Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
5.3.12 11:16

Mišulko, tak asi nic než testík ti neporadí a neprozradí víc......
koupila jsi si ho ? a jak si dopadla?
neboj se ono to klapne, :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R. Mišulka
5.3.12 14:17

Veru 1234, koupila jsem si ho, ale zatím byl negativní..dělala jsem ho v polkedne, jak jsem dojela.. :nevim: ale je mi zle od včera, žaludek jak na vodě… týden už mě bolí břicho a hlava… tak nevím… asi jsem vadná…alemo je pravda, že když jsem čekala malou, tak jsem si ze srandy v pátém týdnu udělala test a byl negativní. A to už jsem měla od doktora černé na bílém, že jsem v tom… ještě to zkusím ráno.. :think: koupila jsem si rovnou dva. Snad to vyjde. Nic jiného si nepřejem..moc děkuji za podporu!!!! Asi jsme natom tady všechny stejně… :) :*

• Citovat
  • Upravit
R. Mišulka
5.3.12 14:44

Jako příznaky bych řekla, že mám všechny..... a navíc ta kovová chuť v puse…Fuj!! :roll: Je mi jak kdybych žvýkala železo… :,( ale je pravda, že jsem byla před 14 dny nemocná, takže možná ještě něco doznívá a jak jsem byla nachlazená, tak z toho mohlo vzejít to zpoždění… :nevim: těžko říct… to čekání je příšerný… každý měsíc čekám jestli to dostanu nebo ne, ale takhle dlouho jsem zpoždění neměla… a navíc s takovýma příznakama…

• Citovat
  • Upravit
4373
7.3.12 12:32

Ahoooj, dnes nás pustili z porodnice Rozálie Nela se narodila 1.3. v 11:25h, 52cm, 3400g…šla na svět císařem, ale jsme v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.3.12 12:37
ManDarinka90 píše:
Ahoooj, dnes nás pustili z porodnice Rozálie Nela se narodila 1.3. v 11:25h, 52cm, 3400g…šla na svět císařem, ale jsme v pořádku :srdce:

tak to mooooooooc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
to je krásné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
budu se těšit na fotečky :palec: :palec: :palec: :palec:
Hlavně že jste všichni v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.3.12 12:50

Veru moooc velka gratuluce k Rozarce :kytka: prejeme hl.hodne zdravicka! :kytka: a uz se moc tesim na fotecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.3.12 14:19

Ani Veru ještě nerodí :mrgreen: ( teda jestli Mandarinka není taky Verča :think: :mrgreen: )
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.3.12 14:21
pajuch píše:
Ani Veru ještě nerodí :mrgreen: ( teda jestli Mandarinka není taky Verča :think: :mrgreen: )
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek :kytka: :kytka:

¨Děkuji :) já jsem Darina :lol: a v pohodě nic se neděje. No já měla císaře…kvůli neuzrálím porodním cestám a cukrovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.3.12 14:21

Ani já mám ještě tak 12-14 týdnů čas :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.3.12 14:24
ManDarinka90 píše:
pajuch píše:
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek :kytka: :kytka:
¨Děkuji :) já jsem Darina :lol: a v pohodě nic se neděje. No já měla císaře…kvůli neuzrálím porodním cestám a cukrovce

Tak hlavně že jste v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.3.12 14:24
ManDarinka90 píše:
pajuch píše:

však to nevadí, jizva se zahojí… a hlavně že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
já taky půjdu císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.3.12 14:25

Mandarinko teď mi teprve docvaklo že to jméno máš v nicku juj to je fakt demence :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.3.12 14:39
pajuch píše:
Mandarinko teď mi teprve docvaklo že to jméno máš v nicku juj to je fakt demence :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.3.12 14:39
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
pajuch píše:
však to nevadí, jizva se zahojí… a hlavně že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
já taky půjdu císařem…

Jojo za tu bolest to stojí :srdce: taky půjdeš? Pročpak? A jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.3.12 14:49

holky opatrujte se já tu na návštěvě karkulku :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí