Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
9.12.11 19:42

Ahojda holky :-) Jsem ráda že se vám daří to je super :palec: a Magdi snad už to nebude dlouho trvat a zadaří se :andel:
No a jinak mi příští pátek jdeme na první monitor už do porodky tak se těším už budu chodit jen tam a každý týden, no nezdá se to ale už jen 4 týdny 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.12.11 20:06

Pajuch, jééé už jen 4 týdny, to bych chtěla taky :palec: a co cítíš se dobře, nejsi nervozní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
9.12.11 23:50

Pajuch teda to to uteklo to je super budu držet palečky :hug: :hug: :hug: :hug:
Magdi, tak to je možný že je to baterkama tak uvidíš příští měsíc vyměn je na začátku měření :palec: :palec: :palec:
Mandarinko jo jo, už je i tak v rámci možností docela dobře, i ranní nevolnosti už nejsou každý den, za co jsem ráda :dance: :dance: :dance: :dance: ale měla jsem hodně krušné chvilky to je pravda :poblion: :poblion: :,( :,( :,( :,( nikomu bych je nepřála takové nevolnosti 14 dní jsem do pusy nevzala nic k jídlu ani jsem nepila hrůza :zed: :zed: :zed: :zed: ted už si to pěkně papkám, jen občas to ráno je krušné ale dá se to vydržet.
No jo malá roste určitě jako z vody uvidíš před vánoci :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
10.12.11 16:38

Ahoj holky, MS jsem měla 15.11.2011 od 26., 27., 28., 29., a 1. jsme měli s přítelem styk, dva dny po posledním styku mě začali hrozně bolet prsa, bolest vzrustala a přidala se i teplota a šílená chuť po okurkách a zelenině. V pátek jsem byla u doktora a čekám na výsledek krve zda jsem těhu, ráno mi to nedalo a udělala jsem si test a druhá čárka ale slabá, tak jsem si udělala druhý a zase druhá ale slabá. Teď jsem v napětí co mi v pondělí řekne doktor, jestli snad konečně bude vše pozitivní. Co vy myslíte? Co si myslíte o testech jak moc jsou spolehlivé?

• Citovat
  • Upravit
12421
10.12.11 21:09

Mandarinko cítím se dobře, jsem už teda sama pro sebe těžká a říkám si že bych už klidně rodila :D ale nechci kolem vánoc ani na silvestra když už tak fakt kolem termínu :-) buď toho 11.1. to je hezký datum a nebo vydržet do 13.1. to má chlap 35 narozeniny :srdce: ale tak jako tak to bude mít jako dárek :-) Nervózní nejsem ani porodu se nějak nebojím spíš se víc bojím těch bolestí na to já jsem cíťa a jdu hned do mdlob :D tak uvidíme jak to dopadne, spíš jsem zvědavá kdy a jak mě to přepadne 8o
Veru to je dobře že už je ti fajn :palec: tak si to pěkně užívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.12.11 12:34

Pajuch, tak na to jsem taky zvědavá kdy, kde a jak mě to chytne :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.12.11 17:39
Tak tak :D
ManDarinka90 píše:
Pajuch, tak na to jsem taky zvědavá kdy, kde a jak mě to chytne :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jovena
11.12.11 18:39

Vendulko, urcite ti to vyslo, gratuluju:) boli te nejak bricho jako kdyz to mas dostat? ja jsem na tom stejne, jen jsem si dneska delala test a carka nikde.tak uvidim zitra, bude to 14DPO a pak uz nadeji vzdam…

• Citovat
  • Upravit
Vendulka24
11.12.11 19:47

jovena: Já mám dostat MS zítra, prsa mám tak třikrát větší a moc bolestivá přes noc nespím, jak to bolí, a mamka když mě dnes viděla říkala že se nalívají, že před MS by takové nebyly. Tak uvidím a zítra bude i krevní test. Třeba tam zítra bude :)

• Citovat
  • Upravit
14777
11.12.11 22:35

holky dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
12.12.11 11:00

Tak je tam :) Krevní test pozitivní a pátý TT a druhá čárka sílí :)

• Citovat
  • Upravit
22131
12.12.11 11:08
Vendulka24 píše:
Tak je tam :) Krevní test pozitivní a pátý TT a druhá čárka sílí :)

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.12.11 11:15
Vendulka24 píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
12.12.11 11:48
Gratuluji :pankac:
Vendulka24 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
12.12.11 12:53

děkuji :) po čtyřech letech snažení jsou to vysněné dvě čárky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex