Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj Drahunko, tak co jak to u tebbe vyadá??? testovala jsi??
veru1234 píše:
ahoj Drahunko, tak co jak to u tebbe vyadá??? testovala jsi??
AHoj Veru jojo testovala a nic..
ale MS se porad nedostavila…takze pockam a kdyz to do tydne nedostanu tak zajdu k lekari…:-/
drahunka píše:veru1234 píše:AHoj Veru jojo testovala a nic..
ahoj Drahunko, tak co jak to u tebbe vyadá??? testovala jsi??ale MS se porad nedostavila…takze pockam a kdyz to do tydne nedostanu tak zajdu k lekari…:-/
To je mi líto, ale třeba si měla jen posunutou ovulku a ještě to dopadne
veru1234 píše:drahunka píše:To je mi líto, ale třeba si měla jen posunutou ovulku a ještě to dopadneveru1234 píše:AHoj Veru jojo testovala a nic..
ahoj Drahunko, tak co jak to u tebbe vyadá??? testovala jsi??ale MS se porad nedostavila…takze pockam a kdyz to do tydne nedostanu tak zajdu k lekari…:-/
Jojo no uvidim kdyztak budu muset jit na vyvolani nebo neco no…
Tak jestli si vysadila ted někdy HA, tak je to asi normální, hodně holek tu píše že po vysazení mají problémy s cyklem
tak budu držet pěstičky ![]()
holky vzdávám to, už mě to čím dál víc unavuje, asi začnu šetřit na umělé.a taky jsme s nepohodli s manželem.
magda82 píše:
holky vzdávám to, už mě to čím dál víc unavuje, asi začnu šetřit na umělé.a taky jsme s nepohodli s manželem.
Magdi nevěš hlavu,… vždyt už jedno dítko máte, tak se vám povede určitě i druhé přirozene uvidíš
![]()
A jak to, že jste se nepohodli, copak se stalo?? uvidíš že bude zase dobře
![]()
dám ti jednu otázku. jak často slýcháváš o partnera ,,MÁM TĚ RÁD" ,poslední dobou slyším něco úplně jiného,třeba když se mi něco nepovede,tak jsem blbá, nemožná atd…
a to člověka už dost zabolí
![]()
a
bylo naposledy 31.7. a dnes jsem 13DC,takže už šance není.
![]()
Magdi, to je mi moc líto, neplakej
… jen je to třeba malá krize kvůli miminku o které se snažíte, ono ač to není vidět, tak je to kolikrát mrzí víc než nás..... Zkus ho umluvit, vždyt 13 DC není tak špané ne? vždyt někdo má ovulku třeba až 14-15 den… tak není nic ztracené…
![]()
Dobreé ránko holky, doufám že se vám vstávaloo dnes dobře celkem jako mě..MS se pořád nedostavila takže pořád čekám a čekám…děs:-/
drahunka píše:
Dobreé ránko holky, doufám že se vám vstávaloo dnes dobře celkem jako mě..MS se pořád nedostavila takže pořád čekám a čekám…děs:-/
neboj uričtě se už brzo dočkáš ![]()
jinak přeju krásnou dobrou noc.
Krásné ráno holky… tak já u přítele vstávám ten je v práci. Tak se pujdu nasnidat, a pak jsem se rozhodla začít cvičit
jinak MS stále nikde..
a kdy se chystáš Drahunko zavolat doktorovi?? a nechceš si zajít na krev?? tam by to bylo pak jasné a nemusíš se trápit…
Holky MS dnes prisla, mela jsem hroznej den dnes…strasny křeče v břiše hlava a vsecko k tomu proste hnus…pak jsem se dozvedela ze me nevzali do prace..a nakonec se jeste pohadam s pritelem…a nemluvime spolu do ted..takze super:-(
Drahunko, to je mi moc líto
všechno, jak MS (ale nevěš hlavu, brzo se zadaří), tak i práce a hlavně ten přítel… copak jste si provedli že sppolu nemluvíte?? Ale zase třeba bude krásné udobřování,… i když přes MS třeba jen tuleníčkem ![]()
Já jinak v pondělí nastupuji na 14 dní na dovolenou
budem letos sice doma, ale budu 2nebo 3 dny hlídat kamarádce malou holčičku je jí asi 15 měsíců, takže se moc moc těším
A co vy ostatní?? Mandarinko, Pajuch, Magdi??? jak je u vás??? A co nového??