Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
8.3.12 20:29
ManDarinka90 píše:
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
Naše maličká :srdce:
tak je úžasná :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
a co na ní Vaneska???
Ta ji viděla zatím jen na fotkách, je ještě u babičky na Moravě, ale v sobotu už se ji dočkáme :srdce:

jéé aha, tak to jo… to se uričtě těší vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
13.3.12 21:33

Veru a ty jak se cítíš? co miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
14.3.12 21:14

Magdi já se cítím uplně skvěle a mimískové se mají asi taky dobře, mají kolem 0,5kg každé… :dance: :dance: :dance: :dance:
dneska jsme je viděli na UTZ a mají uplně jiné „uskupení“ než min týden ve čtvrtek… ale už moc místa na přetáční tam nemají … :hug: :hug: :hug: :hug:

A jak se daří tobě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
14.3.12 21:32

u mě zatím nic nového ještě nejsem těhule :( :(
teď v dubnu jdu na preventivku, musela jsem zas začít měřit,takže vezmu kalendář a podle toho se to bude vyvíjet dál, jenže si přeju aby dostal rozum a aby šel ještě aspoň teď jednou na spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.3.12 09:36

Magdi to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
a proč tam vlastně nechce jít, to netouží po miminku?? nebo se bojí toho spermio co by mu vyšlo za hodnoty??? Vždyt se to ted dá léčit práškama… tak kde je v něm problém????? :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.3.12 09:59

Very spíše se obávám opravdu toho že se bojí výsledku. jinak už jsem tu četla případ, že vitamíny ještě víc zhoršily spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.3.12 10:32
magda82 píše:
Very spíše se obávám opravdu toho že se bojí výsledku. jinak už jsem tu četla případ, že vitamíny ještě víc zhoršily spermiogram.

to je škoda no :think: :think: :think: :think: že se bojí ..... ale třeba ho „udoláš“ a on začne přemýšlet nad tím, že by chtěl druhého andílka domů :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
No i to je možné, ale ve většině případů to spíš pomohlo než uškodilo :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.4.12 12:50

Holkyyyyyyyyy tak co novéééééééhoooooooooo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.4.12 12:56

Ahooj, my rostem jako z vody a malá je hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
6.4.12 13:02

u mě nového nic..... stále čekáme...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25janinka
9.4.12 19:23

Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
22131
9.4.12 19:47
@25janinka píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď :)

zkus už ráno a uvidíš :palec:
držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
9.4.12 20:14
@25janinka píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď :)

Já měla dušíka už 9 den po IUI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25janinka
9.4.12 20:27

Děkuji moc za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
25janinka
9.4.12 20:29

A ještě jsem se chtěla zeptat jestli něco může naznačovat to že mi v pátek a dnes ráno bylo na zvracení ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex