Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky ![]()
Tak můj porod taky dá se říct rychlovka ve středu jsem se nechala pustit na revers domů protože semnou nechtěli nic dělat a já měla tlak 170/110 který se mě držel a šílený otoky nohou a chtěli mi dávat léky na tlak, takže mi bylo jasný že by mě tam zase jen tak dva tři dny trápili a pak by se vidělo ![]()
Tím že jsem ofiko z mostu jsem věděla že v Chomutově je dobrá porodnice a jsem ráda že jsem tam rodila prostě super. Jinak ve středu mě přijali s tím že se ve čtvrtek případně hned v pátek bude vyvolávat že už to nechce nechávat, tak ok věděla jsem na čem jsem No a ve čtvrtek ráno v půl 7 přišla sestra na tlak, zděsila se tak že přijde za pět minut, to se opět zděsila a že řekne dr, no a za dalších 5 minut hukot, sbalte si věci jdete okamžitě na sál, no já ještě rozespalá, neumytá, nic bylo to šup šup a hned dolů, tam mě okamžitě napojili, dali tabletku na vyvolání, infuzi s oxytocinem a něco na tlak, to šlo nic moc se nedělo, tlak pořád vysoký, v půl 8 přišel dr prdli vodu a to se rozjeli bolesti jako prase o bože když si na to vzpomenu
dali mi epidural ale ten mi ani nestačil zabrat na bolesti ale pomohl mi se krásně otevřít, už jsem tam taky řvala že musím tlačit a oni že ještě nesmím, no za chvíli znova tak dr že se na mě podívá tak říká jééé jdeme rodit tak šup na sál a jelo to, malá šla ven na hodně zatlačení už ani nevím kolik ale hned to nebylo ale fakt ta krásný úleva jak to z vás vyklouzne
![]()
pak ještě hodím foto ![]()
Mandarinko no pro mě ne ty bolesti byli fakt maso, nevěřila jsem že ženská u toho může tak skučet ale skučela jsem stejně prostě to jinak nešlo, jsem cíťa na bolest ![]()
Pajuch tak to koukám, že sis to pěkně „vychutnala“ a v nemocnici tebe v té první taky
![]()
ale hlavně že je malá na světě
![]()
Těším se na fotečky ![]()
A už jste doma????
Veru jj jsme doma od včera, když jí netrápí prdíky je zlatá
jdu na ty fotky ![]()
pajuch píše:
Veru jj jsme doma od včera, když jí netrápí prdíky je zlatájdu na ty fotky
je moc kráááásná. Závidím ti, že už ses dočkala!! Ale gratuluju moc!
pajuch píše:![]()
![]()
Příspěvek upraven 24.01.12 v 18:29
nádherná je Sárinka
hlavně to zdravíčko přeju
ManDarinka90 píše:
Krásnájá už chci taky chovat
ty už to máš za chvilku, ale co mám říkat já
![]()
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:ty už to máš za chvilku, ale co mám říkat já
![]()
![]()
![]()
no to je taky fakt
ale taky ti to uteče, jen ten konec se táááhne
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:no to je taky faktManDarinka90 píše:ty už to máš za chvilku, ale co mám říkat já
![]()
![]()
![]()
ale taky ti to uteče, jen ten konec se táááhne
no tak to mě se to táhne už i tedka ale hrozně
![]()