Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ManDarinko, drž se oni by to měli dát antibiotika před porodem,aby to při porodu nechytla malá,jen se to tak slyšela. Veru budu tobě taky držet palečky ať proběhne v pořádku
![]()
Ahojda holky ![]()
Veru držím moc palečky ať je to všechno ok a jsi brzo doma ![]()
Mandarinko, no ty už to máš za pár
taky moc držím palečky a jak píše Magda dostaneš antibiotika a bude to ok, tobě to nevadí a pro malou jako prevenci ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek v porodnici. Udělali mi monitor-ten byl ukázkový, jinak mám plánovaný příjem do porodky na 1.3. v 8h a pokud možno na lačno
kdyby byl potřeba císař… pokud teda do té doby neporodím sama…takže stále na trní. Nesmím přenášet kvůli té cukrovce, tak jsem zvědavá, ale zatím se maličké ven nechce ![]()
ManDarinka90 píše:
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek v porodnici. Udělali mi monitor-ten byl ukázkový, jinak mám plánovaný příjem do porodky na 1.3. v 8h a pokud možno na lačnokdyby byl potřeba císař… pokud teda do té doby neporodím sama…takže stále na trní. Nesmím přenášet kvůli té cukrovce, tak jsem zvědavá, ale zatím se maličké ven nechce
tak to je krásn, kde budeš rodit??
ManDarinka90 píše:
Veru, v Č.B.a co ty, jak je?
já jsem v Hradci Králové
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:já jsem v Hradci Králové
a už máš po tom zákroku? Bolelo to? Jak dlouho tam budeš?
![]()
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:a už máš po tom zákroku? Bolelo to? Jak dlouho tam budeš?ManDarinka90 píše:já jsem v Hradci Králové
ne ne, zákrok budou dělat zítra ráno někdy kolem 9 hod.......pak budu na JIPce asi 24 hodin, pak 3 dny klidu a min týden potom ejště v nemocnici na pozorováni, podle toho jak to půjde a dopadne
Jejda, tak at ti to tam rychle uteče a hlavně at to udělají pořádně a vše je jak má být ![]()
Veru taky držím všechny palečky
![]()
mě začíná pobolívat břicho nárazové píchání v podbřišku
![]()
Veru držím moc palečky ať to dobře dopadne a je vám fajn ![]()
Mandarinko už se těším až porodíš ![]()
Holky koukejte tak jsem šikovná ![]()
Pajuch ahojky, no ta je k sežrání
já se těším taky až to budu mít za sebou ![]()
holky děkuju vám všem moc, až to půjde napíšu… ale dřív než úterý středa to nebude.....
Pajuch tak to je úžasné fotečky kouzelné
![]()
Ahoj
Zdravím Vás všechny i já si budu dělat příští týden test jsem napjatá jak blázen.20.2 měla přijít M nedošla.Mám to už rok pravidelný na den přesně a teď nic.