Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:Ta ji viděla zatím jen na fotkách, je ještě u babičky na Moravě, ale v sobotu už se ji dočkámeManDarinka90 píše:tak je úžasná
Naše maličká![]()
![]()
![]()
![]()
a co na ní Vaneska???
jéé aha, tak to jo… to se uričtě těší vid???
Magdi já se cítím uplně skvěle a mimískové se mají asi taky dobře, mají kolem 0,5kg každé…
![]()
dneska jsme je viděli na UTZ a mají uplně jiné „uskupení“ než min týden ve čtvrtek… ale už moc místa na přetáční tam nemají …
![]()
A jak se daří tobě????
u mě zatím nic nového ještě nejsem těhule
![]()
teď v dubnu jdu na preventivku, musela jsem zas začít měřit,takže vezmu kalendář a podle toho se to bude vyvíjet dál, jenže si přeju aby dostal rozum a aby šel ještě aspoň teď jednou na spermiogram
Magdi to je mi moc líto
![]()
a proč tam vlastně nechce jít, to netouží po miminku?? nebo se bojí toho spermio co by mu vyšlo za hodnoty??? Vždyt se to ted dá léčit práškama… tak kde je v něm problém?????
![]()
Very spíše se obávám opravdu toho že se bojí výsledku. jinak už jsem tu četla případ, že vitamíny ještě víc zhoršily spermiogram.
magda82 píše:
Very spíše se obávám opravdu toho že se bojí výsledku. jinak už jsem tu četla případ, že vitamíny ještě víc zhoršily spermiogram.
to je škoda no
že se bojí ..... ale třeba ho „udoláš“ a on začne přemýšlet nad tím, že by chtěl druhého andílka domů
![]()
No i to je možné, ale ve většině případů to spíš pomohlo než uškodilo
![]()
Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď ![]()
@25janinka píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď
zkus už ráno a uvidíš ![]()
držím palečky
![]()
@25janinka píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat před 12 dny jsem podstoupila inseminaci,menstruaci jsem měla dostat v sobotu a nic a nevím kdybych si měla udělat těhotenský test děkuji předem za odpověď
Já měla dušíka už 9 den po IUI ![]()
A ještě jsem se chtěla zeptat jestli něco může naznačovat to že mi v pátek a dnes ráno bylo na zvracení ?