Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pajuch a kolik má odhad váhu Sárinka? Taky bysme chtěly Sárinku
na kluka jméno máme Filip.
Magdi dle zprávy mám uvedeno minulé úterý 3050 gramů tak jsem zvědavá jak se trefili
Jak jsme si už jednou psali, Filip se mi také líbí
uvidíš že se ti snad brzo zadaří a moc ti přeji aby to byla ta holčička a ještě Sára
![]()
no je to s semnou trosku slozitejsi,jedna se mi o proplaceni radne dovolene v praci: od 28.1. do 19.7. jsem byla na neschopence,od 20.7. na MD, 31.12. mi skoncila smlouva a tim mi tedy proplatili dovolenou,jenze mi prijde,ze mi prislo malo,pry,kdyz jsem na MD,tak by mi meli proplatit vsechno ?? /25dni z naroku + 7 co jsem si prevedla?/ nebo mi to od toho ledna do cervence pokratily? ![]()
Ani když jsi na peněžité pomoci v mateřství (teď na ní ještě jsi až potom nastupuješ na rodičák ) tak se to bere jako odpracované dny takže by jsi na dovolenou za rok 2011 měla mít nárok na celou, v případě neschopenky když se déle marodí tak se ta dovolená o nějaké dny krátí, ale není to o moc, já jsem byla na neschopence od 31.5. do 29.11. a vzali mi asi plus mínus 3 dny, takže být tebou brnkla bych si účetní kolik dní ti za tu nemoc vzali a pak je taky důležité jaký jsi měla průměr na dovču, z jakého to počítali ![]()
dekuji moc
a nahodou nevis,jestli ten prumer co mam na pasce je jako v cistym?
nebo se to jeste dani? jakoze kdyz mi to vychazi na 1200,–/den tak musim jeste nejaky % odecist?
Anik to mi přijde docela dost na průměr na dovolenou a nebo máš super práci
je to tam někde v kolonce průměr na hodinu nebo dovču něco takového a jinak se to počítá vlastně krát hodiny a to je v hrubém a určo to daní ![]()
magda82 píše:
jinak od zítřka neměřím.
Nemáš na to už nervy co..... ![]()
pajuch píše:magda82 píše:Nemáš na to už nervy co.....
jinak od zítřka neměřím.
přesně tak, měřila jsem od loňského dubna
musim to jeste spocitat,az pak nevypadam jako blbec
uz jsem se sekla s tim prumerem,mysela jsem si,ze mam 159,ale mam jen 128 na hodinu ![]()
a jak si to presne mela ty s tou dovolenou,na neschopence jsme byli temer stejne dlouho
ja na zacatku roku 2011 mela narok na 32dni…
Anik jsem si říkala že 1200 moc nějaký extrém
Jinak jak jsem psala mě to ze staré dovolené pokrátili o 3 dny, takže já mám 9 dní za rok 2011 a vzhledem k tomu že mi přechází peněžitka také ještě do roku 2012 skoro půl roku tak bych měla mít nárok také na celou ale tím že jsem dále zaměstnaná ( mám na neurčito ) tak mě bude dovča proplacená až mi v červnu skončí peněžitka a budu nastupovat na rodičák
je možné že ti dali poměrnou část té dovolené za zbytek dní v tom červenci a zbytek měsíců do konce roku jak jsi měla smlouvu ![]()
pajuch píše:
Magdi a někam zajít nechcete??? nebo se poradit s dr???
manžel zatím odmítá.ale nějak to dopadnout musí
magda82 píše:pajuch píše:manžel zatím odmítá.ale nějak to dopadnout musí
Magdi a někam zajít nechcete??? nebo se poradit s dr???
Tak to je zatím škoda..........