Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám Vikinku u prarodiču už od minulé neděle-na Moravě, tak mi je po ní smutno, ale má se dobře jí smutno není
ale už za chvíli přijede, jen musíme počkat až porodím a jakmile nás pustí z porodnice, tak budu mít u sebě obě princezny ![]()
ManDarinka90 píše:
Já mám Vikinku u prarodiču už od minulé neděle-na Moravě, tak mi je po ní smutno, ale má se dobře jí smutno neníale už za chvíli přijede, jen musíme počkat až porodím a jakmile nás pustí z porodnice, tak budu mít u sebě obě princezny
ManDarinka90 píše:
Tak jak je Veru, už to máš za sebou? A v pořádku?
jj za sebou to mám… od včera, ted už nejsem na JIPce, ale už na normálním pokoji.
Uviíme tak za tri čtyři dny jak to bude úspěsné…
Jinak mě trochu bolí břuch, což ne normální, ted musím ještě min dva dny jen ležet,, nechodit nesedět.....
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:jj za sebou to mám… od včera, ted už nejsem na JIPce, ale už na normálním pokoji.
Jinak mě trochu bolí břuch, což ne normální, ted musím ještě min dva dny jen ležet,, nechodit nesedět.....
tak tfuj tfuj at je vše tak jak má ![]()
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:tak tfuj tfuj at je vše tak jak máManDarinka90 píše:jj za sebou to mám… od včera, ted už nejsem na JIPce, ale už na normálním pokoji.
děkuju moc
![]()
u tebe taky až se malá rozhodne vylést na svět
![]()
tak už se mi daří o něco líp
už to tolik nebolí tak uvidíme jak je a bude
![]()
tak mandarinka už by to taky měla mít za sebou a malou v nárůčí
![]()
to jo,tesim se na kazdou zpravicku..
Veru a jak je tobe a uz vis,jak to cele dopadlo?
![]()
Anik6 píše:
to jo,tesim se na kazdou zpravicku..Veru a jak je tobe a uz vis,jak to cele dopadlo?![]()
To jo, taky tu netrpělivě nahlížím, zda se ozve ![]()
Já byla v to pondělí na zákroku a ve čtvrtek už byly vidět pokroky… ale ještě se nechceme moc radovat předčasně… ale vypadá to opravdu nadějně
![]()
A jak se máte vy? krásná profilovka !!!!
![]()
tak holky tohle je moje „celá“ jízva!!!!!!!!!!
je to focené z boku, takže je vedle pupíku na pravé straně
Veru hlavně ať je vše v pořádku a miminka ať rostou stejně.
Ale neměla jsem zvětšovat fo
nějak se mi udělalo trochu zle,ale v pohodě, jindy mě tyto fotky nevadí,asi nový PMS
![]()
Veru,tak to vypada opravdu moc dobre
to jsem moc rada a krasny steh
jinak my jsme meli minuly tyden kasel,dala jsem mu Mucosolvan,tak uz moc nekasle,ale chrci
potreboval by si to odkaslat,ale neumi to,takze chrci a chrci..zkousim mu davat pit,aby se mu to rozpustilo,ale to moc taky nechce,nastesti nema teplotku,tak jeste zkusim tyden vydrzet a pak pujdeme k dr.a je to moje laska,sikovna ![]()
Ahoj, právě taky brouzdám po netu a hledám někoho, kdo je na tom stejně jako já..... spozdila se mi menses o 10 dní a zítra si asi půjdu koupit testík…
ale jsem z toho nervózní, protože už mám za sebou falešný výsledek testu z dříávějška…a to 2× ta radost a pak to zklamání u doktora..a jedno špatně založené těhu…koncem srpna jsem musela na kyretáž..... takže jsem nervní z toho, jestli to bude skutečně pravda a po roce snažení to konečně klapne a pořídíme naší osmi leté dcerce sourozence… ![]()
Ahoj, právě taky brouzdám po netu a hledám někoho, kdo je na tom stejně jako já..... spozdila se mi menses o 10 dní a zítra si asi půjdu koupit testík…
ale jsem z toho nervózní, protože už mám za sebou falešný výsledek testu z dříávějška…a to 2× ta radost a pak to zklamání u doktora..a jedno špatně založené těhu…koncem srpna jsem musela na kyretáž..... takže jsem nervní z toho, jestli to bude skutečně pravda a po roce snažení to konečně klapne a pořídíme naší osmi leté dcerce sourozence… ![]()