Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já pohodička, zítra ráno jdu na první monitor tak se těším a jsem zvědavá jestli se něco děje nebo bude ještě klídek ![]()
pajuch píše:
Já pohodička, zítra ráno jdu na první monitor tak se těším a jsem zvědavá jestli se něco děje nebo bude ještě klídek
Jej to to letí tak to budu moc držet palce
a pak napiš, jak to probíhalo
![]()
Ahojky holky, jak je?
Pajuch co to je CS 3? Taky to mám v průkajdě každá kontrola jiný číslo
já jdu zítra do poradny, tak se těším
Ahojda holky ![]()
Mandarinko to je označení čípku, můžeš mít až do 10 ale to už v podstatě rodíš
do cs5 je čípek nezralý a od cs 5 je zralý a pomalu se připravuje, nemusí to nic znamenat, důležité je stejně to aby zašel úplně
ale aspoň vidím že se něco děje ![]()
Držím palečky zítra na poradnu ![]()
Pajuch, aha já mám teda CS 0 přeškrknutá, jinak tam nic nemám. Spletla jsem si to s Výška fundu v cm…to je co? ![]()
Já tady mám na tu výšku fundu každou poradnu zapsané jiné číslo 12, 18, 22 a na posledná poradně 25 ale co to je to netuším ![]()
Mandarinko tak to je dobře že máš cs 0 to znamená že čípek je zavřený a nezkracuje se takže je to v pořádku a nic se neděje
Hele to je snad myslím jak je velká děloha nad pupkem a tak ![]()
http://www.chciotehotnet.cz/…maca-80.html
holky jaké máte s tímto zkušenosti? jakékoliv ať už pozitivní nebo negativní
Tak hlásím zprávy z poradny… brala mi krev, v moči byl opět cukr-takže pokud to bude i příště, tak jdu znovu na křivku. Tlak mám zase o něco vyšší jak minule malá odpovídá na 30tt má 1449g akorát se ještě neotočila. Ale má ještě čas. Teď budu už chodit po 14ti dnech na kontroly.
Mandarinko, tak to jsou dobré zprávy asi až na ten cukr ne??
![]()
kdypak se mrnouskové vlastně otáčejí????
Veru říká se že do 35 týdne by se měli otočit ale vždy to tak není nám i porodní asistentka říkala že to klidně může být na poslední chvíli ![]()
No nějak kolem toho 30tt
netuším, ale kamarádka je o 14dní víc a už týden mám malou otočenou a jak je Veru?
pajuch píše:
Veru říká se že do 35 týdne by se měli otočit ale vždy to tak není nám i porodní asistentka říkala že to klidně může být na poslední chvíli
Tak to jo ![]()
jo a kdy je asi vidět pohlaví? já jsem docela zvědavá co ty naši broučci dva budou ![]()
![]()