Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:No aspoň že tak sama bych to asi s pupíkem nedala. Nebo abych začla už teďManDarinka90 píše:tak to je super
Aha… no já se letos budu převalovat u toho cukrovíale pomůže mi mamka
budete na to dvě půjde to dobře.
pošlu ti SZ…:)jojo jdu na to
jo jdeš už péci jo??? ![]()
![]()
Ne, jako že jsem šla na tu SZ… péct budu až s mamkou, ta si dělá na Vánoce cca 13druhů a pak to jíme ještě na jaře
ale nejvíc mi chutná „cizí“ cukroví, toho našeho jsem přejedená, ikdyž loni mamka zkoušela nové druhy, tak to šlo.
ManDarinka90 píše:
Ne, jako že jsem šla na tu SZ… péct budu až s mamkou, ta si dělá na Vánoce cca 13druhů a pak to jíme ještě na jařeale nejvíc mi chutná „cizí“ cukroví, toho našeho jsem přejedená, ikdyž loni mamka zkoušela nové druhy, tak to šlo.
jo tak to ti věřím, taky jsem toho přejedená
já to jíst moc nemusím jen teplé přímo z trouby ![]()
Holky tak to jsem ráda, ale nikdo nic nenapíšete ![]()
Magdi já vím že občas je to složitý chodit a přispívat co..... ale určitě se ti zadaří, moc ti to přeji ![]()
Ahoj holčičky, tak jsem vas tak nejak docetla plno zmen tu je jinak holky s tou váhou to máte ještě dobrý já měřím 165 a vážím 69 kg…takže nejsem žádná štíhlá…mám odjakživa bříško no…jinak jsem dnes 8tt+0 takže zítra začínáme 9 týden…takže pořád nejsme z toho nejhoršího období venku…pořád mám hroznej strach, ještě ke všemu jsem měla teď týden jakousi chřipku rýmu…tak jsem si vzala jen dvakrát paralen..přípravy na svatbu pořád probíhají…už mám domluvenou kadeřnici i líčení máme i prstýnky a oznámení mají přijít tento týden tak doufám že přijou uz konečně. Na kontrolu jdu až 3 listopadu…:-/
Ahoj Anik,
dodatečně přeju všechno nejlepší k narození Vojtíška, škoda, že si se sem nepřišla pochlubit…
![]()
Jinak já můžu s radostí oznámit, že jsem 29.10.2011 našla krásné // na TT večer dodám fotečku, ted jen doufat, že bude vše v pořádku
veru1234 píše:
Ahoj Anik,
dodatečně přeju všechno nejlepší k narození Vojtíška, škoda, že si se sem nepřišla pochlubit…![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak já můžu s radostí oznámit, že jsem 29.10.2011 našla krásné // na TT večer dodám fotečku, ted jen doufat, že bude vše v pořádku
Veru moooc gratuluji mám radost
![]()
juuu Veru gratuluji
a preji pohodove tehotenstvi ![]()
Mandarinko koukam,ze budete mit druhou holcicku
vsechno v poradku? ![]()