Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
1.11.11 19:03
Ještě bych vydržela na další testování, čárka se může ukázat i později ale teplota mi přijde zatím normál :think:
michaellevik píše:
holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 19:04

Holky můj pupíček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:04

Pajuch děkuju, tak uvidím třeba gestační váček :hug: :hug: :hug: uvidím, ale jsem z toho nervozní už ted a to mám ještě týden čas to bude dlouhá doba…
Tak ukaž pupík :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 19:06

Veru určo tam něco bude :palec: pupík už jsem hodila a jinak já jdu také 8.11. takže uvidíš bude to cajk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:07
pajuch píše:
Holky můj pupíček :-D

jéééééééééééééj ten je klaaaaaasnej. ja chci taky takovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:08
pajuch píše:
Veru určo tam něco bude :palec: pupík už jsem hodila a jinak já jdu také 8.11. takže uvidíš bude to cajk :kytka:

tééééda ty vaše pipíky to je nádhera!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
tak to na tebe budu v úterý moooc myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:10
veru1234 píše:
michaellevik píše:
holky je tam nejaka naděje?? jsem 11DPO a test sněhobílej ovulka byla 17DC. porad pobolíva podbříšek a dnes se přidali i zada. dekuji a omlouvam se když ruším
Naděje je, ale jak máš dlouhý cykly? kdy by si to měla dostat?

no po vysazení HA jsem to dostala hned a cyklus trval 33dni a ovulka byla20DC. tak že předpokladam že ted když byla ovulka17DC tak by se to trošku melo zkratit. i když bych byla moc rada kdyby vubec mrcha nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:14
michaellevik píše:
veru1234 píše:
michaellevik píše:
Naděje je, ale jak máš dlouhý cykly? kdy by si to měla dostat?
no po vysazení HA jsem to dostala hned a cyklus trval 33dni a ovulka byla20DC. tak že předpokladam že ted když byla ovulka17DC tak by se to trošku melo zkratit. i když bych byla moc rada kdyby vubec mrcha nedorazila

tak uvidíš jestli jsi teprv 2 měsíce po vysazení HA tak se ti to může ještě chvilku rovnat… tak ještě pár dnů vydrž a uvidíš budu držet palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 19:15

Holky díky :-) ještě vám pošlu naší prďolku ze 4D utz :-)
Micho uvidíš ještě vydrž, držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.11.11 19:17

Krásnej pupík :palec: a Vojtíšek k sežrání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:17

Jůůů Pajuch, to je nádherné :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: … kde dělají takovéhne ultrazvuky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
1.11.11 19:25

Veru určitě někde u vás ve městě jen jde o to zjistit jaký dr u vás dělá 3D nebo 4D utz :-) u nás to dělá jeden dr ale já nakonec na to jela do CARu kam jsme chodili kvůli oplodnění a mám i videjko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:27
pajuch píše:
Holky díky :-) ještě vám pošlu naší prďolku ze 4D utz :-)
Micho uvidíš ještě vydrž, držím palečky :wink:

jeeeee to jsem netušila že to jde tak krasně videt?? 8-o . to když budu tehu tak pritel aspon konečne neco uvidi protože když jsem mu ukazovala v knižce ultrazvuk tak videl jen machule a fleky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:27
pajuch píše:
Veru určitě někde u vás ve městě jen jde o to zjistit jaký dr u vás dělá 3D nebo 4D utz :-) u nás to dělá jeden dr ale já nakonec na to jela do CARu kam jsme chodili kvůli oplodnění a mám i videjko :-D

kolik takova věc stojí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
1.11.11 19:30
pajuch píše:
Veru určitě někde u vás ve městě jen jde o to zjistit jaký dr u vás dělá 3D nebo 4D utz :-) u nás to dělá jeden dr ale já nakonec na to jela do CARu kam jsme chodili kvůli oplodnění a mám i videjko :-D

Aha, tak to jo, ty jsi to asi měla v ceně IUI ne? tak to já se asi taky budu muset poptat tady u nás v Trutnově :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí