Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky
Jsem ráda že se vám daří to je super
a Magdi snad už to nebude dlouho trvat a zadaří se ![]()
No a jinak mi příští pátek jdeme na první monitor už do porodky tak se těším už budu chodit jen tam a každý týden, no nezdá se to ale už jen 4 týdny
![]()
Pajuch, jééé už jen 4 týdny, to bych chtěla taky
a co cítíš se dobře, nejsi nervozní?
Pajuch teda to to uteklo to je super budu držet palečky
![]()
Magdi, tak to je možný že je to baterkama tak uvidíš příští měsíc vyměn je na začátku měření
![]()
Mandarinko jo jo, už je i tak v rámci možností docela dobře, i ranní nevolnosti už nejsou každý den, za co jsem ráda
ale měla jsem hodně krušné chvilky to je pravda
nikomu bych je nepřála takové nevolnosti 14 dní jsem do pusy nevzala nic k jídlu ani jsem nepila hrůza
ted už si to pěkně papkám, jen občas to ráno je krušné ale dá se to vydržet.
No jo malá roste určitě jako z vody uvidíš před vánoci
![]()
Ahoj holky, MS jsem měla 15.11.2011 od 26., 27., 28., 29., a 1. jsme měli s přítelem styk, dva dny po posledním styku mě začali hrozně bolet prsa, bolest vzrustala a přidala se i teplota a šílená chuť po okurkách a zelenině. V pátek jsem byla u doktora a čekám na výsledek krve zda jsem těhu, ráno mi to nedalo a udělala jsem si test a druhá čárka ale slabá, tak jsem si udělala druhý a zase druhá ale slabá. Teď jsem v napětí co mi v pondělí řekne doktor, jestli snad konečně bude vše pozitivní. Co vy myslíte? Co si myslíte o testech jak moc jsou spolehlivé?
Mandarinko cítím se dobře, jsem už teda sama pro sebe těžká a říkám si že bych už klidně rodila
ale nechci kolem vánoc ani na silvestra když už tak fakt kolem termínu
buď toho 11.1. to je hezký datum a nebo vydržet do 13.1. to má chlap 35 narozeniny
ale tak jako tak to bude mít jako dárek
Nervózní nejsem ani porodu se nějak nebojím spíš se víc bojím těch bolestí na to já jsem cíťa a jdu hned do mdlob
tak uvidíme jak to dopadne, spíš jsem zvědavá kdy a jak mě to přepadne ![]()
Veru to je dobře že už je ti fajn
tak si to pěkně užívej ![]()
Pajuch, tak na to jsem taky zvědavá kdy, kde a jak mě to chytne
![]()
ManDarinka90 píše:
Pajuch, tak na to jsem taky zvědavá kdy, kde a jak mě to chytne![]()
Vendulko, urcite ti to vyslo, gratuluju:) boli te nejak bricho jako kdyz to mas dostat? ja jsem na tom stejne, jen jsem si dneska delala test a carka nikde.tak uvidim zitra, bude to 14DPO a pak uz nadeji vzdam…
jovena: Já mám dostat MS zítra, prsa mám tak třikrát větší a moc bolestivá přes noc nespím, jak to bolí, a mamka když mě dnes viděla říkala že se nalívají, že před MS by takové nebyly. Tak uvidím a zítra bude i krevní test. Třeba tam zítra bude ![]()
Tak je tam
Krevní test pozitivní a pátý TT a druhá čárka sílí ![]()
Vendulka24 píše:
Tak je tamKrevní test pozitivní a pátý TT a druhá čárka sílí
gratulace
![]()
Vendulka24 píše:
Vendulka24 píše:
děkuji
po čtyřech letech snažení jsou to vysněné dvě čárky ![]()