťátko. Nepodařilo se dodnes. Ale já to nehrotím - dvě zdravé krásné děti už mám, přes doktory to řešit nechci a jsem smířená, že zůstaneme u 2 dětí. U tebe bych se skoro vsadila, že za to může psychika. Snažíte se 3/4 roku a ty jsi vyzkoušela „už snad vše“? Takových už bylo, co to hrotili a nedařilo se a jakmile se smířili se situací, byly najednou těhotné :nevim: Takže moje rada je nevyrábějte dítě, ale užívejte si sexu :mrgreen: a uvidíš po prázdninách…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex