Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to nevim…
zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9. ![]()
Anik holčička bude Sára ![]()
No a jinak mě řekl že má hlavičku hodně nízko a i lůžko mám nízko snad cs 1 tak že si mám dávat pozor ![]()
AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37
mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev
v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu ![]()
zuzanek222 píše:
AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev
![]()
v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu
budu držet palečky, my se taky snažíme 5 let a 7 měsíců a zatím nic,ale to už jsem tady psala jak to vše je.
TEZ DRZIM PALECKY;NO MY DOUFAME ZE TEDY TENTOKRAT TO VYSLO ALE TO VZDY DOUFAME A PAK JEN ZKLAMANI ![]()
pajuch píše:
ahojda holky tak čekáme holčičku hurááá![]()
Pajuch to je skvělá zprávička gratuluju moc moc moc
![]()
zuzanek222 píše:
AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev
![]()
v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu
Budu moc držet palečky…
![]()
Anik6 píše:
no to nevim…zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9.
Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska
moc ti závidím snad se taky brzo dočkáme svého
![]()
veru1234 píše:Anik6 píše:Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska
no to nevim…zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9.
![]()
veru1234 píše:Anik6 píše:Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska
![]()
jo jo moooc dekuji no snad uz jsem strasne nedockava,budu stastna jak bleska,dam vam sem vedit nejspise az v pondeli po krvy
![]()
Veru díky ![]()
Mandarinko no že malá asi hodně tlačí na spodek a na čípek tak si mám dávat abych nekrvácela nebo se neotvírala ![]()
Jej tak se moc nepřetěžuj
určo to bude dobré! A kolik maličká měří? Jééé já už to chci taky vědět co budeme mít ![]()
Mandarinko jo jo snažím se být v klidu ještě to prý není špatné ale i tak
no já se ani nezeptala
ale v tomhle týdnu by měla mít kolem 25 cm a 300-400 gramů, musím se příště zeptat já hlava ![]()
holky já z vás mám takovou radost
![]()
Pajuch ty se pořádně šetři ![]()
Mandarinko a kdypak vy se dozvíte co budete mít doma za uzlíček???
Veru no teď jsem 14tt, tak si do toho 19-20tt budu muset počkat ![]()