Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
26.2.12 20:28

Já mám Vikinku u prarodiču už od minulé neděle-na Moravě, tak mi je po ní smutno, ale má se dobře jí smutno není :) ale už za chvíli přijede, jen musíme počkat až porodím a jakmile nás pustí z porodnice, tak budu mít u sebě obě princezny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
28.2.12 12:56
ManDarinka90 píše:
Já mám Vikinku u prarodiču už od minulé neděle-na Moravě, tak mi je po ní smutno, ale má se dobře jí smutno není :) ale už za chvíli přijede, jen musíme počkat až porodím a jakmile nás pustí z porodnice, tak budu mít u sebě obě princezny :srdce:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.2.12 14:00

Tak jak je Veru, už to máš za sebou? A v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
28.2.12 14:28
ManDarinka90 píše:

jj za sebou to mám… od včera, ted už nejsem na JIPce, ale už na normálním pokoji.
Uviíme tak za tri čtyři dny jak to bude úspěsné…
Jinak mě trochu bolí břuch, což ne normální, ted musím ještě min dva dny jen ležet,, nechodit nesedět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.2.12 14:49
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
jj za sebou to mám… od včera, ted už nejsem na JIPce, ale už na normálním pokoji.
Jinak mě trochu bolí břuch, což ne normální, ted musím ještě min dva dny jen ležet,, nechodit nesedět.....

tak tfuj tfuj at je vše tak jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
28.2.12 15:41
ManDarinka90 píše:
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
tak tfuj tfuj at je vše tak jak má :hug:

děkuju moc :hug: :hug: :hug:
u tebe taky až se malá rozhodne vylést na svět :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.3.12 08:22

tak už se mi daří o něco líp :-) už to tolik nebolí tak uvidíme jak je a bude :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
3.3.12 11:52

tak mandarinka už by to taky měla mít za sebou a malou v nárůčí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
3.3.12 20:04

to jo,tesim se na kazdou zpravicku..

Veru a jak je tobe a uz vis,jak to cele dopadlo? :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
3.3.12 21:07
Anik6 píše:
to jo,tesim se na kazdou zpravicku..Veru a jak je tobe a uz vis,jak to cele dopadlo? :hug: :kytka:

To jo, taky tu netrpělivě nahlížím, zda se ozve ;-)

Já byla v to pondělí na zákroku a ve čtvrtek už byly vidět pokroky… ale ještě se nechceme moc radovat předčasně… ale vypadá to opravdu nadějně ;-) :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

A jak se máte vy? krásná profilovka !!!! :andel: :andel: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.3.12 08:35

tak holky tohle je moje „celá“ jízva!!!!!!!!!!
je to focené z boku, takže je vedle pupíku na pravé straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.3.12 10:04

Veru hlavně ať je vše v pořádku a miminka ať rostou stejně.
Ale neměla jsem zvětšovat fo :mrgreen: nějak se mi udělalo trochu zle,ale v pohodě, jindy mě tyto fotky nevadí,asi nový PMS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.3.12 12:40

Veru,tak to vypada opravdu moc dobre :hug: to jsem moc rada a krasny steh :) jinak my jsme meli minuly tyden kasel,dala jsem mu Mucosolvan,tak uz moc nekasle,ale chrci :( potreboval by si to odkaslat,ale neumi to,takze chrci a chrci..zkousim mu davat pit,aby se mu to rozpustilo,ale to moc taky nechce,nastesti nema teplotku,tak jeste zkusim tyden vydrzet a pak pujdeme k dr.a je to moje laska,sikovna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R. Mišulka
4.3.12 14:46

Ahoj, právě taky brouzdám po netu a hledám někoho, kdo je na tom stejně jako já..... spozdila se mi menses o 10 dní a zítra si asi půjdu koupit testík… :think: ale jsem z toho nervózní, protože už mám za sebou falešný výsledek testu z dříávějška…a to 2× ta radost a pak to zklamání u doktora..a jedno špatně založené těhu…koncem srpna jsem musela na kyretáž..... takže jsem nervní z toho, jestli to bude skutečně pravda a po roce snažení to konečně klapne a pořídíme naší osmi leté dcerce sourozence… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
R. Mišulka
4.3.12 14:50

Ahoj, právě taky brouzdám po netu a hledám někoho, kdo je na tom stejně jako já..... spozdila se mi menses o 10 dní a zítra si asi půjdu koupit testík… :think: ale jsem z toho nervózní, protože už mám za sebou falešný výsledek testu z dříávějška…a to 2× ta radost a pak to zklamání u doktora..a jedno špatně založené těhu…koncem srpna jsem musela na kyretáž..... takže jsem nervní z toho, jestli to bude skutečně pravda a po roce snažení to konečně klapne a pořídíme naší osmi leté dcerce sourozence… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex