Testování a těhotenský test

Anonymní
17.2.25 22:20

Testování a těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat
Minulý měsíc jsem dostala menstruaci od 12.1 do 17.1, jelikož neberu antikoncepci už nějakou menší dobu tak si to vždy zapisuji do aplikace. Samozřejmě vím že aplikace neni vždy 100%, ale mela jsem dostat menstruaci 12.2 a podle aplikace jsem mela ovulaci 29.1 a 22.1 a 26.1 jsem mela nechráněný sex. Mam uz 6 dni zpoždění, test sem si dělala 4× a jednou mi vyšla slabá druha čárka pak uz jsem mela testy negativní. Mam nepravidelný křeče a šílenou bolest prsou. Naposled jsem si dělala test v pátek 14.1 mam ještě nějakou dobu počkat? A pak zkusit zase test? Vim ze jsou případy kdy je test negativní a přesto jste těhotný, chci si být jen 100% jista, mam strach 😕děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
17.2.25 23:21

Pokud byl styk 26.1., tak by test byl pozitivní.
Spíš to budou nervy, ale test klidně zítra zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.25 20:23

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na radu. V pondělí jsem měla dostat menstruaci, ale přišla už ve čtvrtek, tedy dřív, než měla. Byla slabá a rychle skončila, tak jsem si udělala těhotenské testy – vypadají takhle (viz fotky). Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 20:02

Ahoj
Chtěla bych znát váš názor
Je tohle pozitivní test?
Minulý měsíc jsem si prošla biochemickým těhotenstvím tak mám teď strach
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
82
10.11.25 22:18

Ahoj, za mě pěkný duch. Ale pozor, mamatesty duchy dělají běžně i když se nejedná o těhotenství. Kolik jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 06:11

@Martens98 No v realitě to jde vidět ta čárka mnohem víc než na fotce 😅 ms bych měla dostat 13-14.11 takže tenhle test byl dělaný cca 10-11dpo
Jak jsem psala minulý měsíc jsem si prošla biochemickým takže nevím zda ovulace byla dřív nebo byla jak mi vychází v aplikaci na ms

• Citovat
  • Upravit
82
11.11.25 06:18
@Anonymní píše: Více

Tak kolem 10-11dpo je to hezký duch.
Já biochemkem prošla, ani jsem neměla zpoždění. Akorát drsná menstruace a pak všechno normální. Takže bych se nebála. Na ovulaci jsou dobrý buď testy, nebo měřit teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 08:40

@Martens98 Zkusila jsem test ještě vyfotit dnes za denního světla a přijde mi že je to na této fotce už lépe vidět 😅 Je to růžová čárka sice není ještě úplně silná jako kontrolní 😅
Co myslíš? Je to duch?

• Citovat
  • Upravit
82
11.11.25 08:42

Tohle už bych považovala za slabou čárku. Testuj ob den dál, a uvidíš, jestli to klapne nebo ne😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 08:43

@Martens98 Budu a doufám že to tentokrát vyjde 😊

• Citovat
  • Upravit
11
11.11.25 10:10

Ahoj, dnes ráno jsem se testovala Mamatestem a testem Livsane. Použila jsem stejnou ranní moč, ale dva různé testy. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
11.11.25 12:05
@ena32 píše: Více
Škoda, že máš na fotce zrovna přes ty testy stín. Ale zdá se mi, že Mamatest zas „nezklamal“ a udělal tam podivného ducha. Za mě to vypadá negativně, zkus lepší fotku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.11.25 12:09

Tady je ten test samostaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.25 17:39

Ahoj, asi negativní ze?

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
11.11.25 19:18
@ena32 píše: Více

Zas máš nad tím stín. Ale spíš bych fotila ten druhý. Tohle je Mamatest, dělá falešné duchy (poslední dobou) a ta něcojakočárka, co tam máš, ještě vypadá „vadně“, takže bych tenhle vyfocený brala jako neplatný. Zkus koupit jinou značku, nebo ještě jednou vyfotit ten druhý, s bleskem, nebo tak, aby byl na světle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí