Testování výrobků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2674
1.4.15 13:05

Testování výrobků

Brzy bude probíhat testování výrobků od Hami, konkrétně Hami 2 (citlivé bříško, Hajaja), tak pokud by měl někdo zájem do projektu vstoupit, tak mi můžete napsat a pošlu Vám více informací. Pokud by jste byli vybráni, tak dostanete různá balení výrobků a pak napíšete svůj názor na výrobky. Hledá se 400 - 900 rodičů, kteří budou moci Hami vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2144
1.4.15 13:07

Taky mi přišel email, ale stejně mě zase nevyberou. Mě totiž nikdy nevyberou :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
1.4.15 13:09

Já už jednou vybraná byla, testovali jsme Vanish :palec:. Třeba Ti to tentokrát vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
1.4.15 13:26

@Evka73 proč sem nehodíš odkaz, na trnd.cz se může každý zaregistrovat a přihlásit, ne?
Jinak to testování je fajn, zúčastnila jsem se ho asi před rokem a :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
1.4.15 13:28

Taky jsem loni testovala Hami, vyslo to presne nadobu, kdy jsme ho stejne kupovali, takto bylo super. Pak me vybrali na Braun Face, to byla taky bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
1.4.15 13:30

@Moise - protože nevím, jestli to není přímo nepovolené, přijde mi to pěkný projekt a třeba se ho někdo rád zúčastní :kytka:. Byla by škoda, když by to bylo smazáno proto, že napíšu přímo odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.4.15 13:40

@Evka73 Ahoj, já bych zájem měla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.4.15 14:41

Taky mi příšel email, ale nevěřím, že mě vyberou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
1.4.15 15:46

@mo_hajkova ze začátku tam bylo registrovaných málo, takže jsem se dostala asi do třech projektů. Pak to zapropagovali víc a dneska už mají tisíce registrovaných a do projektů většinou shání tak 800 lidí.. když se testujou nějaké elektro věcičky, tak mnohem míň. Už není taková šance se tam dostat. Já se hlásím pokaždé a už čtyři projekty za sebou jsem vybraná nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.4.19 19:52

Ahoj a znate zenysro? tam testuju ja a dost casto se na me dostane, bejvalo to taky teda lepsi. Ted jsou tam nejaky veci od viledy a pak nejake masky.
 https://testovani.zenysro.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
22.3.21 15:02

Nevíte o něčem ?

Ahojky..ráda bych e zúčastnila nějakých - testovacích akcí. Nevíte o něčem? :)
Myslím testování výrobků.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová