Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
3.9.11 21:29
magda82 píše:
nevím,ale snad to nehrozí, snažit se snaží, jen začal mít chuť ráno.jsem dnes 6DC,takže kvůli ovulce to ještě nebylo.

Tak to jo, my jsme se ted přes dovolenou taky přeorientovali na dopoledne nebo kolem obídku… tak nevím, od pondělí nastupujeme do práce, tak jsem zvědavá jak to budem praktikovat dál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.9.11 21:53

holky mám zkusit objednat ten gel na podporu početí? Právě váhám. teď to asi nestihnu, třeba na příští měsíc,když to teď nevyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
3.9.11 21:55
magda82 píše:
holky mám zkusit objednat ten gel na podporu početí? Právě váhám. teď to asi nestihnu, třeba na příští měsíc,když to teď nevyjde?

o tom jsem nic neslyšela, takže nedokážu poradit… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.9.11 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
3.9.11 22:08

hmm nevím jestli to pomůže… příjde mi to jako nějaký lubrik gel na vodní bázi… akorát asi tak 6× dražší než obyč… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.9.11 07:43

Dobré ráno holky, tak tripple testy jsou v pořádku :dance: a taky už mírně cítím sem tam pohyb mrňouska, tak jsem ráda, že o něm vím :srdce:

Holky, pořád nic? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
13.9.11 11:10

Mandarinko tak super, já jsem potom taky byla klidnější :palec: teď mě čeká ta cukrovka :poblion: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
17.9.11 16:42

mandarinko tak to je super že testy vyšly dobře, moc gratujuju…
my pořád nic, ale nějako mi to nevadí jsem za to i ráda… zkusila jsem začít měřít BT tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.9.11 17:29

Veru, děkuji. Ono to příjde až když to nebudete čekat :palec: já přece taky říkala „teď to určitě nevyšlo“ a vidíš to :hug: my se snažili 4 měsíce, tak u vás to taky brzy příjde, po HA se tělo asi ještě chvíli brání a to jsem HA nebrala po porodu a začala až vloni a to jsem ji brala jen 6měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
17.9.11 17:41
ManDarinka90 píše:
Veru, děkuji. Ono to příjde až když to nebudete čekat :palec: já přece taky říkala „teď to určitě nevyšlo“ a vidíš to :hug: my se snažili 4 měsíce, tak u vás to taky brzy příjde, po HA se tělo asi ještě chvíli brání a to jsem HA nebrala po porodu a začala až vloni a to jsem ji brala jen 6měsíců.

Však já to tak beru, ted to přijít nemusí, mě by se to ani nehodilo… :think: :think: ráda bych až po vánocích… :hug: :hug:
Já brala HA 9 let takže asi dosti dlouho… necháám to na tělu :) já to nějako neprožívám že se to ještě nepovedlo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.9.11 17:43

A proč po vánocích? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
17.9.11 17:56
ManDarinka90 píše:
A proč po vánocích? :-)

No ráda bych ještě jeden rok bez problémů pekla cukroví :-) ale to je na dlouhé povídání… a ne sem veřejně víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.9.11 17:58

Aha… no já se letos budu převalovat u toho cukroví :-D ale pomůže mi mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
17.9.11 18:07
ManDarinka90 píše:
Aha… no já se letos budu převalovat u toho cukroví :-D ale pomůže mi mamka

tak to je super :-) budete na to dvě půjde to dobře.
pošlu ti SZ…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.9.11 18:14
veru1234 píše:
ManDarinka90 píše:
Aha… no já se letos budu převalovat u toho cukroví :-D ale pomůže mi mamka
tak to je super :-) budete na to dvě půjde to dobře.
pošlu ti SZ…:)

No aspoň že tak sama bych to asi s pupíkem nedala. Nebo abych začla už teď :lol: jojo jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí