Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mišulko, tak asi nic než testík ti neporadí a neprozradí víc......
koupila jsi si ho ? a jak si dopadla?
neboj se ono to klapne,
![]()
Veru 1234, koupila jsem si ho, ale zatím byl negativní..dělala jsem ho v polkedne, jak jsem dojela..
ale je mi zle od včera, žaludek jak na vodě… týden už mě bolí břicho a hlava… tak nevím… asi jsem vadná…alemo je pravda, že když jsem čekala malou, tak jsem si ze srandy v pátém týdnu udělala test a byl negativní. A to už jsem měla od doktora černé na bílém, že jsem v tom… ještě to zkusím ráno..
koupila jsem si rovnou dva. Snad to vyjde. Nic jiného si nepřejem..moc děkuji za podporu!!!! Asi jsme natom tady všechny stejně…
![]()
Jako příznaky bych řekla, že mám všechny..... a navíc ta kovová chuť v puse…Fuj!!
Je mi jak kdybych žvýkala železo…
ale je pravda, že jsem byla před 14 dny nemocná, takže možná ještě něco doznívá a jak jsem byla nachlazená, tak z toho mohlo vzejít to zpoždění…
těžko říct… to čekání je příšerný… každý měsíc čekám jestli to dostanu nebo ne, ale takhle dlouho jsem zpoždění neměla… a navíc s takovýma příznakama…
Ahoooj, dnes nás pustili z porodnice Rozálie Nela se narodila 1.3. v 11:25h, 52cm, 3400g…šla na svět císařem, ale jsme v pořádku ![]()
ManDarinka90 píše:
Ahoooj, dnes nás pustili z porodnice Rozálie Nela se narodila 1.3. v 11:25h, 52cm, 3400g…šla na svět císařem, ale jsme v pořádku
tak to mooooooooc gratuluju
![]()
to je krásné
![]()
budu se těšit na fotečky
![]()
Hlavně že jste všichni v pořádku
Veru moooc velka gratuluce k Rozarce
prejeme hl.hodne zdravicka!
a uz se moc tesim na fotecky…
Ani Veru ještě nerodí
( teda jestli Mandarinka není taky Verča
)
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek
![]()
pajuch píše:
Ani Veru ještě nerodí( teda jestli Mandarinka není taky Verča
![]()
)
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek![]()
¨Děkuji
já jsem Darina
a v pohodě nic se neděje. No já měla císaře…kvůli neuzrálím porodním cestám a cukrovce
ManDarinka90 píše:pajuch píše:¨Děkuji
![]()
)
Mandarinko moc velká gratulace posíláme se Sárinkou moc zdravíčka a ať se daří a taky se těším na fotky a popis porodu až bude čásek![]()
já jsem Darina
a v pohodě nic se neděje. No já měla císaře…kvůli neuzrálím porodním cestám a cukrovce
Tak hlavně že jste v pořádku ![]()
ManDarinka90 píše:pajuch píše:¨Děkuji
![]()
)
já jsem Darina
však to nevadí, jizva se zahojí… a hlavně že je vše v pořádku
![]()
já taky půjdu císařem…
Mandarinko teď mi teprve docvaklo že to jméno máš v nicku juj to je fakt demence
![]()
pajuch píše:
Mandarinko teď mi teprve docvaklo že to jméno máš v nicku juj to je fakt demence![]()
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:však to nevadí, jizva se zahojí… a hlavně že je vše v pořádkupajuch píše:¨Děkuji
![]()
)
já jsem Darina
![]()
![]()
![]()
![]()
já taky půjdu císařem…
Jojo za tu bolest to stojí
taky půjdeš? Pročpak? A jak jsi dopadla