Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anik6 píše:
juuu Veru gratulujia preji pohodove tehotenstvi
Mandarinko koukam,ze budete mit druhou holcicku
vsechno v poradku?
Jééé gratuluji k Vojtíškovi
je hodnej? Netrápí prdíky? Jojo druhá holčička a už se na ni moooc těšíme ale moc to neutíká
už chystáme, nakupujeme abych to nemusela honit najednou.
Koukám Vojtíšek se narodil jako pořádnej chlapák
nebyl problém s porodem?
holky moc děkuji
snad už všechno dobře dopadne
![]()
přikládám testík vrchní z 29.10. spodní z 1.11.
dekuji
Vojtisek je hodnouckej sice neusne sam v postylce - to musime houpat a sam v postylce moc taky nechce byt,ale jinak je hodnej
prdiky jsme meli zatim jen asi 3× no a porod? dotedka me boli siti - mam tu denicek - je tedka asi na 4.strane v „sekci“ denicky… nemas prosim zkusenost s kojenim a sportem zaroven? pred tehu jsem hrala zavodne florbal a tedka bych se chtela vratit,vim,ze tedka to jeste nemuzu na 100% ale 1× tydne bych si chtela doprat,ale bojim se,ze mi do mlicka prejde kyselina mlecna a nebude chtit papat…zkousela jsem prohledat net,ale nic moc jsem nenasla… ![]()
Ukázka pupíku, jsem v tom zeleném tričku je 3dny stará ta fotka
nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí ![]()
S kojením neporadím já měla co dělat abych malou dokojila do druhého měsíce
veru1234 píše:
nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí
No to bude asi brzy, ale rovnou tě aspoň objedná ![]()
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:No to bude asi brzy, ale rovnou tě aspoň objedná
nevím jsem objednaná asi měsíc na tu povinnou roční prohlídku 8.11. takže si myslím, že ještě stejně nic neuvidí
měla jsem krátké cykli, poslední MS byla 1.10. cyklus jsem měla 26 dnů
tak uvidím třeba aspon ten váček, kdyby tam byl… ovulka byla mezi 13-15.10 ![]()
Jinak pupíček už máš krásný
![]()
Anik6 píše:
dekujiVojtisek je hodnouckej sice neusne sam v postylce - to musime houpat a sam v postylce moc taky nechce byt,ale jinak je hodnej
prdiky jsme meli zatim jen asi 3× no a porod? dotedka me boli siti - mam tu denicek - je tedka asi na 4.strane v „sekci“ denicky… nemas prosim zkusenost s kojenim a sportem zaroven? pred tehu jsem hrala zavodne florbal a tedka bych se chtela vratit,vim,ze tedka to jeste nemuzu na 100% ale 1× tydne bych si chtela doprat,ale bojim se,ze mi do mlicka prejde kyselina mlecna a nebude chtit papat…zkousela jsem prohledat net,ale nic moc jsem nenasla…
Tak to nevím, kamarádak co kojila říkala že sportovat nemůže právě kvůli mléku… tak nevím…
Nemáš nějakou fotečku broučka???
kdyztak mrknete na http://walsh441.rajce.idnes.cz/
tvaricky ma krasny,ale ne takovy,jak vidite
fotak strasne zkresluje ![]()
holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším
ahojda holky ![]()
Hurááá tak se to tady zase hnulo ![]()
Anik gratuluji k Vojtíškovi a mrknu na fotky ![]()
Veru supééér moc ti gratuluji a držím palečky ať je vše ok, na kontrole bys měla být 5+3 myslím tak to by něco vidět být mohlo ale srdíčko asi ještě ne ale i tak určo to bude ok a testíky jsou krásný
![]()
Mandarinko bříško krásný tak já vám taky přidám to moje ![]()
michaellevik píše:
holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším
Naděje je, ale jak máš dlouhý cykly? kdy by si to měla dostat?