Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky Veru děkuji ale jako kdo si to takhle nevyžere tak neví, je to fakt na budku a samý plašení a ještě se chovají jak hovada…
Dneska jsem si vybojovala jít domů ale pustili mě až v 6 a když neporodím tak ve středu nástup na vyvolání mám jistý
Paji a kde se takhle k tobe chovaji? jeste chvilinku vydrz,uz to mas fakt za paaar
![]()
V Rakovníku
Jako dr jakž takž ale některý sestry jsou fakt krávy a neumějí se chovat, s jednou jsem se tam chytla no jako no comment
No vydržet musím ale nález je už přes 14 dní stejný takže myslím že ve středu nastupuji, já se snažím vydržet ale tohle člověku fakt nepřidá ![]()
Tak holky, sestřička na gyndě mě hned potěšila-v moči jsem cukr neměla tak asi ta moje dietka funguje. Uvidím co mi výjde příští týden v dia poradně. Jinak mi dělali stěry na streptokoka a na další KO jdu zase za 14dní a dostala jsem magnesium, neřekla jsem si o něj, ale mudra mi ho dala, protože Nelinka naléhá hodně hlavičkou dolů, že prej můžu rodit dřív, ale neotvírám se. Magnesko prej může a nemusí pomoct, tak se mám šetřit. Tak mi už dělali první monitor no ještě že už mám vše nachystané kdyby ta naše prdelka přeci jen chtěla na svět dřív
Mandarinko tak to je fajn, držím palečky aby se ti to rozjelo samo ten porod a bylo to jako po másle, u mě už je to na hlavu a dneska nastupuji do porodky, no až bude čas tak vám písnu ![]()
Pajuch, děkuji a Tobě at to taky dobře dopadne. Věřím, že je to na hlavu… ale už zítra budeš mít malou u sebe ![]()
ManDarinka90 píše:
Veru, už cítíš pohyby?
občas mi něco „žluňkne“ v břichu, ale nevím, zda to jsou střeva nebo mimísci
![]()
holky jestli už není na porodním,ale dnes byla přihlášená, tak nevím
![]()