Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
19.1.12 19:33

Ahoj holky diky ze na me myslite, dnes v 9:51 se nam narodila Sarinka 3,6kg a 52 cm po vyvolavanem porodu a sli jsme do jine porodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.1.12 19:40

Pajuch, moc moc gratuluji k Sárince :srdce: tiše závidím, že už to máš za sebou. A co to, že jiná porodnice? A co porod, jaký to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
19.1.12 19:42

Pajiii moc,moc gratuluji ke krasny holcicce,tesim se na fotecky!! :kytka: hezky odpocivejte holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
19.1.12 19:51
pajuch píše:
Ahoj holky diky ze na me myslite, dnes v 9:51 se nam narodila Sarinka 3,6kg a 52 cm po vyvolavanem porodu a sli jsme do jine porodky
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Sárinka je už s tebou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
19.1.12 19:52

Pajuch moc gratuluju k holčičce!!!!!!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
a co že jiná porodnice nakonec????????? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.1.12 20:01
pajuch píše:

Moc gratuluju k miminku. celej čas jsem četla jak se to s tebou vyviji. jsem rada že už to maš za sebou. přeju zdravíčko a at se mate dobře :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.1.12 20:02

protoze tam byli blbci zhorsoval se mi stav a oni nic pak vse pisnu a dam i foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
19.1.12 20:03
pajuch píše:
protoze tam byli blbci zhorsoval se mi stav a oni nic pak vse pisnu a dam i foto

hlavně že už je s tebou :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.12 21:11

Zpoždění nebo těhotenství

Ahoj, jsem tu nová. S přítelem se od poloviny prosince snažíme o dítě a dneska jsem měla dostat menses jenže jsem to nedostala. Jsem nervózní jestli to vyšlo nebo jen planej poplach. Strašně bych si to přála, jeden planej poplach jsem už zažila. Jak poznám, že je to ono, příznaky ještě nemám (a žádné mít nemusím, pokud jde o poplach). Hlavně mamka, když čekala mě žádné příznaky do konce třetího měsíce neměla a zjistila to náhodou na konci třetího měsíce, když šla na pravidelnou kontrolu na gynekologii. Může mi prosím někdo poradi. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
19.1.12 21:14

ostruzinko,jediny,kdo ti muze poradit je tehotensky test nebo doktor,nekdo priznaky ma,nekdo ne,ale pokud se jedna o zpozdeni jednoho dne,tak to jeste nic neznamena - bohuzel :( ja mela zpozdeni tyden a zadny tehotenstvi z toho nebylo..bud testni nebo vydrz jeste par dni,jestli prijde/neprijde MS.drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
19.1.12 21:14
ostruzinka píše:
Ahoj, jsem tu nová. S přítelem se od poloviny prosince snažíme o dítě a dneska jsem měla dostat menses jenže jsem to nedostala. Jsem nervózní jestli to vyšlo nebo jen planej poplach. Strašně bych si to přála, jeden planej poplach jsem už zažila. Jak poznám, že je to ono, příznaky ještě nemám (a žádné mít nemusím, pokud jde o poplach). Hlavně mamka, když čekala mě žádné příznaky do konce třetího měsíce neměla a zjistila to náhodou na konci třetího měsíce, když šla na pravidelnou kontrolu na gynekologii. Může mi prosím někdo poradi. Díky

Bohužel nejde poradit nic jiného než si udělat test. Budeš mít jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.12 21:26

Díky za rady. Mám pro jistotu s testem pár dní počkat, kdyby to byl poplach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.12 21:27

Můžete mi ještě nějaký test doporučit? Který je asi tak nejspolehlivější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
19.1.12 21:31

muzes klidne testit hned zitra,mozna,ze tam objevis „ducha“ anebo jestli nechces byt zklamana,ze nevidis // tak jeste pockej..jinak se chvali Mamatest..ja jsem mela Rapi Clear a dobry… :) ono to je asi vcelku jedno,ktery koupis… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.12 21:36

Díky za radu, já si asi pár dní počkám, asi tak tři dny, dýl to nevydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie