Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
1.11.11 19:30

Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky video :palec: malá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:33
pajuch píše:
Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky video :palec: malá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu :-D

hmmmm nelevná zaležitost ale stojí to za tu památku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 19:37
Bývá to i levnější, když máte ve městě dr který ten utz má a chceš jenom fotku tak ta stojí jen kolem stovky ale jsou to ty malé a tady jsme dostali A5 fotku a ještě jakoby na čtvrtce :-)
michaellevik píše:
pajuch píše:
Micho jo jo když se prcek ukáže tak to jde vidět krásně ale na tenhle utz se chodí až kolem 25-28 týdne a jinak mi jsme za to platili 1200,– máme dvě fotky a přes půlhoďky video :palec: malá se nám obličejíčkem ukázala si jenom 5 minut a pak se schovala ale máme aspoň ty fotky a chvilku na videu :-D
hmmmm nelevná zaležitost ale stojí to za tu památku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.11.11 18:02

Veru, jak je? Ahoooj. Držím palce na zítřejší KO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.11.11 18:56
ManDarinka90 píše:
Veru, jak je? Ahoooj. Držím palce na zítřejší KO :palec:

Mandarinko ahojda :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
zítřku se bojím (asi jako každý)
No a jak je…občas mě pobolívá podbříšek jako kdybych to měla dostat tak nevím :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: teplota se pořád drží na hoře, tak to je asi dobré znamení, a teda pořád jen spím :think: :think: :think: :think: :think: mám problém vydržet 8 hodin v práci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.11.11 18:57

Tak dej pak vědět jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.11.11 18:59
ManDarinka90 píše:
Tak dej pak vědět jak jsi dopadla :palec:

to víš že napíšu :wink: :wink: jen se bojím té občasné bolesti :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.11.11 18:59

Veru držím palečky a těším se na info :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.11.11 19:04
pajuch píše:
Veru držím palečky a těším se na info :kytka: :palec:

děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: budu zítra až někdy večer na kontrolu jdu až v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.11.11 19:09

Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.11.11 19:13
Anik6 píše:
Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni :hug: :kytka:

Anik děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: budu věřit, přeci jen si zkušená těhu, ted už mamina :wink: :wink: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.11.11 19:19

Veru jak píše Anik, je to normální a může to být i pořádně zahnizďování :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.11.11 19:20
veru1234 píše:
Anik6 píše:
Veru drzim palecky a neboj,pobolivani podbrisku jako na MS je uplne normalni :hug: :kytka:
Anik děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: budu věřit, přeci jen si zkušená těhu, ted už mamina :wink: :wink: :hug: :hug: :hug: :hug:

tak,tak,… :-) :oops: budu se tesit zitra na info :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.11.11 19:44

tak jo holky čekejte ale tak asi kolem 19 hod se tu až ukážu :wink: :wink: :wink: :wink: ¨
kéž by jste měli s tím zahnizdováním pravdu :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.11.11 19:52

veru zadny kezby,ale urcite :palec: a to kdyz jsem jeste nevedela,ze jsem tehotna a cekala na MS kazdym dnem,tak to jsem mela i takovou divnou krec a taky se nic nestalo a zrejme to bylo i v poradku no a pak me bolelo bricho na MS snad mesic,dva…takze klidek,at je taky mimi v klidku :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí