Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
30.1.12 20:34
ManDarinka90 píše:
Anik6 píše:
jeeeeeeee..Mandarinko ty uz si skoro 36 8o toto leti,jak se citis? ;) :kytka:Paji,jak to zvladate,je hodna? co prdiky? myslim na tebe :kytka: :)
No cítím se jak chodící balon :lol: už bych to chtěla mít za sebou, moc toho už neudělám a ten poslední měsíc je strááášně dlouhý. A co u Vás, co malej? Letí to za chvíli máte 5měs. :kytka:

to jo,leti to..ale na tobe to „vidim“ nejak vic,jak to leti,nez na Vojtikovi :) si pamatuju,jak si byla nejaky 7 tyden a ty pozitri uz 36… :) Vojtisek je hodnej,nic ho netrapi,teda tedka obcas zakasle a porad chrci,ale rymu nema,pani dr.rikala,ze to nektery deti zkratka maji no,tak ja doufam,ze mu to treba s jarem vymizi,kdyz bude teplo…strasne moc pribiria cvalik jeden :D uz ma urcite pres 8kg,za 14dni jdeme na dalsi ockovani spolecne s vazenim,tak jim tam zase ztrhne vahu :mrgreen: a toho jenom kojim…obcas mu davam fenykolvy cajik „Sunarek“ ktery moc miluje a umi ho skoro sam i vypit..a jinak je teda linej,zadny pretaceni,nic..a to se snazim ho lakat a pomahat,ale je mu je to zkratka jedno.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.1.12 20:38

Kojení závidím, snad se nám taky poštěstí tak dlouho. Viki jsem kojila jen 2měs… Fenyklovej čaj jsme měli taky rády :palec: tak je to chlap lenošnej :lol: ale určitě to dožene, jen se mu nechce. Viki taky byla lenošná jak s přetáčením tak lezením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.1.12 23:22

a uz nam leze prvni zoubek…je strasne plactivej,to bude noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
31.1.12 09:41
Anik6 píše:
a uz nam leze prvni zoubek…je strasne plactivej,to bude noc :(

Teda už první zoubek? a mě příjde že se nedávno malý narodil…
tak snad jste měli klidnou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.1.12 12:52

Anik, to si teda rychlovka se zoubkama. Vikince vylezl první až týden před prvníma narozeninama :lol:

Na kontrole docela dobrý. Monitor v pořádku, teď budu chodit co týden
měla jsem teď cukr v moči řekla jsem ji že se mi zdá, že mám docela dost výtok a zbarvenej, tak mám mykozu a dostala jsem takové gelové čípky-ty už jsem na začátku těhu měla a rychle zabraly. Aspoň že to nesvědí. Ale co mě dostalo, že mám streptokoka ale prej si z toho nemám nic dělat, že to má skoro každá, ale že se to nesmí léčit. Takže tak cca 4h před porodem mě prej do těla nakapou penicilin aby se něco nepřeneslo na malou tak snad se to stihne dát do toho těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
31.1.12 15:39

ManDarinko, drž se, to já bych nemohla dostat penicilín :,( :,( :,( :,( :,( :,( jsem na jeho jakoukoliv formu silně alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.1.12 15:59
magda82 píše:
ManDarinko, drž se, to já bych nemohla dostat penicilín :,( :,( :,( :,( :,( :,( jsem na jeho jakoukoliv formu silně alergická.

Děkuji. No já se toho taky bojím, nevím jestli nejsem na něj taky třeba alergická-jak to zjistí? Přece mi ho jen tak nemůžou nakapat když nikdo neví zda ho snesu nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
31.1.12 16:06

mě to zjistili náhodou, protože běžné antibiotika mi nezabraly, tak mi nasadila minulá doktorka penicilín a já se do druhého dne celá osypala, první si myslela že mám infekční mononukleozu(zbytečně 3 týdny zavřená na infekčním oddělení :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ) jsem mojemu říkala zkouška trpělivosti před svatbou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , tak já reaguju osypáním celého těla.
můj mě říkal tehdy že jsem víc flekatá než dalmatín :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.1.12 16:18

Týýý jo… no to mě hlodá v hlavě, na to se budu muset příští týden zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
31.1.12 17:04
ManDarinka90 píše:
magda82 píše:
Děkuji. No já se toho taky bojím, nevím jestli nejsem na něj taky třeba alergická-jak to zjistí? Přece mi ho jen tak nemůžou nakapat když nikdo neví zda ho snesu nebo ne :think:

Mandarinko,vzdyt Penicilin je bezne antibiotikum,ne? mi nerikej,ze si ho nikdy nemela? :oops: aspon jako mala,cooo? to mel snad kazdej,vzdyt pred cca 30lety nic jineho nez Peneicilin nebylo… :) s tema zoubkama jsme teda rychlici,to jo,me to taky prekvapilo :) ale to je tak jediny,v cem je rychlej.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.1.12 17:30

Já bych právě řekla, že Penicilín má ATB, ale nejsem si 100pro jistá. No mamky se budu muset zeptat jestli jsem ho už někdy měla jinak já si to nepamatuju. Ale asi se mě už někdy ptaly doktoři když jsem potřebovala lék, tak jestli jsem alergická a já vždy řekla ne, tak snad nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
31.1.12 18:53

já ho měla kdysi jako mimino kolem 1 roku a taky jsem se osypala napsala dr. alergie na PNC,ale nic víc, že by to napsala na viditelné místo :cert: :cert: :cert: :cert: , náhodou jsem se prohrabovala starou kartou, tak to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.2.12 17:08

Ahoj holky jak se daří??? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě! :think: :think: :think: tak uvidíme......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.2.12 17:15
veru1234 píše:
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě! :think: :think: :think: tak uvidíme......

ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.2.12 17:29
magda82 píše:
veru1234 píše:
ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?

prý jo, já se na to ptala, a doktor říkal jj m ůže,… jen tam neplave.. je jakoby „přikurtovaný k bříšku“ jinak tomu prý nic nevadí… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí