Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
20.12.11 18:49

No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočením :) ale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 18:49
ManDarinka90 píše:
No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočením :) ale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc

jako že by sis štouchala prstem do bříška a popoháněla ji z venku??? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.12.11 18:51
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
No já už jsem študovala jak malé „pomoct“ s otočením :) ale zatím to nechám a počkám ještě ten měsíc
jako že by sis štouchala prstem do bříška a popoháněla ji z venku??? :D :D

No :lol: četla jsem že je dobrá poloha na kočičku, že má více prostoru v bříšku… nám pohlavi řekli ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.12.11 18:52

A taky jsem se dočetla, že mimi rozezná světlo a tak že vzít baterku a svítit si na stydkou kost a mimi prej za tím půjde, nebo sluchátka s muzikou :lol: ale to mi příjde postavené na hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.12.11 19:02

Veru jak píše mandarinka většinou se pohlaví říká ve 20tt ale ty tam máš prďolky dvě tak snad půjdou rozeznat obě :D kamarádka čeká dvojčata a ví že jedna holčička je tam určitě ale druhý pořád tak nějak neví :D takže buď nosí dvě holčičky nebo páreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 19:12

Tak já vím, že když uvidíme jedno, tak to druhé bude to samé protože jsou jednovaječná :palec: :palec: :palec: :palec:
Mandarinko, ty jo, to jsem ještě neslyšela s tou baterkou… tak třeba v nouzi, kdyby se jí nechtělo otočit tak to zkoušet… a nebo po večerech s manžou :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.12.11 19:16

Veru joooo tááák no tak to máš výhodu :D to je fakt dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 19:18
pajuch píše:
Veru joooo tááák no tak to máš výhodu :D to je fakt dobrý :D

No jak na to, budu budem doma přítel a 3 holky nebo já a 3 kluci… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: obojí je blbá kombinace… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: páreček by byl lepší :palec: :palec: ale nedá se nic dělat, budem rádi, když se narodí zdraví a hlavně oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.12.11 19:19

Hele ale Veru to nemusí být pravda ne??? jako vajíčko bylo jedno ale spermie dvě ne?? a to znamená že každá může mít jiný nositel genu někde jsem to i viděla v dokumentu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 19:22
pajuch píše:
Hele ale Veru to nemusí být pravda ne??? jako vajíčko bylo jedno ale spermie dvě ne?? a to znamená že každá může mít jiný nositel genu někde jsem to i viděla v dokumentu :think:

když nám se prý rozdělilo vajíčko už oplodněné… takže tam ta šance je asi mizivá..... nooooooooooooo bude to asi pro nás veliké překvápko :D:D
a ve čt jdem zase na UTZ už asi osmý za posledních 6 týdnů… a pak co 14 dní stále a pořád až do 24 týdne… :zed: :zed: :zed: :zed: ale je pravda, že je pěkně hlídají prdelky jesti nám jedna nevysává druhou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.12.11 19:27

Veru tak to je možný to je fakt taky jsem to teď našla a četla a psali tam že jednovaječná dvojčata nemusí být v rodině takže vám to prostě krásně vyšlo a rovnou dvě :palec: :potlesk: Je to dobře že vás takhle hlídají a buď ráda že máš takhle častý utz :kytka: já už chodím každý týden a vyhovuje mi to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 19:29
pajuch píše:
Veru tak to je možný to je fakt taky jsem to teď našla a četla a psali tam že jednovaječná dvojčata nemusí být v rodině takže vám to prostě krásně vyšlo a rovnou dvě :palec: :potlesk: Je to dobře že vás takhle hlídají a buď ráda že máš takhle častý utz :kytka: já už chodím každý týden a vyhovuje mi to :mrgreen:

No uvidíme počkáme si 2 měsíce a třeba se nám ukážou co to bude :hug: :hug: :hug:
Jj jsem ráda, že nás hlídají, jen je to takové občas otravné čekat ve fakultce 3 hodiny než na tebe příjde řada… ale pořád lepší vědět, že je vše OK každých 14 dní, než třeba jednou za měsíc nebo jak se chodí normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.12.11 19:33

Aha tak to čekání to by mě asi taky trefilo :zed: ale stojí to za to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
20.12.11 19:36
pajuch píše:
Aha tak to čekání to by mě asi taky trefilo :zed: ale stojí to za to :kytka:

tak nějako… je to na palici :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: minule jsme byli objednaný na 9:00 a na řadu jsme přišli ve 12 hod :zed: :zed: :zed: :zed:
a to už takhle 2× po sobě… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
To víš že to za to ale stojí, když pak vidíme, jak tam ty cvrčci sebou mrskají a všechno :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.12.11 20:06

ahoj.je tu nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie