Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pajuch tak to máš pěkné,
tak pořád lepší se rozrodit sama, než ty jejich provokačky…
takže v pondělí budem zase moc moc myslet… ![]()
Jinak my dneska zase zdarma na tom 3D UTZ to je taky parada koukat tam na ty cvrčky
![]()
No holky doufejme, klidně bych už rodila ![]()
Veru jo jo utz a 3D je vždy zážitek ![]()
Holky pořád na hlavu, stále 2v1
v pondělí na kontrole teda dr říkal jak jsou cesty krásně zralé, ale myslím že malé se moc ven nechce
jestli do pátku neporodím tak jdu zase v pátek a tam se domluvíme už mě to neba ![]()
pajuch píše:
Holky pořád na hlavu, stále 2v1v pondělí na kontrole teda dr říkal jak jsou cesty krásně zralé, ale myslím že malé se moc ven nechce
jestli do pátku neporodím tak jdu zase v pátek a tam se domluvíme už mě to neba
ale no tak, vždyt už to máš za chvilku uvidíš
už se brzo dočkáš uzlíčku
![]()
No Veru ono jde o to že se nic moc neděje a jestli neporodím sama tak budou vyvolávat a to já nechci
pajuch píše:
No Veru ono jde o to že se nic moc neděje a jestli neporodím sama tak budou vyvolávat a to já nechci
To se ti nedivím, taky bych nechtěla ale nepamatuju si, kdo kdy ted rodil a nevyvolávali miminko… snad každý koho jsem za poslední rok zažila…
![]()
Právě nějak se těm miminkům nechce, kdyby mi aspoň prdla voda, tak sice když je to bez bolestí je to zdlouhavé ale aspoň bych věděla že se něco bude dít a tak nějak do 24 hodin bych porodila..... celou dobu mi to utíkalo a byla jsem v pohodě ale ty poslední dny u termínu jsou fakt na palici
![]()
tak tomu zkus nějako pomoci jak raděj.....
procházky dlouhé, teplé sprchy..... pohyb celkově… zkoušela jsi????
![]()
Pajuch, tak snad se brzy zadaří a malá vykoukne
Tak jsem tady se špatnýma zprávama byla jsem v dia poradně… mám hodnotu 6,2 norma je prej 5,5… mám držet dietu a 24. jdu zase na kontrolu do dia poradny. Vyfasovala jsem papír s tabulkama a den před tím než půjdu na KO si musím naměřit za celý den moč kolik jsem vyčůrala a rozdělit to do třech ampulek tj. každých 8h si musím odměřit moč a pak trochu odlít do ampulky…a pak hodinu před snídaní, hodinu po snídani, hodinu po obědě a hodinu po večeři se musím pokaždé píchnout do prstu a odkapat 5kapek do ampulky
Mandarinko, to je mi líto, ale zase to nemáš tak moc vysoké ne? tak to bude všechno brzo v pořádku uvidíš
![]()
Veru právě že tomu pomáhám ale nic nezabírá
ono se stejně říká že když se tělu nechce tak ti nepomůže nic
jediný co možná trochu zabralo byl fakt sex, po tom jsem v noci měla dvě hodiny posli jako prase
tak musím asi ještě ![]()
Mandarinko já doufám že bude rozumná, díky
a jinak je to smutný že máš takový trápení ale snad se to dietkou srovná a bude to brzo v pohodě, hlavně že prckovi bude dobře ![]()
ahoj holky,chodim k vam nakukovat a mandarinko to ma za par,to to uteklo
ale co pajuch,co vy dve tam,co jako?
sup Sari,at si uz u mamky v naruci ![]()
holky prosim vas nedelate nekdo mzdovou ucetni?
potrebuji pomoc
Ani je to mrcha prostě se jí u mě líbí
nejsem účetní ale co potřebuješ??? třeba jsme tady chytré holky ![]()