Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
24.7.11 13:21
pajuch píše:
Veru tak já musím říct že břicho mi fakt asi roste, jako špíčky jsem měla ale už je takový jiný :-D

špíčky máme asi každá :think: :think: :think: ale to je dobře jen tak dál jen at roste :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.7.11 19:11

Ahojky holky, tak jsme se vrátili ze Šumavy a teda počasí hrůza a děs! No a hned v pondělí jak jsme tam přijeli, jsem jela s přítelem večer na pohotovost do Prachatic… šíleně mě bolel močák a chytla se i pravá ledvina, špinila jsem, měla jsem zimnici a zvýšenou teplotu. Miminko v pořádku! Dostala jsem ATB a zítra jdu na kontrolu. Je mi dobře, ale trápí mě mikoza, tak řeknu dr. at mi něco napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
24.7.11 20:19
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, tak jsme se vrátili ze Šumavy a teda počasí hrůza a děs! No a hned v pondělí jak jsme tam přijeli, jsem jela s přítelem večer na pohotovost do Prachatic… šíleně mě bolel močák a chytla se i pravá ledvina, špinila jsem, měla jsem zimnici a zvýšenou teplotu. Miminko v pořádku! Dostala jsem ATB a zítra jdu na kontrolu. Je mi dobře, ale trápí mě mikoza, tak řeknu dr. at mi něco napíše.

tak se drž Manďo ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
24.7.11 20:48
ManDarinka90 píše:

Jejda, tak to je nepříjemné tak at ti to dobře dopadne!!! Mikozy to znám to je taková otrava :-( ale naštěstí mám už přes 2 roky pokoj… ale trápilo mě to snad od 15 let :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.7.11 08:43
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
Jejda, tak to je nepříjemné tak at ti to dobře dopadne!!! Mikozy to znám to je taková otrava :-( ale naštěstí mám už přes 2 roky pokoj… ale trápilo mě to snad od 15 let :(

Jéžiš, chudinko :-( no mikoza tohle slovo nechci ani slyšet … to je taková otrava, že je mi z toho na nic… :cry: To je děs … taky často mám, ikdyž teď už dlouho nic… :pocitac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.7.11 09:39

Holky, tak jsem byla ráno na kontrole a miminko prej krásně roste, jen se chtěla ujistit zda je vše ok když jsem brala ATB. Zítra jdu dát do nemocnice moč zda už je to ok. No a řekla jsem ji o těch výtokách, tak na mě koukla a mám mikozu, tak mi dala čípky a canesten. Měla jste některá ten canesten? Nepálí to? Maže se asi napovrchu pochvy, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.7.11 13:39

ahoj holky tak se tu hlasim po dlouhe dobe minuli mesic jsem byla na vyvolavacce a ms se dostavila az 42dc a dnes bych to mela dostat a zatim zadne znamky tak doufam ze zas nebudu muset na vyvolavacku chjo je to ale otrava jinak jsme tento vikend byly v nemecku jen tak na odreagovacku a suprove jsme si to uzily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.7.11 13:41
Ivullka píše:
ahoj holky tak se tu hlasim po dlouhe dobe minuli mesic jsem byla na vyvolavacce a ms se dostavila az 42dc a dnes bych to mela dostat a zatim zadne znamky tak doufam ze zas nebudu muset na vyvolavacku chjo je to ale otrava jinak jsme tento vikend byly v nemecku jen tak na odreagovacku a suprove jsme si to uzily :)
jo jinak mi nefunguje net tak to je jeden z duvodu proc tu moc nejsem vzdycky se dostanu jen v praci na net
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
25.7.11 21:24
ManDarinka90 píše:
Holky, tak jsem byla ráno na kontrole a miminko prej krásně roste, jen se chtěla ujistit zda je vše ok když jsem brala ATB. Zítra jdu dát do nemocnice moč zda už je to ok. No a řekla jsem ji o těch výtokách, tak na mě koukla a mám mikozu, tak mi dala čípky a canesten. Měla jste některá ten canesten? Nepálí to? Maže se asi napovrchu pochvy, že? :roll:

Tak to je super že miminko rostě jen tak dál… :palec: :palec: Nevím, nechci tě strašit ale mě nikdy canesten nepomohl :( měla jsem jinou mastičku ta zabírala lépe, ale jak e jmenuje si asi nevzpomenu… no a nakonec jsem brala jen nějaký prášky místo čípků, taky se zaváděl a ty byli suprový… když si vzpomenu jak se jmenovali napíšu ti to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 17:32

Ahojka :huban:
tak zítra bych to (ne)měla dostat. Dneska jsem netestila, ale včera jo a sněhobílo :cry:
To nevydržim do zítra…
:pocitac: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
26.7.11 17:51

Elinko neboj, pořád se to tam může ukázat, budu držet pěstičky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 18:54
veru1234 píše:
Elinko neboj, pořád se to tam může ukázat, budu držet pěstičky!! :palec:
:srdce: Moc děkuji … :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
26.7.11 19:21
Elinka92 píše:
veru1234 píše:

nemáš vůbec zač… a jak dlouho se snažíte o miminko? my už pátý měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 19:46
veru1234 píše:
Elinka92 píše:
veru1234 píše:
nemáš vůbec zač… a jak dlouho se snažíte o miminko? my už pátý měsíc :think:

No právě že teprve první měsíc. :hug: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
26.7.11 19:56

aha, tak to jo, neboj uvidíš že to bude dobrý :-) a dopadne to! :palec: :palec: říká se že první dva měsíce je největší pravděpodobnost a pak tak od půl roku výš, tak envím co je na tom pravdy… ale je pravda že sám doktor mi řekl, že pokud nechceme mít třeba dvojčátka tak si máme první cyklus dát pozor :lol: :lol: tak nevím cvo je na tom všem pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí