Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pajuch, tak to je super
taky se na to těším. Jo jo do Malvíku se chystám a těším se na balíček ![]()
holky nevíte co znamená,když se ke mně naše kotě začalo víc tulit? jakoby bylo u své matky kočky. vůbec nechápu to chování
![]()
ahoj holky tak si krásně užijte dárečky z Prahy
![]()
Magdi to nevím, naše kotě se ke mě tulilo pořád, tak nedokážu odhadnout, co by to mohlo být ale třeba dobrá zprávička
![]()
ManDarinka90 píše:
bříško ze včerana večer je vždy větší
Teda to je krása, pěkně rosteš
![]()
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:Teda to je krása, pěkně rosteš
bříško ze včerana večer je vždy větší
![]()
děkuji ![]()
A není to bříško nějaké veliké na 13 týden?? ![]()
No a kdy budete vědět pohlaví? na to je asi ještě čas vid? a nebo to chtít vědět nebudete??
Promin asi jsem moc zvědavá vid…
![]()
veru1234 píše:
A není to bříško nějaké veliké na 13 týden??
No a kdy budete vědět pohlaví? na to je asi ještě čas vid? a nebo to chtít vědět nebudete??
Promin asi jsem moc zvědavá vid…![]()
Je
vyleze nejvíce odpoledne když jsem najedená
pohlaví asi až v tom 20tt v pohodě jen se ptej každá ženská je zvědavá
jo jo necháme si to říct
Je fakt, že teď mi vylezlo bříško mnohem dříve jak u malé
ale říkají, že u druhého je větší tak nevím co je na tom pravdy ![]()
ManDarinka90 píše:
Je fakt, že teď mi vylezlo bříško mnohem dříve jak u maléale říkají, že u druhého je větší tak nevím co je na tom pravdy
No tak asi je to pravda
že u druhého je bříško větší … třeba je už „vytahané“ - nenašla jsem lepší slovo
a není to urážka
![]()
a jak bylo vlasntě v Praze??? a co balíček pro Miminko vyzvedla sis?
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:
Je fakt, že teď mi vylezlo bříško mnohem dříve jak u maléale říkají, že u druhého je větší tak nevím co je na tom pravdy
No tak asi je to pravda
a jak bylo vlasntě v Praze??? a co balíček pro Miminko vyzvedla sis?že u druhého je bříško větší … třeba je už „vytahané“ - nenašla jsem lepší slovo
a není to urážka
![]()
Neurazila jsem se
no v Praze se počasí trochu nepovedlo, lilo jako z konve, tak jsme to jen prolítly na hrad a karlův most a příště snad uvidíme i něco víc. Jo jo vyzvedla a jsem spokojená hodně hezkých věcí
koupili jsme si tam i lehátko do vany
jee tak to je mi líto že počasí nevyšlo
je pravda, že u nás tady v Krkonoších taky lilo… ale až nějako odpoledne…zato pořádně a krásně se ochladilo ![]()
No to je super… já má taky už i když předčasně nějaké věcičky jako oblečení a vaničku… od kamarádky co má už dvě dětičky a třetí už mít nemůže… tak jsem si to odkoupila a nějaké oblečeníčko od sestřenky… říkám si to se nezkazí ![]()
A co kočárek už vybíráte? nebo budeš mít po malé??
No kočárek mám plně funkční a bez vad po malé-používali jsme ho jen do roka pak už tam moc nechtěla jak chodila a nebo byla v golfkách, takže to „nejhorší“ řešit nemusím ![]()
Pajuch, no supééér
a jsem zvědavá co budete mít
a už máte jména?