Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
veru1234 píše:magda82 píše:prý jo, já se na to ptala, a doktor říkal jj m ůže,… jen tam neplave.. je jakoby „přikurtovaný k bříšku“ jinak tomu prý nic nevadí… tak nevím…veru1234 píše:ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?
Ahoj holky jak se daří???![]()
![]()
![]()
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě!![]()
![]()
tak uvidíme......
tak hlavně ať rostou oba bobánci malíncí
![]()
jinak já jsem dnes 26DC a mám bílkový hlen s příměsí krve,
jo MS se blíží, ale co ten bílkový hlen, nemá být před MS sucho?
magda82 píše:veru1234 píše:tak hlavně ať rostou oba bobánci malíncímagda82 píše:prý jo, já se na to ptala, a doktor říkal jj m ůže,… jen tam neplave.. je jakoby „přikurtovaný k bříšku“ jinak tomu prý nic nevadí… tak nevím…veru1234 píše:ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?
Ahoj holky jak se daří???![]()
![]()
![]()
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě!![]()
![]()
tak uvidíme......
![]()
![]()
jinak já jsem dnes 26DC a mám bílkový hlen s příměsí krve,
jo MS se blíží, ale co ten bílkový hlen, nemá být před MS sucho?
tak třeba je to dobré znamení
![]()
Ahojky,doufam,ze nevadi ze jsem se dnes rano prodala k vam do diskkuze,ale po dnesni zkusenosti jsem musela…Je mi 20 a studuu,v posledni dobe me bolela hlava,mele jsem tedy porad mam sileny pocity na zvraceni a ke vsemu jsem nedostala menstruaci,tak jsem si vcera poridila test a udelala ho…Nemohla jsem ani cekat do doby nez mi zazvoni budik a vstala jsem kvuli tomu brzo…Co se nestalo vysli// carky:) Na jednu stranu rada jsem ale strasne me to zaskocilo,nevim co mam dal ted delat,vi to jen mamca,pritele nechci v praci rozrusovat !! Bojim se,aby me nekdo z rodiny netlacil na potrat,kdyby mi lekar potvrdil tehu ![]()
tak to gratuluji a raduj se,je to nadhera mit miminko
ikdyz budes mlada maminka,tak to urco bude mit i sve „vyhody“ ale az pozdeji,ve 40 mu uz bude 20 a muzes si uzivat zivota
ale o tom to asi neni.Kazdopadne,pokud te nekdo bude nutit k potratu,tak at te nuti,neposlouchej ho.Poslouchej jen svoje srdicko a pocity.Je to tvoje miminko a ty jeho maminka,ty to rozhodnes!Uzivej si to a zadny stresy mamko ![]()
Moc dekuju !!!
Jsem strasne statsna !! Doma jsme se o tom bavili a myslim,ze jsou nadseny,jen babicky se budou asi ze zacatku zlobit,preci jen studuju
Porad si rikam,ze 20 let neni zase tak malo,znam holciny co maji deticky mnohem driv
Dnes jdu na krev,tak uvidime ![]()
holky asi jsem objevila ducha. nemužu ho pořadne vyfotit ale jde videt normalně i bez naklanění . co myslite mam ducha?? jsem 39DC a pravděpodobně +- 17 DPO. včera pozitivní ovutesty a dnes tohle
michaellevik píše:
holky asi jsem objevila ducha. nemužu ho pořadne vyfotit ale jde videt normalně i bez naklanění . co myslite mam ducha?? jsem 39DC a pravděpodobně +- 17 DPO. včera pozitivní ovutesty a dnes tohle
pokud jsi měla včera pozitivní ovu test, tak těhu test může dělat duchy při ovulce, měla jsem to tak i já a spousta dalších, piodle tvého grafu asi ani ovulka nebyla, řekla bych že bud teprve bude, a nebo je to anovulák, držím palce ![]()
halo,halo holky,jakpak je?Mandarinko,ty to mas fakt za par
zavidim,ten nas Vojtik je uz kluk jako buk,ne uz zadny maly miminko
Veru co tvoje dve srdicka?vsechno v poradku?uz vite,co to bude?
![]()
Ahoj Anik v pátek nastupuju do nemocnice na laserový zákrok na placentě
![]()
jinak jj měly by to být holčičky pokud to všechno dobře dopadne a přežijou to
![]()
Veru,moc drzim palce,urcite to vsechno dobre dopadne,holky jsou bojovnice a jakpak se budou jmenovat?
![]()
veru1234 píše:
Ahoj Anik v pátek nastupuju do nemocnice na laserový zákrok na placentě![]()
![]()
![]()
jinak jj měly by to být holčičky pokud to všechno dobře dopadne a přežijou to![]()
Verunko drž drž se bude to dobré
budeme tady na tebe všechny myslet
holky moc děkuju, snad to zvládneme všichni tři a dotáhneme do zdárného konce
![]()
já vás budu informovat… beru sebou notase a wifi je v nemocnici… takže abych se nenudila budu napíchlá na net ![]()
Jinak jména zatím nevybíráme… čekáme do poslední chvíle, jak se to vlastně vyvine…
![]()
Ahojky holky
Veru, přeju hodně štěstíčka aby to dobře dopadlo ![]()
jinak u nás se čeká do čtvrtka zda porodím, jinak mám doporučení do porodnice na pátek a bude se tam rozhodovat jestli mi budou malou vyvolávat kvůli mojí cukrovce, tak jsem zvědavá
a do toho mám pozitivního streptokoka ![]()
Anik no jo ty už máš doma pořádnýho chlapa, je sladkej ![]()
mandarinko děkuju…
koukám ty máš taky veselo…
to je hrůza takhle nic nevědět vid
já ani nevím, jak dlouho si tam pobudu… což mě vadí ze všeho nejvíc…