Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@25janinka
co ti poradit,… leta tak počkej pár dnů a pak zatít k mudrovi… nic víc ti ted poradit asi nemůže nikdo…
Verunko,myslim na tebe
jakpak se Vam dari?
doufam,ze vsechno v poradku a uz to mas fakt za par, 10tydnu…to si presne pamatuji a tech 10tydnu mi docela uteklo,takze uzivej krasnyho pocasi a hl.odpocivej..
![]()
@Anik6 píše:
Verunko,myslim na tebejakpak se Vam dari?
doufam,ze vsechno v poradku a uz to mas fakt za par, 10tydnu…to si presne pamatuji a tech 10tydnu mi docela uteklo,takze uzivej krasnyho pocasi a hl.odpocivej..
![]()
Ahojda Anik, moc děkuji
, ale mě tak dlouho nenechají, myslím si že tak 6 tt max…
a mrnouskové budou na světě
![]()
A jak se daří vám? co vojtíšek? včera měl svátek vid? tak všechno nejlepší dodatečně
![]()
Vojtisek je zlaticko a mooooc dekujeme
roste jako z vody,na 7m prohlidce mel 71cm a 8980g
proc myslis,ze te nenechaji? ![]()
@Anik6 píše:
Vojtisek je zlaticko a mooooc dekujemeroste jako z vody,na 7m prohlidce mel 71cm a 8980g
proc myslis,ze te nenechaji?
Ty jo, tak to už je chlapák
to je úžasné, jak roste
![]()
No protože placenta vyživuje 2 plody a může být hodně „opotřebovaná“ a už nemusí vyživovat tak jak má… a k tomu jsem ještě po tom zákroku, kdy se na ní dělali nějaké úpravy, tak i tím dostala zabrat, tak uvidím,… statistiky říkají porod mezi 33-35tt.. tak třeba budu výjimka a mrnouskové se budou u mě dopíkat dýl ![]()
Tak moc drzim palce,aby se udrzely co nejdele
ehm,coze ze to cekate? ![]()
@Anik6 píše:
Tak moc drzim palce,aby se udrzely co nejdeleehm,coze ze to cekate?
dík moc taky budu doufat, že tam vydržejí co nejdéle ![]()
holky žijete? jak se máte? koukám, tahle diskuze uplně umřela … vědět o sobě nedáte!!!!
![]()
@veru1234 píše:
holky žijete? jak se máte? koukám, tahle diskuze uplně umřela … vědět o sobě nedáte!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj Verunko
![]()
jak se máš a co miminka?
@magda82 píše:
ahoj Verunko![]()
![]()
![]()
![]()
jak se máš a co miminka?
Ahoj Magdi,
já se mám dobře a miminka snad taky,… dopsala jsem si konečně profil, tak si můžeš počíst jak jsme bojovali a bojujeme ![]()
A co ty jak se máš??????
@veru1234 píše:
Ahoj Magdi,
já se mám dobře a miminka snad taky,… dopsala jsem si konečně profil, tak si můžeš počíst jak jsme bojovali a bojujeme
A co ty jak se máš??????
zatím stále snažilka, ale do SZ zprávy večer napíšu víc, nechci ti psát ve veřejných diskuzích, je to dost osobní.
@magda82 píše:
zatím stále snažilka, ale do SZ zprávy večer napíšu víc, nechci ti psát ve veřejných diskuzích, je to dost osobní.
jo to chápu, tak já budu čekat na SZ ![]()
Ahojda holky a Veru ![]()
Já pořád někde lítám využívám krásného počasí a jsme skoro pořád venku ale jsem ráda protože doma bych se ukousala
Koukám už ti to pěkně utíká týýý brďo a za chvíli budou holky na světě ![]()
My už děláme pokroky a za chvíli nám už budou 4 měsíce
letí to jak blázen
Magdi tobě držím palečky a jestli jdete do nějaké pomoci tak držím ještě více
nám vyšla inseminace a jestli druhé nepůjde plus mínus tak do 4 měsíců snažení tak asi půjdeme znova no ještě uvidíme nechci předbíhat
Dneska ráno jsem dala na vaši radu a udělal si test a bohužel vyšel negativně,hned potom jsem zvracela ,mám bolesti v podbřišku a bolí mi prsa poraďte co by to mohlo být?