Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
5.1.12 18:43

Pajuch tak to máš pěkné, :-) tak pořád lepší se rozrodit sama, než ty jejich provokačky… :( :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: takže v pondělí budem zase moc moc myslet… ;-)
Jinak my dneska zase zdarma na tom 3D UTZ to je taky parada koukat tam na ty cvrčky :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.1.12 18:47

Pajuch to je dobrá zprávička :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
5.1.12 18:59

No holky doufejme, klidně bych už rodila :)
Veru jo jo utz a 3D je vždy zážitek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.1.12 14:53

Pajuch tak co jak je?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 14:55

Holky pořád na hlavu, stále 2v1 :zed: v pondělí na kontrole teda dr říkal jak jsou cesty krásně zralé, ale myslím že malé se moc ven nechce :zed: jestli do pátku neporodím tak jdu zase v pátek a tam se domluvíme už mě to neba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.1.12 15:25
pajuch píše:
Holky pořád na hlavu, stále 2v1 :zed: v pondělí na kontrole teda dr říkal jak jsou cesty krásně zralé, ale myslím že malé se moc ven nechce :zed: jestli do pátku neporodím tak jdu zase v pátek a tam se domluvíme už mě to neba :zed:

ale no tak, vždyt už to máš za chvilku uvidíš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: už se brzo dočkáš uzlíčku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 15:46

No Veru ono jde o to že se nic moc neděje a jestli neporodím sama tak budou vyvolávat a to já nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.1.12 16:08
pajuch píše:
No Veru ono jde o to že se nic moc neděje a jestli neporodím sama tak budou vyvolávat a to já nechci

To se ti nedivím, taky bych nechtěla ale nepamatuju si, kdo kdy ted rodil a nevyvolávali miminko… snad každý koho jsem za poslední rok zažila… :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 16:13

Právě nějak se těm miminkům nechce, kdyby mi aspoň prdla voda, tak sice když je to bez bolestí je to zdlouhavé ale aspoň bych věděla že se něco bude dít a tak nějak do 24 hodin bych porodila..... celou dobu mi to utíkalo a byla jsem v pohodě ale ty poslední dny u termínu jsou fakt na palici :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.1.12 16:15

tak tomu zkus nějako pomoci jak raděj.....
procházky dlouhé, teplé sprchy..... pohyb celkově… zkoušela jsi???? :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.1.12 16:40

Pajuch, tak snad se brzy zadaří a malá vykoukne :hug: Tak jsem tady se špatnýma zprávama byla jsem v dia poradně… mám hodnotu 6,2 norma je prej 5,5… mám držet dietu a 24. jdu zase na kontrolu do dia poradny. Vyfasovala jsem papír s tabulkama a den před tím než půjdu na KO si musím naměřit za celý den moč kolik jsem vyčůrala a rozdělit to do třech ampulek tj. každých 8h si musím odměřit moč a pak trochu odlít do ampulky…a pak hodinu před snídaní, hodinu po snídani, hodinu po obědě a hodinu po večeři se musím pokaždé píchnout do prstu a odkapat 5kapek do ampulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.1.12 17:51

Mandarinko, to je mi líto, ale zase to nemáš tak moc vysoké ne? tak to bude všechno brzo v pořádku uvidíš :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 18:22

Veru právě že tomu pomáhám ale nic nezabírá :D ono se stejně říká že když se tělu nechce tak ti nepomůže nic :D jediný co možná trochu zabralo byl fakt sex, po tom jsem v noci měla dvě hodiny posli jako prase :jazyk: tak musím asi ještě :)
Mandarinko já doufám že bude rozumná, díky :kytka: a jinak je to smutný že máš takový trápení ale snad se to dietkou srovná a bude to brzo v pohodě, hlavně že prckovi bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
10.1.12 19:35

ahoj holky,chodim k vam nakukovat a mandarinko to ma za par,to to uteklo :) ale co pajuch,co vy dve tam,co jako? :mrgreen: sup Sari,at si uz u mamky v naruci :)

holky prosim vas nedelate nekdo mzdovou ucetni? :) potrebuji pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 19:46

Ani je to mrcha prostě se jí u mě líbí :D nejsem účetní ale co potřebuješ??? třeba jsme tady chytré holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí