Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, já dnes odpoledne taky testovala a nevím
Zítra to mám dostat tak jsem čekala, že budou silnější ty čárky… Myslíte, že z toho něco bude?
Vždyť je to hezký duch. Navíc píšeš, že jsi testovala odpoledne.. z ranni moči bude určitě hezčí čárka.
Zdravim, tak ja ráno testla a čárka je slabší než byla včera, takže u mě asi opravdu nic z toho nebude
![]()
Ale bolesti celkem velké.
Nevim jestli čekat dos a nebo raději zavolám gyn. Mám celkem strach třeba z mimodelozniho
zatím jsem to nikdy nezažila, tak nevím jak probiha.
Vám jinak holky
máte už krásné duchy ![]()
@kalomi píše:
Zdravim, tak ja ráno testla a čárka je slabší než byla včera, takže u mě asi opravdu nic z toho nebude![]()
Ale bolesti celkem velké.
Nevim jestli čekat dos a nebo raději zavolám gyn. Mám celkem strach třeba z mimodeloznihozatím jsem to nikdy nezažila, tak nevím jak probiha.
Vám jinak holkymáte už krásné duchy
Ahoj já mám taky strach z mimoděložního… dnes ráno jsem měla na toaleťáku trošku krve tak z toho asi nic nebude
![]()
Pak už nic… a duch vypadá stále stejně i z ranní moči.
Mě to nejde ani vyfotit, okem to vidím, ale na fotce to nejde vidět 🤨 jinak tedy o dva dny v porovnání, tam dneska skoro nic není.
Předpokládám, že když jsem mela ovu hlen 5/6 tak ovulace proběhla 8meho? Což by byl9 v neděli, takže +14 dní k.ms by bylo ted v neděli. Takže teoreticky testuji dneska 3 dny před ms. To už by šlo vidět
a spíš by duch měl šířit. No nic, asi to tak má být ![]()
@Anonymní píše:
Ty fotky jsou černé. Ty to nějak upravuješ? Nevidím tam nic. Jsi úplně posedlá testováním
Stačí jeden a třeba až druhý den, co ti nedorazí MS. Pak nebudeš muset brát lupu a bude tam klasická druhá čárka.
@kalomi píše:
Mě to nejde ani vyfotit, okem to vidím, ale na fotce to nejde vidět 🤨 jinak tedy o dva dny v porovnání, tam dneska skoro nic není.
Předpokládám, že když jsem mela ovu hlen 5/6 tak ovulace proběhla 8meho? Což by byl9 v neděli, takže +14 dní k.ms by bylo ted v neděli. Takže teoreticky testuji dneska 3 dny před ms. To už by šlo viděta spíš by duch měl šířit. No nic, asi to tak má být
Jestli byla ovulace 8.5. tak dnes už máš minimálně týden po vynechání ne??
@karkarka ja jsem blbá 🙈 jasně ze jsem napsala voloviny.
20.5 hlen, počítám že 22. Ovulace.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sílí 🙈
To je super, držím palečky.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sílí 🙈
Krása, to vypadá velmi nadějně! ![]()
Kdy máš přesně mít termín MS?
Tak ja z ranní moči už snehobilo a bolesti stále sílí hlavně v levém vaječníků asi?
Volala jsem na gyndu a tam mi sestra řekla, že tam dneska nikdo není, že musím do nemocnice.
A ja vůbec nevím co dělat, jestli čekat, co se z toho vyvrbi, nebo to nesouvisí a je to něco jiného, třeba střeva? ![]()
Jdu si vyhledat příznaky cysty
Že jsem magor, to vím.
Nemusíte mi to psát ![]()
@Janyyska ja mám cykly 25-27 den. Zítra bych to teoreticky měla mít
budu testovat až so příštího týdne. Buď přijde nebo nepřijde ![]()
Ahoj, já dnes odpoledne taky testovala a nevím
Zítra to mám dostat tak jsem čekala, že budou silnější ty čárky… Myslíte, že z toho něco bude?