Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misulinka27 Ivet mám, u druhého prcka mi vyšla holka a je to pindík jak vyšitej ![]()
@hrubeska77 píše:
@misulinka27 Ivet mám, u druhého prcka mi vyšla holka a je to pindík jak vyšitej
nojo vyhozený penízky
já už si počkám na ten ultrazvuk, už se snad dočkám ![]()
Mám pocit že většinou tyhle testy vyjdou spíš opačně než skutečnost
@hrubeska77 píše:
Mám pocit že většinou tyhle testy vyjdou spíš opačně než skutečnost
kdyby to stálo stovku tak neřeknu ale za ty prachy že se nestydí ![]()
@Litta píše:
@misulinka27 Co naděláš. V teleshoppingu ti taky nebudou tvrdit, že to nefunguje.Každopádně od 10. týdne (dalo by se i trochu dřív, ale to se ještě nenabízí) se to dá zjistit z krve, tam je spolehlivost testována a ověřována.
A kde se to zjistuje z krve?
@Leniska27 píše:
A kde se to zjistuje z krve?
Harmony stanoví přesně typy a počet pohlavních chromosomů nebo pak existuje ještě Prenascan, ale ten zjišťuje pouze přítomnost nebo nepřítomnost Y chromosomu.
@Leniska27 píše:
Jo, vidim tu cenu, radsi si pockam
Tak nepředpokládám, že by si to někdo nechal dělat jen kvůli pohlaví. Na ultrazvuku to bývá vidět hezky, dneska už je běžný i ten 3D, kde je to tutovka, pokud se tedy nějak neskrývá.
Takze holky test vysel jasne ruzovy a dne 9.10 2013 se narodil dominik nikolas
tolik k tomuhle testu.
@samanta2208 píše:
Takze holky test vysel jasne ruzovy a dne 9.10 2013 se narodil dominik nikolastolik k tomuhle testu.
tak spíš koukám, že to vychází na opak ![]()
I když je toto téma již staršího data, tak jsem se rozhodla sem napsat.Pro ty, které by doufaly, že se něco v kvalitě tohoto testu změnilo (zlepšilo…)…Tento test jsme zakoupili a vyzkoušeli cca ve 12 týdnu těhotenství. Výsledek?,Jednoznačně holka! Později pak na UZV bylo dobře vidět, že to bude kluk, což nám bylo definitivně potvrzeno i z krve (Clarigo).Považuji koupi tohoto testu za naprostou zbytečnost, vyhozené peníze. Byla jsem z tohoto testu velmi zklamaná a určitě jeho zakoupení nikomu nedoporučuji! ![]()
@Sinika Nechápu, jak muzou tvrdit, ze to ukaze na 99% pravdivy výsledek ![]()
@Aotearoa To jsem také nepochopila, no byla jsem pořádně naštvaná.
@Sinika píše:
@Aotearoa To jsem také nepochopila, no byla jsem pořádně naštvaná.
To by snad chtelo i nekam nahlasit. Je to lživá reklama a vyhozenych osm stovek, nebo kolik to stojí.
Vím, že ta cena byla cca do 900,– Kč, což není zrovna málo
. Mám pocit, že je pro ně důležité vydělat a vůbec je nezajímá, že je test absolutně nespolehlivý. Právě proto jsem sem napsala, aby si ho maminky nekupovaly.