Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
31.8.11 19:26

no to nevim… :-( zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
31.8.11 21:19

Anik holčička bude Sára :srdce:
No a jinak mě řekl že má hlavičku hodně nízko a i lůžko mám nízko snad cs 1 tak že si mám dávat pozor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanek222
31.8.11 22:01

AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37 :-) mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev :nevim: :nevim: v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu :-(

• Citovat
  • Upravit
14777
31.8.11 22:18
zuzanek222 píše:
AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37 :-) mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev :nevim: :nevim: v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu :-(

budu držet palečky, my se taky snažíme 5 let a 7 měsíců a zatím nic,ale to už jsem tady psala jak to vše je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanek222
31.8.11 22:51

TEZ DRZIM PALECKY;NO MY DOUFAME ZE TEDY TENTOKRAT TO VYSLO ALE TO VZDY DOUFAME A PAK JEN ZKLAMANI :-?

• Citovat
  • Upravit
22131
1.9.11 00:17
pajuch píše:
ahojda holky tak čekáme holčičku hurááá :srdce: :dance:

Pajuch to je skvělá zprávička gratuluju moc moc moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.9.11 00:20
zuzanek222 píše:
AHOJ ZENY A DIVKY
zrovna prochazim nervozitou.Jelikoz od ovulace jsem bazalni teplotu jeste nenamerila pod 37 :-) mam 4dny po ocekavane Menstru…Vcera jsem udelala testik a vysla mi mi uplne slaboulinkata poz.carecka.Ale kdyz jsem udelala jinou znacku testiku tak vubec nic.Stale mesicky nikde a pocity jako vzdy pred mesickama neprobyhaji.Ale spise naopak ze si pripadam jak tehule jine vune citim stale rybynu,ryby nemam rada a hodne kvasnice.A oblicej se mi osypal pupinkama na ktere jsem nikdy netrpela ani puberte.Snyzime se s muzem po 5letech ze by konecne,zitra se chystam na krev :nevim: :nevim: v hlouby jsem napata a rikam si uz ze by ale na druhe strane se bojim zklamani ktere vzdy oplacu :-(

Budu moc držet palečky… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.9.11 00:21
Anik6 píše:
no to nevim… :-( zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9. :roll:

Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska :-) moc ti závidím snad se taky brzo dočkáme svého :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanek222
1.9.11 00:37
veru1234 píše:
Anik6 píše:
no to nevim… :-( zatim se vubec nic nedeje,brisko nesestoupilo,zatka neodesla,bolesti skoro zadne,CS z 34tydne 0 bodu…takze to vidim spis na to maximum 42tyden, tj. 27.9. :roll:
Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska :-) moc ti závidím snad se taky brzo dočkáme svého :think: :think:
veru1234 píše:
Anik6 píše:
Anik6 tak to už se taky pomalu dočkáš miminka a pochováš si mrnouska :-) moc ti závidím snad se taky brzo dočkáme svého :think: :think:

jo jo moooc dekuji no snad uz jsem strasne nedockava,budu stastna jak bleska,dam vam sem vedit nejspise az v pondeli po krvy :))) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4373
1.9.11 08:24

Pajuch promin za hloupou otázku, ale co to znamená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.9.11 09:19

Veru díky :-)
Mandarinko no že malá asi hodně tlačí na spodek a na čípek tak si mám dávat abych nekrvácela nebo se neotvírala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.9.11 09:31

Jej tak se moc nepřetěžuj :palec: určo to bude dobré! A kolik maličká měří? Jééé já už to chci taky vědět co budeme mít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.9.11 09:37

Mandarinko jo jo snažím se být v klidu ještě to prý není špatné ale i tak :-) no já se ani nezeptala :-) ale v tomhle týdnu by měla mít kolem 25 cm a 300-400 gramů, musím se příště zeptat já hlava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.9.11 10:21

holky já z vás mám takovou radost :hug: :hug: :hug:
Pajuch ty se pořádně šetři :-)
Mandarinko a kdypak vy se dozvíte co budete mít doma za uzlíček???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.9.11 12:37

Veru no teď jsem 14tt, tak si do toho 19-20tt budu muset počkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie