Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25janinka
10.4.12 10:55

Dneska ráno jsem dala na vaši radu a udělal si test a bohužel vyšel negativně,hned potom jsem zvracela ,mám bolesti v podbřišku a bolí mi prsa poraďte co by to mohlo být?
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
22131
10.4.12 17:27

@25janinka
co ti poradit,… leta tak počkej pár dnů a pak zatít k mudrovi… nic víc ti ted poradit asi nemůže nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.4.12 09:00

Verunko,myslim na tebe :hug: jakpak se Vam dari? :kytka: doufam,ze vsechno v poradku a uz to mas fakt za par, 10tydnu…to si presne pamatuji a tech 10tydnu mi docela uteklo,takze uzivej krasnyho pocasi a hl.odpocivej.. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
24.4.12 10:53
@Anik6 píše:
Verunko,myslim na tebe :hug: jakpak se Vam dari? :kytka: doufam,ze vsechno v poradku a uz to mas fakt za par, 10tydnu…to si presne pamatuji a tech 10tydnu mi docela uteklo,takze uzivej krasnyho pocasi a hl.odpocivej.. :kytka: :)

Ahojda Anik, moc děkuji :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: , ale mě tak dlouho nenechají, myslím si že tak 6 tt max… :roll: :roll: :roll: a mrnouskové budou na světě :think: :think: :think: :think:
A jak se daří vám? co vojtíšek? včera měl svátek vid? tak všechno nejlepší dodatečně :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.4.12 12:14

Vojtisek je zlaticko a mooooc dekujeme :hug: roste jako z vody,na 7m prohlidce mel 71cm a 8980g :mrgreen: proc myslis,ze te nenechaji? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
24.4.12 12:22
@Anik6 píše:
Vojtisek je zlaticko a mooooc dekujeme :hug: roste jako z vody,na 7m prohlidce mel 71cm a 8980g :mrgreen: proc myslis,ze te nenechaji? :roll:

Ty jo, tak to už je chlapák :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: to je úžasné, jak roste :andel: :andel:
No protože placenta vyživuje 2 plody a může být hodně „opotřebovaná“ a už nemusí vyživovat tak jak má… a k tomu jsem ještě po tom zákroku, kdy se na ní dělali nějaké úpravy, tak i tím dostala zabrat, tak uvidím,… statistiky říkají porod mezi 33-35tt.. tak třeba budu výjimka a mrnouskové se budou u mě dopíkat dýl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.4.12 12:39

Tak moc drzim palce,aby se udrzely co nejdele :hug: ehm,coze ze to cekate? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
24.4.12 12:46
@Anik6 píše:
Tak moc drzim palce,aby se udrzely co nejdele :hug: ehm,coze ze to cekate? :oops:

dík moc taky budu doufat, že tam vydržejí co nejdéle ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anastazia6
24.4.12 17:22

Ještě počkej nějaký den a pak zkus testovat znovu.

• Citovat
  • Upravit
22131
9.5.12 17:53

holky žijete? jak se máte? koukám, tahle diskuze uplně umřela … vědět o sobě nedáte!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.12 18:46
@veru1234 píše:
holky žijete? jak se máte? koukám, tahle diskuze uplně umřela … vědět o sobě nedáte!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ahoj Verunko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
jak se máš a co miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
9.5.12 18:50
@magda82 píše:
ahoj Verunko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
jak se máš a co miminka?

Ahoj Magdi,
já se mám dobře a miminka snad taky,… dopsala jsem si konečně profil, tak si můžeš počíst jak jsme bojovali a bojujeme ;-)
A co ty jak se máš??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.12 19:21
@veru1234 píše:
Ahoj Magdi,
já se mám dobře a miminka snad taky,… dopsala jsem si konečně profil, tak si můžeš počíst jak jsme bojovali a bojujeme ;-)
A co ty jak se máš??????

zatím stále snažilka, ale do SZ zprávy večer napíšu víc, nechci ti psát ve veřejných diskuzích, je to dost osobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
9.5.12 19:32
@magda82 píše:
zatím stále snažilka, ale do SZ zprávy večer napíšu víc, nechci ti psát ve veřejných diskuzích, je to dost osobní.

jo to chápu, tak já budu čekat na SZ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
9.5.12 19:50

Ahojda holky a Veru :-)

Já pořád někde lítám využívám krásného počasí a jsme skoro pořád venku ale jsem ráda protože doma bych se ukousala :) Koukám už ti to pěkně utíká týýý brďo a za chvíli budou holky na světě :palec:
My už děláme pokroky a za chvíli nám už budou 4 měsíce :dance: letí to jak blázen
Magdi tobě držím palečky a jestli jdete do nějaké pomoci tak držím ještě více :kytka: nám vyšla inseminace a jestli druhé nepůjde plus mínus tak do 4 měsíců snažení tak asi půjdeme znova no ještě uvidíme nechci předbíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí