Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
5.2.12 18:23
veru1234 píše:
magda82 píše:
veru1234 píše:
Ahoj holky jak se daří??? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě! :think: :think: :think: tak uvidíme......
ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?
prý jo, já se na to ptala, a doktor říkal jj m ůže,… jen tam neplave.. je jakoby „přikurtovaný k bříšku“ jinak tomu prý nic nevadí… tak nevím…

tak hlavně ať rostou oba bobánci malíncí :hug: :hug: :hug:
jinak já jsem dnes 26DC a mám bílkový hlen s příměsí krve,
jo MS se blíží, ale co ten bílkový hlen, nemá být před MS sucho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.2.12 18:51
magda82 píše:
veru1234 píše:
magda82 píše:
veru1234 píše:
Ahoj holky jak se daří??? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
u nás pořád asi stejné, jedno mimi nemá vůbec plodovou vodu… a asi za měsíc mě čeká laserový zákrok na placentě! :think: :think: :think: tak uvidíme......
ahoj veru, jak nemá vůbec plodovou, to tak může přežít?
prý jo, já se na to ptala, a doktor říkal jj m ůže,… jen tam neplave.. je jakoby „přikurtovaný k bříšku“ jinak tomu prý nic nevadí… tak nevím…
tak hlavně ať rostou oba bobánci malíncí :hug: :hug: :hug:
jinak já jsem dnes 26DC a mám bílkový hlen s příměsí krve,
jo MS se blíží, ale co ten bílkový hlen, nemá být před MS sucho?

tak třeba je to dobré znamení :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.2.12 07:43

Veru, tak ať vše dopadne v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 07:29

Ahojky,doufam,ze nevadi ze jsem se dnes rano prodala k vam do diskkuze,ale po dnesni zkusenosti jsem musela…Je mi 20 a studuu,v posledni dobe me bolela hlava,mele jsem tedy porad mam sileny pocity na zvraceni a ke vsemu jsem nedostala menstruaci,tak jsem si vcera poridila test a udelala ho…Nemohla jsem ani cekat do doby nez mi zazvoni budik a vstala jsem kvuli tomu brzo…Co se nestalo vysli// carky:) Na jednu stranu rada jsem ale strasne me to zaskocilo,nevim co mam dal ted delat,vi to jen mamca,pritele nechci v praci rozrusovat !! Bojim se,aby me nekdo z rodiny netlacil na potrat,kdyby mi lekar potvrdil tehu :(

• Citovat
  • Upravit
5165
13.2.12 11:09

tak to gratuluji a raduj se,je to nadhera mit miminko :srdce: ikdyz budes mlada maminka,tak to urco bude mit i sve „vyhody“ ale az pozdeji,ve 40 mu uz bude 20 a muzes si uzivat zivota :) ale o tom to asi neni.Kazdopadne,pokud te nekdo bude nutit k potratu,tak at te nuti,neposlouchej ho.Poslouchej jen svoje srdicko a pocity.Je to tvoje miminko a ty jeho maminka,ty to rozhodnes!Uzivej si to a zadny stresy mamko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 05:04

Moc dekuju !!! :) Jsem strasne statsna !! Doma jsme se o tom bavili a myslim,ze jsou nadseny,jen babicky se budou asi ze zacatku zlobit,preci jen studuju :) Porad si rikam,ze 20 let neni zase tak malo,znam holciny co maji deticky mnohem driv :) Dnes jdu na krev,tak uvidime :))

• Citovat
  • Upravit
854
14.2.12 07:11

holky asi jsem objevila ducha. nemužu ho pořadne vyfotit ale jde videt normalně i bez naklanění . co myslite mam ducha?? jsem 39DC a pravděpodobně +- 17 DPO. včera pozitivní ovutesty a dnes tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 10:27
michaellevik píše:
holky asi jsem objevila ducha. nemužu ho pořadne vyfotit ale jde videt normalně i bez naklanění . co myslite mam ducha?? jsem 39DC a pravděpodobně +- 17 DPO. včera pozitivní ovutesty a dnes tohle

pokud jsi měla včera pozitivní ovu test, tak těhu test může dělat duchy při ovulce, měla jsem to tak i já a spousta dalších, piodle tvého grafu asi ani ovulka nebyla, řekla bych že bud teprve bude, a nebo je to anovulák, držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
5165
21.2.12 14:00

halo,halo holky,jakpak je?Mandarinko,ty to mas fakt za par :kytka: zavidim,ten nas Vojtik je uz kluk jako buk,ne uz zadny maly miminko :) Veru co tvoje dve srdicka?vsechno v poradku?uz vite,co to bude? ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
21.2.12 14:10

Ahoj Anik v pátek nastupuju do nemocnice na laserový zákrok na placentě :( :( :( :(
jinak jj měly by to být holčičky pokud to všechno dobře dopadne a přežijou to :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
21.2.12 14:19

Veru,moc drzim palce,urcite to vsechno dobre dopadne,holky jsou bojovnice a jakpak se budou jmenovat? :hug: :hug: :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
21.2.12 14:31
veru1234 píše:
Ahoj Anik v pátek nastupuju do nemocnice na laserový zákrok na placentě :( :( :( :(
jinak jj měly by to být holčičky pokud to všechno dobře dopadne a přežijou to :andel: :andel:

Verunko drž drž se bude to dobré :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: budeme tady na tebe všechny myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
21.2.12 15:06

holky moc děkuju, snad to zvládneme všichni tři a dotáhneme do zdárného konce ;-) :hug: :hug: :hug:
já vás budu informovat… beru sebou notase a wifi je v nemocnici… takže abych se nenudila budu napíchlá na net ;-)
Jinak jména zatím nevybíráme… čekáme do poslední chvíle, jak se to vlastně vyvine… :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.12 16:04

Ahojky holky

Veru, přeju hodně štěstíčka aby to dobře dopadlo :hug:

jinak u nás se čeká do čtvrtka zda porodím, jinak mám doporučení do porodnice na pátek a bude se tam rozhodovat jestli mi budou malou vyvolávat kvůli mojí cukrovce, tak jsem zvědavá :think: a do toho mám pozitivního streptokoka :roll:

Anik no jo ty už máš doma pořádnýho chlapa, je sladkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
21.2.12 17:48

mandarinko děkuju…
koukám ty máš taky veselo… :( to je hrůza takhle nic nevědět vid :( já ani nevím, jak dlouho si tam pobudu… což mě vadí ze všeho nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí