Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
24.1.12 20:19

Paji,moc gratuluji jeste jednou,mala je nadherna :srdce: a porod koukam,ze taky nic moc,jako ten muj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
25.1.12 09:13

Holky moc děkuji :hug: je to naše zlato :srdce:
Ani no nic moc ale druhé dítko nezavrhuji ale času dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
25.1.12 09:18

Můžu se holky zeptat, zda je tento test pozitivní?? Jsem 11 DPO, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.1.12 09:24
RadulkaZ píše:

Já bych řekla, že ano :palec: tiše gratuluji a zítra bych test zopakovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
25.1.12 09:36
RadulkaZ píše:

to už je pěkný dušík :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.1.12 19:35

Ahoj holky :mavam:
Pajuch, tak co malá? Je hodNoučká a pěkně papá? Netrápí prdíky?
Veru, a jak se daří Vám?

My jdeme zítra na druhý monitor, tak se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.1.12 19:58

jeeeeeeee..Mandarinko ty uz si skoro 36 8o toto leti,jak se citis? ;) :kytka:

Paji,jak to zvladate,je hodna? co prdiky? myslim na tebe :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
30.1.12 20:02
RadulkaZ píše:

Je stoprocentně pozitivní :-) Takhle má jedenáctý den vypadat. Je krásně široký po celé šířce a růžový. Falešně pozitivní by byl, pokud by to byla jen taková nitka po kraji proužku. a zbytek bílý. Gratuluji a přeji aby čárka držela, hcg stoupá každý druhý den a pozor, já měla čárky silnější z odpolední moči, ne z raní :-)

• Citovat
  • Upravit
22131
30.1.12 20:15

Mandarinko ahoj :mavam: :mavam:
my měli před 14 dny špatné výsledky v HK, tak uvidíme tenhle týden jak dopadneme.......
jinak jsem konečně přibrala 2,5kg, ale pořád mi chybí do mé váhy 4kg.....

Koukám jak to u tebe letí… kdypak jdete na monitor zítra??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.1.12 20:16
Anik6 píše:
jeeeeeeee..Mandarinko ty uz si skoro 36 8o toto leti,jak se citis? ;) :kytka:Paji,jak to zvladate,je hodna? co prdiky? myslim na tebe :kytka: :)

No cítím se jak chodící balon :lol: už bych to chtěla mít za sebou, moc toho už neudělám a ten poslední měsíc je strááášně dlouhý. A co u Vás, co malej? Letí to za chvíli máte 5měs. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
30.1.12 20:16

Ahojda holky díky za optání :hug: no malá je zlatá, prdíky nás trápili ten týden co jsme přišli domů a teď ťuk ťuk ať to nezakřiknu je zatím klídek a je fakt hodná většinu dne prospí a řekne si jen o jídlo, s kojením sice trochu bojujeme ale kojím, občas na noc ji přikrmím ale jinak to jde tak snad nám to vše vydrží :andel: používáme infacol a teď jsme začali espumisan prostě prevence musí být :mrgreen:
Mandarinko ty už to máš fakt za pár super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
30.1.12 20:19
RadulkaZ píše:

Rozhodně!!! Gratuluju a mooooc závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.1.12 20:20

Veru, jejda a jaké pak výsledky, určitě to bude v pořádku :hug: a co pohyby? Jojo už jdu na druhý monitor zítra :dance: před 14 dny mi na kontrole řekla, že maličká naléhá moc hlavičkou dolů abych se šetřila, že to může přijít dřív, tak jsem zvědavá co mi řekne zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
30.1.12 20:22
ManDarinka90 píše:
Veru, jejda a jaké pak výsledky, určitě to bude v pořádku :hug: a co pohyby? Jojo už jdu na druhý monitor zítra :dance: před 14 dny mi na kontrole řekla, že maličká naléhá moc hlavičkou dolů abych se šetřila, že to může přijít dřív, tak jsem zvědavá co mi řekne zítra.

No jedno má málo plodové vody proti druhému… a je menší o 4-5 dnů… tak uvidíme jak to bude vypadat ve čt.....
No pohyby asi týden zpět se mi v břuchu něco mele, ale tak 1× za den… ale není to pravidlo včera třeba nic… tak nevím :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: je to spíš takové „bublinkování“ takové nevím jak to popsat :d
Tak třeba půjde malá dřív ven ;-) ted už by to přece nevadilo ne? :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.1.12 20:31

Veru, tak tfuj tfuj a dej vědět jak jsi dopadla a pohlaď si za mě-tetičku bříško :hug: jojo teď už by to nevadilo už máme vše nachystané. Táta bude zítra skládat postýlku :) a Viki se narodila ve 36tt a byla v pořádku, tak bych se nezlobila kdyby už chtěla jít ven aspoň bych to měla už za sebou :andel: docela se bojím porodu, jak nevím co mě pořádně čeká-kontrakce, bolesti… přeci jen u Viki jsem nic neměla a císař je něco úplně jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí