Test - 2/5 dnů před MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.22 21:41

Ahoj, já dnes odpoledne taky testovala a nevím :,(
Zítra to mám dostat tak jsem čekala, že budou silnější ty čárky… Myslíte, že z toho něco bude?

• Citovat
  • Upravit
np10021
1.6.22 23:56
@Anonymní píše:
Ahoj, já dnes odpoledne taky testovala a nevím :,(
Zítra to mám dostat tak jsem čekala, že budou silnější ty čárky… Myslíte, že z toho něco bude?

Vždyť je to hezký duch. Navíc píšeš, že jsi testovala odpoledne.. z ranni moči bude určitě hezčí čárka.

• Citovat
  • Upravit
1242
2.6.22 05:35

Zdravim, tak ja ráno testla a čárka je slabší než byla včera, takže u mě asi opravdu nic z toho nebude :zed: :(
Ale bolesti celkem velké.
Nevim jestli čekat dos a nebo raději zavolám gyn. Mám celkem strach třeba z mimodelozniho :think: zatím jsem to nikdy nezažila, tak nevím jak probiha.
Vám jinak holky :potlesk: máte už krásné duchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 06:06
@kalomi píše:
Zdravim, tak ja ráno testla a čárka je slabší než byla včera, takže u mě asi opravdu nic z toho nebude :zed: :(
Ale bolesti celkem velké.
Nevim jestli čekat dos a nebo raději zavolám gyn. Mám celkem strach třeba z mimodelozniho :think: zatím jsem to nikdy nezažila, tak nevím jak probiha.
Vám jinak holky :potlesk: máte už krásné duchy :)

Ahoj já mám taky strach z mimoděložního… dnes ráno jsem měla na toaleťáku trošku krve tak z toho asi nic nebude :,( :,(
Pak už nic… a duch vypadá stále stejně i z ranní moči.

• Citovat
  • Upravit
1242
2.6.22 06:31

Mě to nejde ani vyfotit, okem to vidím, ale na fotce to nejde vidět 🤨 jinak tedy o dva dny v porovnání, tam dneska skoro nic není.
Předpokládám, že když jsem mela ovu hlen 5/6 tak ovulace proběhla 8meho? Což by byl9 v neděli, takže +14 dní k.ms by bylo ted v neděli. Takže teoreticky testuji dneska 3 dny před ms. To už by šlo vidět :) a spíš by duch měl šířit. No nic, asi to tak má být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.6.22 06:40
@Anonymní píše: :think:

Ty fotky jsou černé. Ty to nějak upravuješ? Nevidím tam nic. Jsi úplně posedlá testováním
Stačí jeden a třeba až druhý den, co ti nedorazí MS. Pak nebudeš muset brát lupu a bude tam klasická druhá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
2.6.22 07:15
@kalomi píše:
Mě to nejde ani vyfotit, okem to vidím, ale na fotce to nejde vidět 🤨 jinak tedy o dva dny v porovnání, tam dneska skoro nic není.
Předpokládám, že když jsem mela ovu hlen 5/6 tak ovulace proběhla 8meho? Což by byl9 v neděli, takže +14 dní k.ms by bylo ted v neděli. Takže teoreticky testuji dneska 3 dny před ms. To už by šlo vidět :) a spíš by duch měl šířit. No nic, asi to tak má být :nevim:

Jestli byla ovulace 8.5. tak dnes už máš minimálně týden po vynechání ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
2.6.22 12:05

@karkarka ja jsem blbá 🙈 jasně ze jsem napsala voloviny.
20.5 hlen, počítám že 22. Ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 05:42

Ahoj holky, sílí 🙈

• Citovat
  • Upravit
1242
3.6.22 06:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sílí 🙈

To je super, držím palečky. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 06:49

@kalomi děkuji ❤️️🙈

• Citovat
  • Upravit
21
3.6.22 10:10

Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.6.22 10:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sílí 🙈

Krása, to vypadá velmi nadějně! :palec:
Kdy máš přesně mít termín MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.6.22 11:45

Tak ja z ranní moči už snehobilo a bolesti stále sílí hlavně v levém vaječníků asi?
Volala jsem na gyndu a tam mi sestra řekla, že tam dneska nikdo není, že musím do nemocnice.
A ja vůbec nevím co dělat, jestli čekat, co se z toho vyvrbi, nebo to nesouvisí a je to něco jiného, třeba střeva? :zed:
Jdu si vyhledat příznaky cysty :) ;) 8o :roll: Že jsem magor, to vím.
Nemusíte mi to psát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 15:53

@Janyyska ja mám cykly 25-27 den. Zítra bych to teoreticky měla mít :) budu testovat až so příštího týdne. Buď přijde nebo nepřijde :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex