Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky vím že na toto téma je milion diskuzi ale můj dotaz je jsem několik týdnů od potratu a vzdy když sem dělala ovu test když sem cítila že bych měla mít ovu tak byla vždycky min silná čárka ale vím že to bylo vždy se dítě povedlo ale teď od potratu sem z toho jelen myslíte i že se z tohohle dá neco vyčíst? Ten poslední test tak je to 19 den dnes mám cyklus vždy 28 dni ale teď od potratu 31 myslíte že něco proběhlo něbo podle toho posledního testu mám este testovat že se blíží ovulace já už mela pocity na ovulaci třikrát přijdu si jak blázen vlastní tělo mě zratuje
díky za odpovědi
testuju vždy až po půl 10 každý den stejně
Nevim jestli uklidnim. Mě žádný tenhle test v době ovulace nevisel. Nikdy neviděl. Ať jsem počítala, použila apku, rozum, pocit. Prostě nikdy. Koupila jsem si mikroskop. Tam už bylo něco vidět. Je to dle mě rychlejší než neustále kupovat tyčinky, čůrat do kalíšku a čekat.
. Otázkou je, jestli je to spolehlivější
.
Podle fotky bych řekla, že byla
Měř spíš teplotu, po potratu můžeš mít cyklus rozhozený, takže ovulace ještě být nemusela nebo tím testem prostě nezachytis vrchol a pozitivní prostě nevyjde.
@Anonymní píše:
Nevim jestli uklidnim. Mě žádný tenhle test v době ovulace nevisel. Nikdy neviděl. Ať jsem počítala, použila apku, rozum, pocit. Prostě nikdy. Koupila jsem si mikroskop. Tam už bylo něco vidět. Je to dle mě rychlejší než neustále kupovat tyčinky, čůrat do kalíšku a čekat.. Otázkou je, jestli je to spolehlivější
.Podle fotky bych řekla, že byla
Jak to funguje s tím mikroskopem? To slyším poprvé. ![]()
@Nicole 1234 píše:
Jak to funguje s tím mikroskopem? To slyším poprvé.
Na sliny. Našli i se sklíčko, podívá do světla a pokud jsou vidět jakoby kapradí probíhá ovulace. Jinak jsou tam tečky nebo obálky. Slona musí být bez bublinek. Teda alespoň. Na tomhle principu funguje ten můj. Koupeno na otěhotnět. Cz.
@Anonymní píše:
Nevim jestli uklidnim. Mě žádný tenhle test v době ovulace nevisel. Nikdy neviděl. Ať jsem počítala, použila apku, rozum, pocit. Prostě nikdy. Koupila jsem si mikroskop. Tam už bylo něco vidět. Je to dle mě rychlejší než neustále kupovat tyčinky, čůrat do kalíšku a čekat.. Otázkou je, jestli je to spolehlivější
.Podle fotky bych řekla, že byla
Já už mám v sobě pocit že se na to asi už příští měsíc vykaslu a prostě se snad nějaký měsíc zadari. Přijde mi divný že mám silnější pak slabší dělá si to co chce
Dekuju za odpověď
@Kriss Tina o teplotě slyším po prvé jediné co vím tak ty silnější pozitivní testy tak sem měla měkčí čípek. Zkusím vyčíst o teplotě dekuju
Nebo zkusit srovnat cyklus vitamíny, čaji.
kotvičník, malínik, Radnická, mojzisova, vitamin e… Taky může být nejrůznější způsoby chvíli počkat až se to samo srovná. ![]()
@Lucie241 píše:
Ten mikrospok doma máme to schválně zkusím to me zajímá[/ovulacni?
@Anonymní píše:
Na sliny. Našli i se sklíčko, podívá do světla a pokud jsou vidět jakoby kapradí probíhá ovulace. Jinak jsou tam tečky nebo obálky. Slona musí být bez bublinek. Teda alespoň. Na tomhle principu funguje ten můj. Koupeno na otěhotnět. Cz.
Piju kontryhel. Já jsem potratila normálně 6 dní jen krvácení jako při MS a pak nic čistý za 31 dní znova menstruace zase 6 dní a pohodě tak já nevím no každopádně testy jsou divný NB sem divná já každopádně dekuju ![]()
@Anonymní píše:@Lucie241 píše:
Ten mikrospok doma máme to schválně zkusím to me zajímá[/ovulacni?
Tak ten nemám 🤣
Ahoj, ja mam Clearblue fertility monitor - takovy digitalni maly pocitac s dotykivym displejem, kam se zasouvaji jejich ovu i tehotenske testy. Pouzivam zatim 2. mesic a zatim mi to ovulku poznalo. Ukazuje mi to malou-vysokou-macimalni sanci. Max je dva dny vzdy a k tomu pise, ze je na vzestuou estrogen a u max ze je na vzestuou estrogen i LH.
Mně nevyšel ani jeden ovulační test, tak jsem se na to vykašlala a jsem těhotná. Asi bych se řídila tím, co cítím já… a ne co říká test.