Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky video
malá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu ![]()
pajuch píše:
Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky videomalá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu
hmmmm nelevná zaležitost ale stojí to za tu památku ![]()
michaellevik píše:pajuch píše:hmmmm nelevná zaležitost ale stojí to za tu památku
Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky videomalá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu
ManDarinka90 píše:
Veru, jak je? Ahoooj. Držím palce na zítřejší KO
Mandarinko ahojda
![]()
zítřku se bojím (asi jako každý)
No a jak je…občas mě pobolívá podbříšek jako kdybych to měla dostat tak nevím
teplota se pořád drží na hoře, tak to je asi dobré znamení, a teda pořád jen spím
mám problém vydržet 8 hodin v práci
![]()
ManDarinka90 píše:
Tak dej pak vědět jak jsi dopadla
to víš že napíšu
jen se bojím té občasné bolesti
![]()
pajuch píše:
Veru držím palečky a těším se na info![]()
děkuju
budu zítra až někdy večer na kontrolu jdu až v 15:30
Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni
![]()
Anik6 píše:
Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni![]()
Anik děkuju
budu věřit, přeci jen si zkušená těhu, ted už mamina
![]()
Veru jak píše Anik, je to normální a může to být i pořádně zahnizďování
![]()
veru1234 píše:Anik6 píše:Anik děkuju
Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
budu věřit, přeci jen si zkušená těhu, ted už mamina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak,tak,…
budu se tesit zitra na info
![]()
tak jo holky čekejte ale tak asi kolem 19 hod se tu až ukážu
¨
kéž by jste měli s tím zahnizdováním pravdu
![]()
veru zadny kezby,ale urcite
a to kdyz jsem jeste nevedela,ze jsem tehotna a cekala na MS kazdym dnem,tak to jsem mela i takovou divnou krec a taky se nic nestalo a zrejme to bylo i v poradku no a pak me bolelo bricho na MS snad mesic,dva…takze klidek,at je taky mimi v klidku
![]()