Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veru, krásná fotečka, ty jsi brala nějaké vitamínky nebo kapky.Ne že bych chtěla dvojčátka,ale ptám se jen tak.
veru1234 píše:Barborka4 píše:děkuju…
gratuluji k dvojcatkum![]()
ja si dnes delala zase test a porad jeste je tam duch tak nevim
a jak jsi DPO? a jak máš dlouhé cykly???
vubec netusim co to DPO znamena
zatim zkousime jen tak tak sem zacatecnice ![]()
Barborka4 píše:veru1234 píše:vubec netusim co to DPO znamenaBarborka4 píše:děkuju…
gratuluji k dvojcatkum![]()
ja si dnes delala zase test a porad jeste je tam duch tak nevim
a jak jsi DPO? a jak máš dlouhé cykly???![]()
zatim zkousime jen tak tak sem zacatecnice
DPO je den po ovulaci.tedy když proběhne ovulace tak následující den je 1DPO (tedy 1 den po ovulaci)
magda82 píše:
Veru, krásná fotečka, ty jsi brala nějaké vitamínky nebo kapky.Ne že bych chtěla dvojčátka,ale ptám se jen tak.
magdi nebrala, jen kyselinu listovou..
Ahojda holky, tak hlásím, že u nás zatím vše v pořádku tak jak má… i když pořád tam ten syndrom hrozí…
a hrozit bude asi celé těhotenství
![]()
Veru, ahojky a pročpak celé těhu? Určitě bude vše ok, pokud se obě prtata dobře vyvýjí ![]()
ManDarinka90 píše:
Veru, ahojky a pročpak celé těhu? Určitě bude vše ok, pokud se obě prtata dobře vyvýjí
hrozí to min do 24 týdne ale i potom to není to pravé…
Veru já si myslím že jestli jsou od začátku ok a vyvíjejí se tak jak mají tak to bude už v pořádku neboj ![]()
pajuch píše:
Veru já si myslím že jestli jsou od začátku ok a vyvíjejí se tak jak mají tak to bude už v pořádku neboj
právě že nemusí, no uvidíme, budem hlídaný co čtrnáct dní ve fakultce v HK tak snad to všechno nakonec dobře dopadne.
Jéé každých 14dní vidět mrňousky, závidím
já jdu na kontrolu v úterý, tak už se těším, ale nevím jestli bude utz
jinak cukrovku nemám, tak jsem ráda.
Pajuch, v kolikátém tt se ti malá otočila hlavičkou dolů? Poznala jsi to podle kopanečků nebo ne?
Mandarinko já jsem to vůbec nepoznala
4.10. byla napříč bříšku a toho 8.11.už byla hlavičkou dolů a teď už asi poznám že tam je pořád, protože se mi vždy vyboulí na levé straně břicha kousek od pupíku a nikde jinde moc není takže tam podle mě cpe zádíčka nebo něco ale jinak jsem to nepoznala, před tou kontrolou jsem si pořád myslela že je napříč a už byla dolu
takže asi moc neporadím ![]()
Holky já se z té Viki počůrám kouká na barrandov na Animáčka a jak tam jsou reklamy nejčastější na ty hračky, tak tady sedí vedle mě a říká ty reklamy s něma jako básničku já se z ní picnu