Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
veru1234 píše:
Děkuju, to nevadí, už si nějako začínám zvykat, takže mě to ani nepřekvapilo…A kdypak nám sem dáš fotečku??
![]()
![]()
no to si NEZVYKEJ! Brzy brzy musím říct přítelovi at mi je naskenuje
Anik6 píše:
Mandarinko,to je paradagratuluji…koukam,ze jdes na kontrolu zase skoro az za mesic..takhle dlouhy terminy bych zakazala…
Děkuji a ty chodíš častěji? No snad mi to uteče ![]()
ja jsem chodila ze zacatku taky po mesici,tedka uz po 14dnech a pak uz po tydnu…
Tak to je super… a od kdy se dělají ozvy???
U malé jsem to neměla
od 36tt,to uz se chodi uz do porodnice, gyndr.ten monitor vetsinou nema…
ManDarinka90 píše:veru1234 píše:
Děkuju, to nevadí, už si nějako začínám zvykat, takže mě to ani nepřekvapilo…A kdypak nám sem dáš fotečku??
![]()
![]()
Co si nemám zvykat????
no to si NEZVYKEJ! Brzy brzy musím říct přítelovi at mi je naskenuje![]()
asi jsem to nepochopila trochu…
![]()
Tak jo na fotečku se těším
Anik6 píše:
od 36tt,to uz se chodi uz do porodnice, gyndr.ten monitor vetsinou nema…
no moje gyndařka to má… si vybírá 500kč právě na to vyšetření monitorem a utz ![]()
veru1234 píše:ManDarinka90 píše:veru1234 píše:
![]()
![]()
Co si nemám zvykat????
no to si NEZVYKEJ! Brzy brzy musím říct přítelovi at mi je naskenuje![]()
asi jsem to nepochopila trochu…
![]()
Tak jo na fotečku se těším
no že si zvykáš na příchody MS
ahaaa,no tak to je pak parada,to ani snad nebudes muset chodit do porodnice…tak to zavidim…
oni totiz v tech porodnicich byva strasny fronty…ikdyz jses objednana na nejakou hodinu,tak to neberou moc v potaz…
mandarinko, slibuji, ze se od příštího měsíce, teda už ode dneška polepší… příště jsem koukala že mám dovolenou až bude ovulka, tak zapracujeme intenzivě a už MS očekávat nebudu
teda doufám, že to dopadne, po půl roce… to by už mohlo.
Tady je ten náš poklad
je vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
Mandarinko krásné!!! moc gratuluju
![]()
Jinak holky konečně po půl roce mám MS delší než půl den tak si myslím, že taky konečně tělo začíná fungovat tak jak má po vysazení HA
tak si říkám, že už by to třeba mohlo dopadnout do 2-3měsíců
![]()
Ahoj Holky, tak jsem tu víc jak 10 dní nebyla, a teď jen čekám zda dostanu nebo nedostanu MS. Včera už měla přijít, ale dneska pořád nic. Spíš nevím zda už testnout nebo si myslet že ještě nemám sjednocené hormony po vysazení antikoncepce a proto jsem MS jeste nedostala. Tak nevím…