Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petra Z děkuji 😊po minulém nepodarenem ivf mám strach že se to opet nepodaří ![]()
@Beruska798 no jo ale tomu časné testování stejně nezabrání…prostě musíš čekat..naopak když budeš teď testovat budeš v nervu z toho že tam ta druhá čárka ještě není…
Já testovala asi od čtvrtého dne každý den, abych věděla, jestli to je alespoň biochemko. Každý má jiný přístup k testování.
Jinak zakladatelko, někdo už viděl ducha pátý den po KET. Ale záleží na testu, na embryu… Uvidíš, jak to dopadne. Držím palce ![]()
@Beruska798 to ti nedali ani 3 denni a rovnou si dostala 2 denni embryo?
Jinak carky jsem mela s 5 dennima vzdy 4. den, kdyz carka nebyla, nazadarilo se.
Je brzo. Já už tedy 6.den ducha měla, ale taky embrya byla starší.
Ještě je brzy, hlavně pokud šlo o 2denní embryo. HCG může stoupat pomaleji, zkus testovat znovu za pár dní, ideálně 10. den po ET.
Klid, šestý den může být ještě brzy na pozitivní test. Dejte tomu pár dní a zkuste to znovu. Držím palce, aby vám to vyšlo! 🍀
Každé tělo reaguje jinak, ale 6. den je opravdu jeět brzy! 🕵️♀️ Zkus to třeba za dva tři dny znovu. Držím palce! 🤞 ❤️
@vovvi píše: Více
Tak zakladatelka uz urcite vi, jak dopadla. ![]()
Holky kolikátý den jste testovali po ET? Já jsem 6 den po vložení 2 denního embrya a stále mám test bílý 🥺myslíte že je ještě brzy?