Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
1.1.12 15:22

ManDarinko, prosím jak bys to řešila s mimčem, kdyby se narodilo 29.2. jak by slavilo narozeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.1.12 18:31

ahoj holky.torchu odbocim ale nevim ted koho se zeptat.stalo se vam ze jak jste si barvili vlasy tak se vam udelali v hlave male hnede flicky?vubec nevim z ceho to muze byt.na netu pisou ze to muze byt i nejaka reakce ze jsem tehotna.ale treba nejaka alergie nebo ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
2.1.12 10:44

Ahoj,
osobní zkušenost nemám, ale švagrová když byla těhotná s prckem, tak si nemohla barvit vlasy, protože jí barva buď absolutně nechytla nebo jen na nějakých místech, jak píšeš ty, takže je klidně možný, že těhotná jsi. Napiš, jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
2.1.12 12:51

Magdi to sama vůbec nevím, ale doufám, že se narodí radši o pár dnů dřív nebo později, že to nebude na termín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.1.12 19:24

Pajuch, tak at ti to zítra dobře dopadne zase na kontrole, my jedem taky ;-) tentokrát s námi jede mamka, chce ty mrnata taky vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
4.1.12 19:34

Veru moc děkuji i tobě držím palečky :-)
Já byla opět od pondělí v nemocnici zase to v pondělí na ko měla špatný tak mě přijímali na vyvolání a pak zase dobrý a nic, už mi z těch dr hrabe, co dr to jiný názor akorát mě plaší a straší, šla jsem domů mám porodku pět kroků od baráku tak tam radši budu docházet než tam jen tak ležet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.1.12 19:43

Pajuch, já myslela, že už si maličkou držíš v náruči… tak snad to brzy bude a vše at ti-vám dobře dopadne a máš hladký porod :palec: my už jsme taky hlavičkou dolů, tak už se pomalu chystáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
4.1.12 19:52

Mandarinko i prd, kéž by :) no malá je sice připravená ale to je tak vše, jinak je dole nález pořád stejný a nic se nechystá :roll: se jí asi jen tak chtít nebude se bojím že to nakonec budou stejně vyvolávat :roll: no uvidíme
Jinak ti děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.1.12 20:44

Jej Pajuch, tak to ti nezávidím, takhle tě pořád někde stresovat :(
tak snad už se brzo dočkáš a budeš mít maličkou u sebe v nárůčí :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.1.12 20:45

Mandarinko, tak to je super že se taky mimčo otočilo a už se „chystá“ na svět :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.1.12 20:58

ahoj holky :mavam: :mavam:
Veru jak je dvojčátkům? už musíš i cítit pohyby když jsou dvě, nebo je ještě brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.1.12 21:33
magda82 píše:
Veru jak je dvojčátkům? už musíš i cítit pohyby když jsou dvě, nebo je ještě brzo?

Ahojda nevím jak se jim daří, doufám že dobře, zítra uvidíme… jak se mají k světu… :) :)
Pohyby necítím, je na to asi moc brzo, spíš jen šplouchání v břichu, ale to nevím ejstli je od nich nebo od žaludku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.1.12 21:38
veru1234 píše:
magda82 píše:
Veru jak je dvojčátkům? už musíš i cítit pohyby když jsou dvě, nebo je ještě brzo?
Ahojda nevím jak se jim daří, doufám že dobře, zítra uvidíme… jak se mají k světu… :) :)
Pohyby necítím, je na to asi moc brzo, spíš jen šplouchání v břichu, ale to nevím ejstli je od nich nebo od žaludku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.1.12 18:21

Pajuch tak jak si dopadla??????????
my dneska dobře, zase jsme povyrostli… a posílám jednu fotečku, je na ní jeden z prcků.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
5.1.12 18:35

Veru to je dobře že kontrola fajná, jen tak dál :kytka:
No mi dneska na kontrole, na začátku to zase měla zvýšené ale pak se uklidnila tak jsem si oddychla a už máme na grafu pěkné kontrakce, tak dr říkala že bych se mohla rozrodit sama tak uvidíme, další kontrolu mám v pondělí hned ráno a kdyžtak mám mít někoho připraveného kdo mi donese věci kdyby si mě tam nechali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí