Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočením
ale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc
ManDarinka90 píše:
No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočenímale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc
jako že by sis štouchala prstem do bříška a popoháněla ji z venku???
![]()
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:jako že by sis štouchala prstem do bříška a popoháněla ji z venku???
No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočenímale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc
![]()
No
četla jsem že je dobrá poloha na kočičku, že má více prostoru v bříšku… nám pohlavi řekli ve 20tt
A taky jsem se dočetla, že mimi rozezná světlo a tak že vzít baterku a svítit si na stydkou kost a mimi prej za tím půjde, nebo sluchátka s muzikou
ale to mi příjde postavené na hlavu ![]()
Veru jak píše mandarinka většinou se pohlaví říká ve 20tt ale ty tam máš prďolky dvě tak snad půjdou rozeznat obě
kamarádka čeká dvojčata a ví že jedna holčička je tam určitě ale druhý pořád tak nějak neví
takže buď nosí dvě holčičky nebo páreček ![]()
Tak já vím, že když uvidíme jedno, tak to druhé bude to samé protože jsou jednovaječná
![]()
Mandarinko, ty jo, to jsem ještě neslyšela s tou baterkou… tak třeba v nouzi, kdyby se jí nechtělo otočit tak to zkoušet… a nebo po večerech s manžou
![]()
pajuch píše:
Veru joooo tááák no tak to máš výhoduto je fakt dobrý
No jak na to, budu budem doma přítel a 3 holky nebo já a 3 kluci…
obojí je blbá kombinace…
páreček by byl lepší
ale nedá se nic dělat, budem rádi, když se narodí zdraví a hlavně oba…
Hele ale Veru to nemusí být pravda ne??? jako vajíčko bylo jedno ale spermie dvě ne?? a to znamená že každá může mít jiný nositel genu někde jsem to i viděla v dokumentu ![]()
pajuch píše:
Hele ale Veru to nemusí být pravda ne??? jako vajíčko bylo jedno ale spermie dvě ne?? a to znamená že každá může mít jiný nositel genu někde jsem to i viděla v dokumentu
když nám se prý rozdělilo vajíčko už oplodněné… takže tam ta šance je asi mizivá..... nooooooooooooo bude to asi pro nás veliké překvápko ![]()
![]()
a ve čt jdem zase na UTZ už asi osmý za posledních 6 týdnů… a pak co 14 dní stále a pořád až do 24 týdne…
ale je pravda, že je pěkně hlídají prdelky jesti nám jedna nevysává druhou ![]()
Veru tak to je možný to je fakt taky jsem to teď našla a četla a psali tam že jednovaječná dvojčata nemusí být v rodině takže vám to prostě krásně vyšlo a rovnou dvě
Je to dobře že vás takhle hlídají a buď ráda že máš takhle častý utz
já už chodím každý týden a vyhovuje mi to ![]()
pajuch píše:
Veru tak to je možný to je fakt taky jsem to teď našla a četla a psali tam že jednovaječná dvojčata nemusí být v rodině takže vám to prostě krásně vyšlo a rovnou dvě![]()
Je to dobře že vás takhle hlídají a buď ráda že máš takhle častý utz
já už chodím každý týden a vyhovuje mi to
No uvidíme počkáme si 2 měsíce a třeba se nám ukážou co to bude
![]()
Jj jsem ráda, že nás hlídají, jen je to takové občas otravné čekat ve fakultce 3 hodiny než na tebe příjde řada… ale pořád lepší vědět, že je vše OK každých 14 dní, než třeba jednou za měsíc nebo jak se chodí normálně.
Aha tak to čekání to by mě asi taky trefilo
ale stojí to za to ![]()
pajuch píše:
Aha tak to čekání to by mě asi taky trefiloale stojí to za to
tak nějako… je to na palici
minule jsme byli objednaný na 9:00 a na řadu jsme přišli ve 12 hod
![]()
a to už takhle 2× po sobě…
![]()
To víš že to za to ale stojí, když pak vidíme, jak tam ty cvrčci sebou mrskají a všechno
![]()