Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
1.11.11 18:31
Anik6 píše:
juuu Veru gratuluji :hug: a preji pohodove tehotenstvi :kytka:Mandarinko koukam,ze budete mit druhou holcicku :palec: vsechno v poradku? ;-)

Jééé gratuluji k Vojtíškovi :hug: je hodnej? Netrápí prdíky? Jojo druhá holčička a už se na ni moooc těšíme ale moc to neutíká :-) už chystáme, nakupujeme abych to nemusela honit najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.11.11 18:32

Koukám Vojtíšek se narodil jako pořádnej chlapák :palec: nebyl problém s porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 18:39

holky moc děkuji :hug: :hug: :hug: :hug: snad už všechno dobře dopadne :think: :think: :think:
přikládám testík vrchní z 29.10. spodní z 1.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.11.11 18:40

Krááásné a kdy jdeš na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.11.11 18:41

dekuji :-) Vojtisek je hodnouckej sice neusne sam v postylce - to musime houpat a sam v postylce moc taky nechce byt,ale jinak je hodnej :-) prdiky jsme meli zatim jen asi 3× no a porod? dotedka me boli siti - mam tu denicek - je tedka asi na 4.strane v „sekci“ denicky… nemas prosim zkusenost s kojenim a sportem zaroven? pred tehu jsem hrala zavodne florbal a tedka bych se chtela vratit,vim,ze tedka to jeste nemuzu na 100% ale 1× tydne bych si chtela doprat,ale bojim se,ze mi do mlicka prejde kyselina mlecna a nebude chtit papat…zkousela jsem prohledat net,ale nic moc jsem nenasla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

Ukázka pupíku, jsem v tom zeleném tričku je 3dny stará ta fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131

nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.11.11 18:43

S kojením neporadím já měla co dělat abych malou dokojila do druhého měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.11.11 18:44
veru1234 píše:
nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí :(

No to bude asi brzy, ale rovnou tě aspoň objedná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 18:45
ManDarinka90 píše:
veru1234 píše:
nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí :(
No to bude asi brzy, ale rovnou tě aspoň objedná :palec:

měla jsem krátké cykli, poslední MS byla 1.10. cyklus jsem měla 26 dnů :-) tak uvidím třeba aspon ten váček, kdyby tam byl… ovulka byla mezi 13-15.10 :)
Jinak pupíček už máš krásný :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 18:47
Anik6 píše:
dekuji :-) Vojtisek je hodnouckej sice neusne sam v postylce - to musime houpat a sam v postylce moc taky nechce byt,ale jinak je hodnej :-) prdiky jsme meli zatim jen asi 3× no a porod? dotedka me boli siti - mam tu denicek - je tedka asi na 4.strane v „sekci“ denicky… nemas prosim zkusenost s kojenim a sportem zaroven? pred tehu jsem hrala zavodne florbal a tedka bych se chtela vratit,vim,ze tedka to jeste nemuzu na 100% ale 1× tydne bych si chtela doprat,ale bojim se,ze mi do mlicka prejde kyselina mlecna a nebude chtit papat…zkousela jsem prohledat net,ale nic moc jsem nenasla… :roll:

Tak to nevím, kamarádak co kojila říkala že sportovat nemůže právě kvůli mléku… tak nevím…
Nemáš nějakou fotečku broučka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.11.11 18:49

kdyztak mrknete na http://walsh441.rajce.idnes.cz/

tvaricky ma krasny,ale ne takovy,jak vidite :-) fotak strasne zkresluje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 18:53

holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 18:57

ahojda holky :-)
Hurááá tak se to tady zase hnulo :-)
Anik gratuluji k Vojtíškovi a mrknu na fotky :-)
Veru supééér moc ti gratuluji a držím palečky ať je vše ok, na kontrole bys měla být 5+3 myslím tak to by něco vidět být mohlo ale srdíčko asi ještě ne ale i tak určo to bude ok a testíky jsou krásný :palec: :andel:
Mandarinko bříško krásný tak já vám taky přidám to moje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:03
michaellevik píše:
holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším

Naděje je, ale jak máš dlouhý cykly? kdy by si to měla dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí